A Jobbik „sikeres” éve – Risitas megszakad a röhögéstől

Risitas, a népszerű spanyol nevettető akkorát röhögött a Jobbik Vona által mozgatott bábelnökének kijelentésén, hogy a mentő hozta neki az oxigént. Sneider mester ugyanis azt találta mondani, méghozzá ünnepi interjúban, tehát nagyon komolyan, hogy a Jobbik számára „Kemény, de sikeres év volt ez.” Nekem is többször át kellett futni a kijelentést, hogy a Jobbik egyik legrosszabb, ha nem kiemelkedően legrosszabb évét sikerként könyveli el az elnök. Persze, ha belegondolunk, hogy ez a párt mindig az ellenkezőjét mondja annak, amit valójában tesz, akkor tényleg nem lehet az értékelést röhögés nélkül tudatosítani. 

Risitas (képünkön) akkorát röhögött a Jobbik Vona által mozgatott bábelnökének kijelentésén, hogy a mentő hozta neki az oxigént.

Emlékezhetünk, Vona Gábor még április 8. előtt is elsöprő Jobbik győzelmet vizionált, mi több, a magas részvétel láttán még a választás napján is a sikerről ábrándozott. Aztán történt, ami történt.

Sneider nyilván a sikerek közt könyveli el azt is, hogy elődje április 8 után azonnal lemondott, illetve, hogy ők maguk, azaz a jelenlegi vezetés sem kikezdhetetlenül tiszta körülmények között került a párt élére. Ha Szávay saját bevallása szerint nem győzködi padlógázzal a voksolókat, akkor ma talán Toroczkai lenne a párt élén. Így viszont Risitas is vigyorogva könyvelheti el az újabb sikert, azaz a párt egyik legnépszerűbb politikusának, Dúró Dórának Toroczkaival együtt történt kiválását. Hogy nem sokkal később kövesse őket Volner a barátaival, több polgármester, seregnyi önkormányzati képviselő s számtalan feloszlott pártszervezet.

Sneider olvasatában a sikerek között kell számon tartani a párt konkurensének megszületését is, mert hát a Mi Hazánk is nyilván azért jöhetett létre, hogy a Jobbik helyzetét stabilizálja. Ez napnál is világosabb.

Szinte bizonyos továbbá, hogy a Jobbikon belül valószínűleg tapsoltak annak is, hogy a párt felvirágoztatása jegyében nyilvánosságra kerültek Staudt Gábor adócsalási ügyei, ahogy a sikerkovácsolás markáns részét képezték Szávay István antiszemita megnyilvánulásai is. Sőt, azon a bizonyos focimeccsen is azért ült el az izraeli nagykövet a Vona-család mellől, hogy hozzájáruljon a párt növekvő sikereihez. S be kell látni azt is, hogy azért volt a régi időkben annyi cigányozás, zsidózás, a Duna-parti cipősemlékműbe köpködés, mert a Jobbik ugye mindig is az ellenkezőjét mondja annak, amit tesz. Ezek az aljas gaztettek is a 2018-as – sajátos értelmezés szerinti – sikerév megalapozásának jegyében hangzottak el, történtek meg. Ugyancsak a siker jegyében fogalmazódott meg a Vona-féle cukiságkampány, ami természetesen nem volt más, mint kommunikációs trükk. A nagy igyekezet annyira jól sikerült, hogy a néppártosodás jelszavával nem is a jobbközép felé vették az irányt, hanem Heller anyó kezét fogva, a Spinoza házon át egyenesen a balliberális táborban igyekeztek helyet szorítani maguknak.

Most egy kicsit bajban vannak ugyan, mert kiderült, hogy a pártot mindinkább átvilágító vörös fény az öltönyös Gyöngyösi Márton alelnöknek még áll is valahogy, ám ez a régi radikális jobbik szimpatizánsainak egyáltalán nem vonzó. Ezért hord az egykori cigányverő exszkinhed Sneider feltűnően gyakran Bocskait, hogy a régi radikálisok maradékát – az álruhával továbbra is tévedésben tartva – maguk mögé tudja kötni.

A fentiek jól példázzák, hogy valóban kemény és még annál is sikeresebb évet zárt a Jobbik. Igazi phürroszi győzelem. Még egy ilyen sikeres év és nem marad több katonájuk. Pedig várhatóan 2019 sem lesz sikertelenebb. Ez a bábelnököt mozgató Vona szerint az utca éve lesz, ahol a párt egyik leggircsesebb-görcsösebb ökle, Jakab Péter újabb hőstettekre készül. Nem kormányt, hanem egyenesen rendszert akarnak váltani.

Mit gondolnak, Risitas megállja röhögés nélkül? Lehet, hogy ismét mentőt kell majd hívni hozzá?

Azért hord az egykori cigányverő exszkinhed Sneider (képünkön) feltűnően gyakran Bocskait, hogy a régi radikálisok maradékát – az álruhával továbbra is tévedésben tartva – maguk mögé tudja kötni. (Fotó: 444)

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66890/pics/lead_800x600.jpg
cigányverő,exszkinhed,Jakab Péter,jobbik,Kemény, de sikeres év volt,phürroszi győzelem,Risitas,röhögés,Sneider Tamás,Spinoza ház,Staudt Gábor,Vona Gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-28 17:31:57
J=DZS;- O=OU;- BB=B;- I=ÁJ;- K=K A dzsubájkosok felépítették kártyaváraikat antiszemitizmusból, sok primitív tanulatlan emberek által áhított cigány mentesítés ígéretével, és sok hiszékeny "-" .. a nagy Magyarország visszaszerzésével, illetve, a "MAJD MI MEGSZEREZZÜK ERDÉLYBEN AZ AUTONÓMIÁT" mellveregetéssel. Előre borítékolva volt a bukásuk! Szörnyű, hogy még vannak követői! És mind hiszi a meséjüket most is! Ők, persze addig ámítanak, amíg hatalomra nem kerülnek, és jól ki nem foszthatják a kasszát. NA, ÉS? MI LESZ? SEMMI! AHOGY A TOLVAJ-VEZÍRNEK SEM LETT. MERT UGYEBÁR A NYUGATNAK MINDEGY KI AZ, KI GYENGÍTI A NEMZETÁLLAMOT! VIGYÁZAT MAGYAROK!!!!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?