A sorosisták most Orbán Várba költözését támadják

Még néhány nap, s az új esztendő kezdetétől Orbán Viktor és munkatársai már a budai Várban láthatnak munkához. A volt Várszínháznak helyet adó egykori Karmelita kolostor és a mellette emelt épület úgy őrzi a 18. század méltóságát, hogy az a felújítás után teljes mértékben megfelel a 21. századi kormányzás alapelveinek. Ez most az aktuális szálka az ellenzéki médiumok szemében, új lehetőség Orbán Viktor támadására.

A sorosista 444. például egyenesen Rákosi Mátyás idézetekkel aljaskodik, amikor Orbánt a gyűlölt kommunista vezérhez hasonlítja. Egy diktátort a diktatúra lebontásáért harcoló demokratához hasonlítani már önmagában „jó” ízlésre vall, ám a 444-nek ez kevés. Még azt is be akarja bizonyítani, hogy Rákosi puritánabb, kvázi erényesebb volt Orbánnál. Miközben köztudottan megalomán, hatalomittas ember volt, ennek ellenére tőle szemérmetes nyilatkozatát idézik, miszerint „Nekünk elég a parlament reprezentációs célokra”. És ezek után sem szakad rájuk az ég. Egyfelől igaz persze, hogy a parlament számukra a kádárizmus végéig valóban csak reprezentációs célokat szolgált, hiszen a proletárdiktatúra magát népi demokráciának hazudó központosítása írtózott a valódi népakarattól, a szabadon választott országgyűléstől. Így a végrehajtó és a törvényhozó hatalom külön székhelyen való működtetése, deklarált szétválasztása valóban teljesen feleslegesnek bizonyult. Sajnos ez is közrejátszott abban, hogy éppen azért maradt a budai Vár jó része évtizedeken át a háború utáni romos állapotban, hogy az épületmaradványok képmutatóan jelképezzék a kommunista önkény „puritánságát”. Közben egy ország szégyenkezett miatta, hogy a Vár, ami történelmileg mindig a magyar állami önállóságának központját szimbolizálta, romokban hever. Igaz, Moszkva hegemóniája idején a magyar állam önállóságára nem is volt semmi szükség. Se jelképesen, se a valóságban.

Talán a moszkovita kiszolgáltatottságot sírja vissza a hirhatar.hu, amikor öles címébe a következő valótlan állítást sikerült megfogalmaznia: „Akkorát hazudott Orbán várba költözéséről az origós, hogy a Föld egy percre megállt a keringésben”. Az „origós” az a Kovács András, akinek tisztességes munkájába már Fekete-Győr András bicskája is beletörött, amikor engedély nélkül berontott a szerkesztőségbe, hogy felelősségre vonja munkája miatt. Kovácsot most is a valóság alapos ismerete védi leginkább, amiről éppen a hirhatar.hu igyekszik valótlant állítani. Megismétli azt a hazugságot, hogy Orbán Viktor dolgozószobája négymilliárd forintba került, miközben a portál is tisztában van vele, hogy a teljes Karmelita kolostor és a mellé épített új épület belső építészete került ennyibe. Orbán dolgozószobája egyébként két egykori szerzetes szobájából lett kialakítva. Sima fehér falai előtt egyszerű fabútorok sötét hajópadlón állnak. A szőnyegek nem kerültek pénzbe, azokat az Iparművészeti Múzeum török szőnyeggyűjteményéből kölcsönözték.

Valószínűleg sok lejáratási szándékú ellenségeskedéssel futunk szembe a következő időszakban a témában. Mi azonban legyünk büszkék arra, hogy a turisták tizezrei végre olyan Várnegyedet csodálhatnak meg a jövőben, amelynek hozzá méltó élettel telik meg évtizedek óta jó gazdára vágyó épületegyüttese. Olyan, egyáltalán nem hivalkodó kormányzati rezidencia előtt sétálhatnak el a látogatók, amely méltó a 21. századi magyar államhoz, nemzeti öntudatunk erősítéséhez.

Orbán Viktor puritán dolgozószobájában munkatársaival (Fotó: Origo)

