Orbán összezúzta Bolgár György hazugságait

Karácsonyra Bolgár György ismét megfogalmazta – szívből jövő ajándékként – a maga rituális aljaskodásait. Bár az írásaira a 168 óránál egy ideje – nagyon is kétséges morális és valóságtartalma miatt – már nem tartanak igényt, a Népszava mégis úgy döntött, hogy nyakába köti Bolgár mélybe húzó ballasztját, mit sem törődnek saját színvonalukra, hitelességükre gyakorolt romboló hatásával. De hát lelkük rajta.

A félretájékoztatás, a krónikus hazudozás Bolgárnál (képünkön) olyan becsípődés, ami már szakorvosi konzíliumok tudományát is meghaladja  (Fotó: nyugatifeny.hu)

Tudjuk azonban, hogy minden rosszban van valami jó. A francia Libertex nevű libertárius kutatóintézet felmérése szerint ugyanis Magyarország a szólásszabadság szempontjából az USA, Dánia és Nagy Britannia után a negyedik helyen van a világon, míg Franciaország pedig, az oroszokkal együtt a sereghajtók között. Erről a felmérésről persze mélyen hallgat a „független” sajtó, mindez azonban a Magyarország számára nagyon is kedvező tényeken semmit nem változtat. Megvan ennek a diszkrét bája, hogy éppen egy francia libertárius cég veri képen a magyarországi sajtódiktatúráról ordítozó hazai balliberális médiumokat, benne személyesen Bolgár Györgyöt.   

Mi több, ehhez a kutatási eredményhez Bolgár György rendszeres, továbbra is szabadon megjelenő félretájékoztatása is nyilván hozzájárul. Erre akár még büszkék is lehetnénk, ha Bolgár igazat mondana. Neki azonban ez nem megy. A félretájékoztatás, a krónikus hazudozás nála olyan becsípődés, ami már szakorvosi konzíliumok tudományát is meghaladja.

Legutóbb a miniszterelnök Kossuth rádióban elmondott nyilatkozatának túlórákkal kapcsolatos részén próbálta köszörülni a nyelvét.

Bolgár sem emelkedett feljebb a rendőrök elleni erőszaktól sem visszariadó ellenzéki politikusok és az általuk manipulált huszonéves csürhe rabszolgázásától. Noha Bolgár maga elismeri, hogy a törvénymódosítás a munkavállalóknak is jó, mert többet tudnak keresni, ha akarnak. Ergo szó sincs rabszolgai kiszolgáltatottságról. Már csak azért sem, mert a rabszolgákat nem kérdezték meg, akarnak-e dolgozni, bért meg sose fizettek nekik.

Azt is felemlegeti az interjúból ez a nagyon okos ember, hogy a munkaerőhiány miatt mostanában gyakran lasszóval kell fogni a munkásokat. Majd hozzáteszi rá jellemzően, hogy a rabszolgatörvénnyel most a kormány adta a lasszót a munkaadók kezébe. A ’lasszó’ és a ’rabszolga’ kifejezés tudatos használata Bolgárnál nyilvánvalóan a kormány elleni lázítás eszköze, amivel azt sugallja, hogy a kormány erőszakosan akarja a dolgozókat a munkahelyekre begyömöszölni. Mintha ez igaz lenne. Mintha nem az lenne a kabinet feladata, hogy annyi munkahelyet teremtsen, hogy mindenki dolgozhasson, aki akar. 2010-ben Orbán Viktor erre is vállalkozott, Bolgárék kiröhögték. Most, hogy teljesítette, most lasszózással igyekszik negatív színben feltüntetni a pozitív folyamatokat. Bolgár továbbá elismeri azt is, hogy a túlmunkát végzők a hónap végén valóban megkapják a plusz díjazást. Bár másik mondatában igyekszik ezt hagymázas okfejtésével cáfolni, ám erről maguk a munkavállalók mondták ki, hogy hazugság, amikor közülük senki nem jelent meg az állítólag a nevükben és felhatalmazásukkal megszervezett tüntetéseken. Ahol nevüket ezúttal csak eszközként használták a valójában kormánybuktatási céllal erőszakoskodó brigantik.

A lényeg azonban a lényeg. Papírunk van róla, hogy kiemelkedő minőségű Magyarországon a szólásszabadság annak ellenére is, hogy Bolgár rendszeresen – kart karba öltve a magukat függetlennek hazudó médiumokkal – ennek az ellenkezőjéről akarja meggyőzni a magyarokat. Legnagyobb bánatukra, sikertelenül.

