Rendkívüli ülés – Ismét Orbánnak rontana az ellenzék

Azt gondolom, teljesen rendjén való, hogy a kormánypárti képviselők nem vesznek részt egy újabb bohóckodásban, amit az ellenzéki képviselők rendkívüli parlamenti ülésszaknak igyekeznek beállítani. Ezzel a január 3-ra tervezett ülés egyszerűen nem lesz határozatképes. Mégis ragaszkodnak a megtartásához, nyilvánvalóan azért, hogy tovább hergeljék a közvéleményt a kormány ellen, újabb alkalmat keresve arra, hogy megtévesszék, átverjék a választóikat.

Ez a becsapás markáns példája. Hiszen terépcsecsős Gyurcsány már egyértelműsítette, hogy az ellenzék erőszakba torkolló fellépései nem a különböző törvényekkel kapcsolatos elégedetlenségek miatt történtek, hanem kifejezetten kormánybuktatási célból.

Orbán Viktor a demokrácia utcai harcosa, aki békés érvekkel küzd s ellenzékben töltött tizenhat éve alatt egyszer sem vetemedett erőszakos eszköz alkalmazására (Fotó. Blikk)

Ehhez képest olyan határozati javaslatokat akarnak megtárgyalni, amelyek a túlmunkával kapcsolatos és a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló jogszabályok megalkotása során éppen általuk botrányossá tett december 12-ikei ülésről szólnak. Tárgyalni akarják azt is, hogy az MTVA székházánál történt atrocitások során szerintük megsértették a képviselők mentelmi jogát.

Jól látható tehát, hogy a rendkívüli parlamenti ülés is színtiszta provokációnak készülne, amellyel azt akarják bizonyítani, hogy az ellenzéki képviselők törvényen kívül állnak. Szerintük ugyanis nem az a törvényalkotás normális menete, amit a házszabály előír, hanem az, hogy erőszakkal megakadályozzák az ülést levezető elnököt feladata ellátásához megfelelő helyre való eljutásában, az a törvényalkotás normális menete, hogy „munka” közben szirénáznak, sípolnak, nem vesznek részt a szavazásban, elfoglalják a miniszterelnök parlamenti patkóbeli székét, nyomkodják szavazógombjait, belesípolnak az arcába, közvetlen közelről, hosszú időn keresztül videókamerával rögzítik még a lélegzetvételét is.

Szerintük akkor járnak el törvényes, ha országgyűlési képviselői jogukon túlterjeszkedve nemcsak hivatalos tájékoztatást akarnak kérni a közintézmény működéséről, amihez a törvény jogot biztosít számukra, hanem a működést is közvetlenül meg akarják határozni azzal, hogy petíciójuk beolvasását szándékoznak minden eszközzel elérni. Ebben a színjáték legszélesebb eszköztárát is bevetve a lépcsőkorlát mászástól, a biztonsági őrökkel való birkózásig, a földre fekvéses nagyjelenetig.

Eközben tudtukkal és belegyezésükkel az utcán Soros-aktivisták rendőröket provokálnak, arcul köpdösik őket, levizelik a ruhájukat, tojásokkal, vasdarabokkal dobálják a rend szolgálóit. Ha ez az ellenzék tudta és beleegyezése nélkül történt volna, akkor már régen elhatárolódtak volna az utcai erőszak ezen durva megnyilvánulásaitól. Ez azonban mind a mai napig elmaradt.

A rendkívüli parlamenti ülés nem lenne más, mint egy újabb provokáció, szerecsenmosdatás, az ellenzék által az adventi időszakban elkövetett súlyos és erőszakos jogtiprások törvényes színben való feltüntetésére irányuló előre kitervelt kísérlet. A kormánybuktatási cél beteljesítéséhez szükséges néplázítás újabb állomása, amely a parlamenten belül kezdődne és az utcán folytatódna. Az álruhás Jobbik „elnök”, az ősellenség Gyurcsány mai legforróbb szövetségese Vona Gábor már nem is kormány, hanem egyenesen rendszerváltásról beszél. Orbánra rontana. 2019-et pedig az utca évének nevezi, mondván Orbán Viktor azt mondta magáról, hogy utcai harcos. Valóban az, de a demokrácia utcai harcosa, aki békés érvekkel küzd s ellenzékben töltött tizenhat éve alatt egyszer sem vetemedett erőszakos eszköz alkalmazására. Ez pedig nagy különbség.

Érdemes odafigyelni egy koreai harcművész, a kyokushin karate megalapítójának, Sosai Masutatsu Oyama tanítására: „Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség.”