7
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66847/pics/lead_800x600.jpg
444,budai Vár,gyűlölet,Kovács András,Orbán Viktor,origo,puritán dolgozószoba,Rákosi Mátyás,Soros György,Várszínház
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Hajdú bejegyzésére 2018-12-29 19:00:58
Egyetértek.
Csak azzal a rövid megjegyzéssel szeretném árnyalni a kialakult képet, hogy egy, - a liberálbolsevikok által lepusztított, a csőd szélére vezetett, kirabolt, eladósított - országot csakis kemény kézzel, szigorúan, ellenvetést kevésbé tűrő módon lehet, és kell vezetni !!!
Tessék visszatekinteni, és felidézni a magyar történelem sorsdöntő fordulatait mondjuk Szent István, Szent László vagy éppen Mátyás királyunk időszakából.
Akkoriban is pont ugyanolyan lerabolt helyzetbe került az országunk, mint amit 2010-ben "ránk hagytak" a kommunisták !!!!
Az Orbán kormány azonban - hiába bömbölnek mást az úgynevezett ellenzék megmondó emberei - a diktatúrától olyan messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől.
Válaszolok
Hajdú 2018-12-28 16:02:06
Már herótom van az örökös diktátor emlegetéssel....Aki ilyet állít,annak halvány fogalma nincs,hogy mi volt Rákosi alatt.Gyerek voltam,de emlékszem mit műveltek a nagyapámmal és az apámmal...A vége kitelepítés lett az egész kibővített családnak.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-28 15:23:09
Érdekes, hogy akkor nem hisztizett, visítozott ez a tehetségtelen, hitelét vesztett liberálbolsevik banda, amikor az ő uralkodásuk idején a mérhetetlen féleszükkel "kitalálták", hogy a Nyugati pályaudvar környékén, szinte közvetlenül a sínpárok közelében akartak kormányzati negyedet kialakítani !!!!!
Az is komplett hülye volt, akiben legelőször felmerült ez a baromi ötlet !!!!
Még egy apró adalék a semmirekellők mindenkori tevékenységéhez a

KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁNAK 10. pontjának idézésével:

" A kommunista soha nem kér bocsánatot senkitől és semmiért, jól tud konspirálni, ígérgetni, felejteni és feledtetni !!!!! "
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok
kata 2018-12-28 13:29:41
Ezek a szarháziak még mindig ott tartanak,hogy az embereket azzal kell uszítani,hogy a
politikusok mit viselnek,hol laknak,hová mennek nyaralni,stb.Először saját házuk táján kellene szétnézni,mert annyi a milliárdos a ballibsi táborban,mint égen a csillag.Ez sem
fog bejönni,mert a választók nagy többsége sokkal jobban él,mint amikor regnálásuk
alatt elloptak mindent,amit értek.A Miniszterelnök Urat pedig ne vegyék a mocskos
szájukra,mert annyira sem érdemesek,hogy a cipője sarkáról a sarat leszedjék.Jó lesz
már,nehogy ezektől a hazaáruló férgektől kelljen megkérdezni,engedik-e Orbánt a
Várban dolgozni.Egyébként jól csinálják,nagy sikerrel vágják maguk alatt a fát,mert
ennyi rohadék hazug tetű a médiában még nem rontotta a levegőt.És mi tudunk
különbséget tenni az álhírek és az igazság ,a tolvajbanda és Orbán kormánya között.
Válaszolok
éva 2018-12-28 11:28:03
HA VALAKI;- AKKOR Orbán Viktor Miniszterelnök Úr AZ , KI MEGÉRDEMLI, hogy a Várban dolgozzon! És, ha már fel kellett újítani, akkor miért is nem használhatja / PURITÁN / dolgozószobáját? Az "ellenseq@üeket kipukkant lufinak kell nézni! Mivel mindenben, mindenkor, mindenhol csak ellenkeznek, így a reagálásuk erejét vesztett! OKA FOGYOTT!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-27 17:35:13
Most , hogy a cikket is elolvastam, feltünt benne ismét Verhofstadtos csont idióta, primitív, nagyon buta , tulok, tuskó - bunkó , kígyó vállú , virsli újjú, marék lepkefing erejú FEGYŐR.......amint betört az Origóba fegyelmezni az portált meg az újságírókat !! Ilyenkor mindig elfog a tehetetlen düh, hogy én miért nem lehettem ott a helyszínen és miért nem vágtam volna ki a pióca, angolna Fegyőrt úgy, hogy az taknyán, nyálán csúszott volna a Tassz vagy az Amnesti Internáci, vagy Helsinki hányadék horda, banda enyves, szaros kezei közé.....simogatásra, nyalogatásra ??!! Az origóban milyen és mekkora és mennyi emberek vannak ?????
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-27 17:17:29
A trottyos, fostos, húgyos Szarosz .-sta, Kóhn Béla.-ista.- , Róth Matyi .-ista ...............444.-nek mi a lószar köze van ahhoz, hogy Magyarország Miniszterelnöke hol dolgozik, melyik dolgozószobáját használja ???!!! A drogos, piás, kendermagos szaroknak, csicskásoknak, pribékeknek LÁNCOS PINCSI KUTYÁKNAK NYALÓKA DAXLIKNAK a neve : KUSS CSATORNAPATKÁNY FÉRGEK .... Így is veselkedjetek mert mi így kezelünk benneteket !!! Vagy bemegyünk az szutykos, bolhás, tetves , csótányos kuckótokba.........és ott majd helyreteszünk benneteket, elbeszélgetünk veletek vagy elhajtunk egy kis átnevelö táborba !!! Vágjátok csumafaszú feka bagolyköpetek ???!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?