S ennek sem az az oka, hogy a hazánkban kétségtelenül erősödő konzervatív médiatábor elnyomná a hangjukat, hiszen maga a Libertex jelentése erre az élő cáfolat. Sokkal inkább az, hogy plurális tájékoztatásban a magyarok már nemcsak a liberálbolsik fülsiketítő ordítását hallhatják meg, hanem a kormányoldalét is. És láss csodát! A magyarok képesek eldönteni, hogy melyiket tekintik igaznak és melyiket hazugnak. Képesek eldönteni, hogy mi neki a jó és mi neki a rossz. Lám, a bolgárizmus szagos csomagja három ciklus óta akkor sem kell nekik, ha szép karácsonyi dizájnja van a fa alá téve, vörös masnival átkötve.  

11
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66762/pics/lead_800x600.jpg
168 óra,Bolgár György,hazugság,Libertex,Orbán Viktor,szólásszabadság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 11 db hozzászólás érkezett!
Árpi 2019-01-01 22:33:47
Azt hallottam addig nincs fogalmam a higiéniáról míg nem utaztam bolgár vonattal s nem használtam a mosdót.
B.Gy . Ilyen lehet embernek.
Válaszolok
éva 2018-12-28 12:07:55
ATV-ben azt bizonygatják, hogy nyugaton azért van 415 óra plusz, mert a heti óraszám csak 35 óra! Nem 40ó/hét! Micsoda csúsztatás! A közalkalmazottak kötelesek túlmunkát végezni! (például= katonák, rendőrök, tűzoltók, ápolók, sofőrök stb.) Ha hiányzás van, akkor helyettesíteni kell! A szocik a fizetést is alig tudták kiköhögni! Több napos késéssel, IMF-kölcsönnel! { A tűzoltókét több éves nem fizetéssel!} A túlórának töredékét(10%-át is alig) hónapokkal késöbb!!!!
Milyen jogon pofáznak????? Eszük, az nincs, csak aljasságuk! Ha valami korlátos, akkor vissza [lehet-] - munkaadóknak = KELL ÉLNI a helyzettel! Amikor 250 órát meghaladta a túlmunka, akkor sumák módon igyekeztek eltüntetni, persze a dolgozó kárára! Ha valaki nem írta , számíthatott arra, hogy eltüntetik a plusz óráit! Ráadásul, egy vezetővel alá is kellett íratni, mert fiktívnek vették a külön kis írogatást! Magyarok! ÉBRESZTŐ! NE HAGYJÁTOK MEGBUTÍTANI, USZÍTANI MAGATOKAT!!!
Válaszolok
Ottó 2018-12-26 20:36:58
Valaki már rendezhetne, olyan vetékedőt ahol a fődíj szargentini, vagy bolgár nevű kreténeknek és elvbarátainak a 3 szoros p@csán rúgása lenne. Szerintem ez is lenne olyan népszerű, mint az a sok k@csögösködés a televízió csatornáin.
Válaszolok
Ottó 2018-12-26 20:22:34
Ez a jellemtelen, permanensen hazug és akkor még nagyon finoman fogalmaztam sz@rkupac aki megmételyezni akarja hazugságaival a magyar embereket, megvetést érdemel a tisztességes magyar emberek részéről. Neki is ismernie kell és kellett a múlt valós történéseit amiről mélyen sunnyog. Az elegüket hirdető embereket, akik összevissza hőbörögnek Áder hivatala előtt. Miből van elegük a hőbörgőnek??? Attól, hogy nap mint nap azt lehet látni és tapasztalni, hogy hazánk Magyarország fejlődik mind gazdasági, mind társadalmi téren.
A Sándor palota előtt vitézkedő és hőbörgő szarjankó lumpenek össze-vissza hőbörögnek és valótlan állításokkal, hogy rabszolga lesz a Magyar. Mitől lesz rabszolga agyamentek ti már történelem órákra sem jártatok általános iskolában.
Ráadásul te sz@rkupac erre is biztatod őket, pedig tudnod kell, hogy Magyarországon egy új gazdasági fellendülés van folyamatban, aminek az anarchiát szítók ellene mennek. A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is kikezdte. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő embereknek, de az ő jobb létre derülésüket is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével (lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Nem akarják megérteni önök, hogy az élet egy olyan kisérlet amit nem lehet megismételni és ennek a bolgár györgy sz@rkupac és elvbarátai ellent mentek a nyugdíj törvénnyel és ezek után csodálkoznak, hogy több tízezer esetleg százezer ember nem reájuk szavazott és szerintem míg élnek nem is fognak, mert ezt csak így lehet megbüntetni. Ezt miért nem tűzte eddig okoskodó ripacskodásának tárgyává a televízióban és rádióban.
Válaszolok
éva 2018-12-26 19:55:19
Kedves Bea! Úgy hírlik, hogy "ŐK" AZ ÉDESANYJUKAT IS ELADJÁK PÁR FITYINGÉRT! Mi igaz ebből nem tudni. Az én tapasztalatom; - imádnak becsmérelni, gyűlölködni, és- gyűlöletet szítani. Primitív módon különbnek képzelik magukat. KIVÁLASZTOTTNAK. Imádják a pénzt! MEGVÁSÁROLHATÓK, GERINCTELEN A TÖBBSÉG! Vannak köztük olyan "nemes- keveredett" jóravaló emberek is!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Bea bejegyzésére 2018-12-26 15:10:00
MÁRAI SÁNDOR ÖRÖKBECSŰ MONDATÁVAL REAGÁLNÉK A BEJEGYZÉSRE:

" Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom, csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó !!!!! "
Hát, ennyi !!!!
Válaszolok
János válasza: baviki69 bejegyzésére 2018-12-26 12:21:59
"Drebil HadNAV (the other one)
15 hours ago

"Ezek az álcivil szervezetek, fake NGO-k, fake think tankek mindenhol az EU-ban a C I A hálózatába tartoznak, nyilván az a céljuk hogy gyengítsék a nagy rivális EU-t, ezért találnak ki káros dolgokat, mint a migráció, de jónak állítják be hogy ne védekezzünk ellene.
Teljesen figyelmen kívül kell hagyni minden országban mit javasolnak, mit hazudnak ezek a szervezetek. Miért fogad el ilyen tanácsokat az EU vagy bármelyik EU ország a gazdasági rivális Amerikától? Amerika ellenségként tekint az EU-ra és az EU országokra is. Ezért csinálja ezt a Soros hálózatot, az egészet egy jótékonykodó öregúrral álcázva aki fantázia ideológiára hivatkozva teszi tönkre Európát.

Sajnos a Soros hálózat minden EU országban minden hatalmi ágat behálózott már, törvényhozó hatalom, végrehajtó hatalom, igazságszolgáltatás, média. Aztán az EU Brüsszel szinten is ugyanígy. Minden ilyen hatalmi ágra ráépültek fake NGO-k, fake think tankek, fake aktivisták és fake jogi harcosok. Ez egy illegitim hatalmi hálózat ami folyamatosan kárt okoz. Bármit javasolnak azt nem szabad csinálni!"

"Drebil hadNAV
2 day ago

Angliában ugyanaz a helyzet mint a 90-es években volt Magyarországon, a közmédia libsi agymosás egész nap. A nem-közmédia is ugyanilyen rossz, 10 újságból 10 globalista libsi propagandát nyom mert olyan kézben van. Az angol kormányok már 10 éve próbálják normalizálni a helyzetet, de már kifogytak az ötletekből. Az angolok 80%-a konzervatív, de a média 100% bal liberális. Ezen változtatni kell.
Ráadásul az egész világon a jobboldali pártok érdekeltek abban hogy az angol média legalább 50-50% libsi és konzervatív legyen, mivel az angol média kihat az összes többi ország médiájára. Ha az angoloknál vissza tudjuk fordítani a jobboldali médiát valódi jobboldali médiába, akkor az egész Európán segít, és Amerikán is!"
Válaszolok
Bea 2018-12-26 12:04:18
Felvilágosithatna valaki, hogy miért van az, hogy az összes ilyen tetü /bolgár/mind zidó!
Válaszolok
baviki69 2018-12-26 11:15:28
Meddig tűri el a normális többség ezen gazemberek aljas tevékenységét? Mikor vonulnak a bús francba ezek a minden értéket leromboló aljas férgek? Ismerve őket, önként soha! Be kell nekik segíteni...
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-25 20:32:23
Részletesebben a későbbiekben...............
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?