hirdetés
Blogolj!

Az ellenzék csak magának akar Jézuskát, az országnak soha

A mai napnál nincs izgalmasabb a gyerekek számára. Alig várják, hogy bekukkanthassanak végre a karácsonyfa alá, már a ’Mennyből az angyal’ közös családi elénekléséhez sincs igazán türelmük. A szeretet hívó szavára megtörtént a közösségi összefogás és a civilek adományaiból azoknak a rászorult gyerekeknek is oda tette a Jézuska a szánkót a fa alá, akik számára rövid időre úgy tűnt, hogy az ellenzéki vandalizmus elvette ennek a különleges pillanatnak az örömét. Hasonló sorsot szántak a Nemzet Karácsonyfájának is, hogy az ország apraja-nagyja ne tudja jelképesen díszbe öltöztetni a szívét körülötte a Szent Este nagy pillanatában.

Orbán Viktor unokái körében. Karácsonyi interjújában kijelentette: „Ha odáig jutunk, hogy biológiailag sem tudjuk fenntartani magunkat, azt jelenti, hogy magunknak sem vagyunk fontosak. Miért lennénk hát fontosak a világnak? A demográfia tehát sorskérdés.” (Fotó: Facebook)

Különös, hogy míg a Szent Este örömét személyes életükben természetesként élik meg, addig meg sem próbálják ezt az érzést a Nemzet Karácsonyfája mellé – masnival átkötve – odaajándékozni. Gy. Németh Erzsébet, DK-s politikus például nagyon emberi bejegyzésben jelezte tegnap a Facebookon, hogy „Minden kész. Már csak az ajándékcsomagolás van hátra. És közben Igazából szerelem – imádom!” Gondolom, az utolsó mondat a szűk család iránti szerelemre vonatkozik, miközben párttársa, Bauer Tamás nem a családok erősödésében, hanem a migránsok támogatásában látja Magyarország boldogulását.

Demográfiai intézkedéseiből ítélve sem szereti az ellenzék a hazát. Nem a gyerekszaporulatot támogatja, hanem – elképesztő módon – Bauer receptjét kínálja helyette. Ezzel szemben Orbán Viktor azt mondta, „Ha odáig jutunk, hogy biológiailag sem tudjuk fenntartani magunkat, azt jelenti, hogy magunknak sem vagyunk fontosak. Miért lennénk hát fontosak a világnak? A demográfia tehát sorskérdés.” Ezért tesz meg mindent a családok megerősítéséért, mert minden józan ember tisztában van vele, hogy a nemzet jövője, a magyar történelem folytatásának esélye kizárólag a családokban van.

Nagyon beszédes adat, hogy például a családi adókedvezmény összege idén meghaladja a 300 milliárd forintot, ami a balliberális kormányok által az utolsó kormányzati évükben (2010) a családoknak biztosított 12 milliárd forintnál éppen huszonötször nagyobb. S elővigyázatosságból ezt a költségvetési támogatást kétharmaddal meg is védi a kormány, mert a baloldal ezt már egyszer eltörölte, s bizonyos, hogy hatalomra jutva ismét eltörölné. Reméljük azonban, hogy erre belátható időn belül nem kerül sor, de azért biztos, ami biztos.

De a rend kedvéért nem árt fölsorolni, mitől is fosztották meg Gyurcsányék a magyar családokat. Elvették a családi adókedvezményt, eltörölték a 3 éves gyest, adóemeléseket hajtottak végre, illetve óvoda- és iskolabezárásokkal nehezítették a gyermeket nevelő családok életét. S hogy egyáltalán nem véletlen, meggondolatlan akcióról volt szó, későbbi parlamenti magatartásuk is éppen ebbe az irányba mutat. Hiszen nem támogatták a családi adókedvezmény bevezetését és nem szavazták meg azt a jogszabályt sem, amelynek nyomán 2019-től tovább nőhet a kétgyermekes családok adókedvezménye. Nem támogatták továbbá a gyed-extrát, az otthonteremtési program bevezetését és a hároméves gyed visszaállítását sem.

Tudják ők jól, hogy ebben is igaza van Orbánnak: a demográfia valóban Magyarország sorskérdése. Ám ez csak azok számára fontos, akik jót akarnak a hazának. Akik azonban a migránsbarát Európai Egyesült Államok eljöveteléért fohászkodnak s ezért mennek szembe a magyar választók sziklaszilárd akaratával, azok nem akarnak jót a hazának.

Mindig csak maguknak akarnak szép karácsonyt és gazdag Jézuskát. Az országnak soha. Legyen a magyarok Jézuskájának legfőbb ajándéka, hogy ezt a tudást már több mint hárommillióan bevésték az emlékezetükbe.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66730/pics/lead_800x600.jpg
Bauer Tamás,családokért,Demokratikus Koalíció,Gy. Németh Erzsébet,Jézuska,Karácsony,Migráns,Orbán Viktor,unoka
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?