Puzsér remek önértékelése

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt részt vett a tegnapi Kossuth téri tüntetésen. Olvasom bejegyzését az Instagramon, ízlelgetem Ádert gúnyolni akaró állításait, nézem a mellékelt bajuszos fényképét.

Bajszos Szar. Hm! Ilyet köztársasági elnökre normális ember soha nem mond, önértékelésnek viszont nagyon is helytálló.

Állításai: Nem köztársasági elnök: Hülyeség. Nem János: Hülyeség. Bajszos Szar. Hm! Ilyet köztársasági elnökre normális ember soha nem mond, önértékelésnek viszont nagyon is helytálló.

Sőt! Őszinte, mint Lucifer: „Nem adhatok mást, csak mi lényegem"

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66666/pics/lead_800x600.jpg
Áder János,Puzsér Róbert,tüntetők
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-28 12:27:03
pu-pu-zsér-i a tőle megszokott csűréssel, csavarással - hátulról mellbe lövéssel / " önértékelésnek viszont nagyon is helytálló"/ szid valakit! Én hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni azt a VALAKIT- NAGY EMBERT, akit célba vett Puzsér R. A sorok között kiolvasni vélem; -" SZAR VAGYOK, NEM EMBER, NEM RÓBERT, CSAK EGY BAJUSZOS, SZAKÁLLAS ANYASZOMORÍTÓ - S E N K I " ! MILYEN IGAZAD VAN! LÁTOM NÉZTÉL TÜKÖRBE MOCSADÉK!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-23 09:37:40
Minden közjogi méltóságot lehet bírálni, a személyével egyet nem érteni, azt lehet, hiszen - a liberálbolsevikok állításával ellentétben - itt, Magyarországon demokrácia van.
Ám ilyen ordenáré, aljas, mocskos módon megnyilatkozni az ország köztársasági elnökéről, az túlmegy minden határon.
Ezt a puzsér róbert (csak így kisbetűvel, mert nem érdemel mást) nevű ripacsot eddig is utáltam, de ezek után már rá sem tudok nézni erre a sz@rházira.
Ennek az aljas, bohócinas puzsérnak - meg a többi 1/2eszűnek - Rejtő Jenő szavaival üzenem:
" A kutya is megugatja a holdat, mégsem attól sötétedik el az ég !!!!"
Válaszolok
kata 2018-12-22 21:11:47
És még ez az alak akar főpolgármester lenni!Nagyon meg lennék lepve,ha a pestiek
lecserélnék Tarlóst erre a paprikajancsira.Ez egy modortalan műveletlen bunkó,aki
arra sem érdemes,hogy Tarlós a cipőjét bele törölje.Nem vagyok pesti,de a híradások-
ból lehet értesülni,mi történt a fővárosban mióta Tarlós vezeti.Rend,átláthatóság,óriási fejlesztések,és ha ezt valaki kétségbe vonja,annak nincs ki mind a négy kereke.Hiába
hőbörögnek az ellenzékiek,egynek sincs programja,csak fröcsög,mert mindegy mek-
kora a fejlődés,nekik semmi sem jó.Remélem nem kapnak esélyt sem arra,hogy meg-
mutassák,hogyan vezetnék ők a fővárost.Illetve még egy esélyt,mert már megmutat-
ták mit tesznek amikor hatalmon vannak.A zsebüknél csak a beképzeltségük nagyobb
csak nem értem minek okán.Minket vidékieket neveznek lépten-nyomon bunkónak,
de az ilyen megnyilatkozások megmutatják,kik az igazi műveletlen,tiszteletlen barmok.
Válaszolok
Ottó 2018-12-22 19:12:52
Puzsér Ferkó vélhetően gyógykezelés alatt álló egyén

Voltál már mostanában pszicshológusnál, vagy elmegyógyásznál, mert az alábbi társadalmi képet nem nekem kell a bolondok házából néznem.
Nézted az elegüket hirdető embereket, akik összevissza hőbörögnek Áder hivatala előtt. A Sándor palota előtt vitézkedő és hőbörgő szarjankók össze-vissza hőbörögnek és valótlan állításokkal, hogy rabszolga lesz a Magyar.
Ráadásul Te szarjankó erre is biztatod őket.
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő emberek , de az ővék jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével ( lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.

A gyurcsány féle szemkilövetős DK-s szarjankót, pedig most már fizikailag, jogilag is meg kellene állítani, mert Ő anarchiára törekszik az Országunkban, ami számára gazdasági előnyt jelent, nekünk pedig gazdasági ellehetetlenülést és NIHILT.
A gyujcsány macáját vadai ronda ágnest pedig nem szabadna olyan helyzetben tartani, amivel nemzetbiztonsági adatokhoz juthat.

gyujcsány ferkó gazdasági és egyéb bűntetteit ki kellene végre vizsgálni mentelmi jogától megfosztani, mert e nélkül ez a kártékony csótány továbbra is károsítja normális társadalmi környezetünket.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?