Itt van az eb elhantolva. Az ellenzék tehetetlensége, dühödt erőszakossága az igazság súlyos hiányát mutatja. Ezért nem jutnak egyről a kettőre. Se rendkívüli ülésszakon a parlamentben, se az utcán.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66914/pics/lead_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc,kormánybuktatás,kyokushin,Orbán Viktor,provokáció,rendkívüli ülés,Soros-aktivisták,Sosai Masutatsu Oyama,terépcsecső,Vona Gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2018-12-30 14:53:26
Nem vagyok "vályogász", tehát a szabályozás pontos szövegét én sem ismerem, de arra nagy tételben lehet fogadni:
A rendszer biztos nem úgy működik, hogy valamelyik "büdöslábú gergely" - két vernyákolás közben "kitalálja" a nagy show-t, miszerint be kéne már menni egy kicsit randalírozni valamelyik közüzembe, mert éppen mostanság rettentő módon unatkozom !!!!
Továbbá, ha az előre bejelentett "szívélyes látogatásra" esetleg meg is kapná subri jóska a belépési engedélyt, az biztos nem lehet egyenlő azzal, hogy ott duhajkodik "őpatkánysága" a hülye cimboráival együtt, és ráadásul mindenféle engedély nélkül készít, és továbbít felvételeket az interneten keresztül, többek között pld. az intézmény belső felépítéséről, és a biztonsági szakembereiről !!!
Csak tessék belegondolni abba az egyszerű esetbe, hogy ezek a vadszamarak mondjuk ugyanígy viselkednének a titkos, országos gázfogadó állomáson, vagy - teszem azt - a paksi atomerőműben !!!!!
Száz szónak is egy a vége: normáliséknál ezeket az ökröket egy perc alatt úgy vágták volna ki az adott épületből, mint azt a bizonyos macskát sz@rni !!!!
Ennél már csak az az elfogadhatóbb - és legcélszerűbb - megoldás, hogy a bejárati ajtó közelébe sem engedték volna ezeket a szerencsétlen hülyéket, nemhogy bemásszanak még a kerítésen is !!!!
Ha ezért a mocskos viselkedésükért nem ítéli el a "magyar királyi bíróság" ezeket a feltűnési viszketegségben vergődő senkiháziakat, akkor aztán végképp beigazolódik az az alapigazság, miszerint a magyar (i)gazságszolgáltatásban egyetlenegy probléma van, mégpedig az (i) betű !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-30 13:22:28
Általánosságban, csak annyit szeretnék elmondani, hogy az un. hőzöngő, hőbörgő, ellenzékiek jogköre miből áll ?? Mert tudomásom szerint egy képviselő bármilyen közüzemben vagy közhivatalban végezhet ellenőrzési.-tudakozási munkát, de...........csak abban az esetben, ha előzőleg bejelenti szándékát és a közüzemet fenntartó felügyelettől arra engedélyt kér és kap rá !! Ezeknek a naplopó, ingyenélő, parazita fehérjehalmazoknak --akik az MTV.-be berongyoltak melegedni, meg játszadozni-- szóra sem érdemes képviselőknek volt .-e ilyen engedélyük felügyeleti szervtől !!??? Feltételezhetően nem, csak éppen arra jártak és gondolták beugranak az MTV. székházba egy kicsit randalírozni, bálhézni.......mert nekik ez fenntartott joguk !! Ez persze ebben a formában nem lehetséges, csak hát ezek a cinikus, agresszív, barbárok annyi ésszel nem rendelkeznek, hogy ezt a helyzetet meg is értsék !!?? Végezetül, tehát tisztázni kellene kellene az engedély kérésnek és megkapásának a tényét és akkor mindent le lehetne kettő perc alatt zárni !! Ezt azért írtam le, mert hetek óta sem a rádióban sem a tv.-kben erről nem esett szó !!
Válaszolok
kata 2018-12-29 19:57:43
Pocsék módon el van szemtelenedve az ellenzék az utóbbi időben.Éppen ideje lenne
példás módon szankcionálni viselkedésüket,de nem csak pénzbüntetéssel,mert azt
kicsengetik,és röhögve a markukba tovább arcátlankodnak.Remélhetőleg a sok feljelentésnek meg lesz az eredménye,és a bíróság is észhez térve megfelelően honorálja a törvénysértéseket.Jól teszi a kormány,hogy nem vesz részt ezen a pofát-
lanságon,csak vitatkozzanak egymás között,fényezzék egymást,egyéb eredménye
úgysem lesz ennek a röhejes palávernek.Rájöttek,hogy bakot lőttek,most mentenék
ami menthető,és még a kormányra vernék a saját hülyeségeiket.Még hogy erőszakot
alkalmaztak ellenük!Szerencsére voltak olyan degeneráltak,hogy közvetítettek mindent,de nem gondolták,hogy pontosan ez fordítja ellenük a közvéleményt.Mind-
egyik közül varjú viselkedése volt a legfelháborítóbb,ahogy ki akarta provokálni a
verést.Undorító férgek!Még veszíteni sem tudnak méltósággal,miféle képviselői ezek
az embereknek,az országnak?Megvonni mindegyik mentelmi jogát,járkáljanak a bí-róságra.Igazság szerint méltatlan viselkedés miatt még a mandátumukat is el kellene
venni tőlük,mert nem méltóak arra,hogy a Parlamentbe betegyék a mocskos patájukat!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Imre bejegyzésére 2018-12-29 18:38:42
Egyetértek, azzal a megjegyzéssel, hogy ezek a tehetségtelen, semmirekellő liberálbolsevikok még bohócoknak sem valók, annál is inkább, mert az előadóművészek között a bohócok mindenkor kiemelten elismertnek számítottak, és számítanak még ma is !!!
Mindez, ezekről a Soros-csicskákról nem mondható el !!!
Egyébiránt a libsiknek meg azt ajánlanám, hogy a törvényszerűen előállt zsákutcáik végén lévő, magas kőfalnak rontsanak neki, de lehetőleg fejjel !!! Az eredményesebb lesz, mint a kormányt, és a miniszterelnök urat molesztálni a baromságaikkal !!!
Válaszolok
Imre 2018-12-29 15:34:37
KORMÁNY NAGYON JÓ DÖNTÉST ,HOZ AMIKOR AZ "" EGYESÜLT ELLENZÉKI BOHÓCBRIGÁD ÚJABB FELLÉPÉSI MUTATVÁNYAIT MLLŐZI A PARLAMENT SZÍNPADJÁRÓL !!)))---A BUDAPESTI NAGYCIRKUSZ TERET ADNA NEKIK.-NÉZŐK:- A FÉLREVEZETETT SOROS HÁTTÉR BANDA.--
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?