Szúnyog – Orbánt hülyézte az Újév tiszteletére Ujhelyi

„Szeressük embertársunkat, vagy azért, mert jó, vagy azért, hogy jó legyen” – idézte Szent Ágostont, a kereszténység egyik legbefolyásosabb püspökét Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjében. Kérdés persze, hogy például Ujhelyi István szoci „hazafi” tudna egyáltalán jó lenni e földi létben, mert szeretik? Hiszen Ujhelyi is Isten teremtménye, és tudjuk, hogy a bölcselet szerint „Isten semmit sem teremtett cél nélkül, de azért a szúnyog határeset”.

Ujhelyi azért beszél sportnyelven, mert – mint mondta – azt talán még a miniszterelnök is megérti. Ez akkora aljasság, hogy már ki sem kéri magának az ember. (Fotó: ujhelyi.eu)

Azért jutott éppen ő az eszembe, mert egy nappal korábban ő is megfogalmazott egy erre az évre szóló – köszöntőnek egyáltalán nem nevezhető – vágyiratot, ami csak megerősít abbéli tépelődésemben, hogy tudnám-e szeretni Ujhelyit jóemberré tételéért. S ha nem tudnám, akkor sem követnék el talán főbenjáró bűnt, mert ugye a szúnyogban, mint értelmes célban még a Teremtő is kételkedik. Márpedig Ujhelyi hétről hétre bizonyítja, hogy személye nem fér meg az értelmes célok között. Ő valójában hasznosat egyáltalán nem, károsat viszont annál többet produkálni képes éneklő vérszívó.

Vágyiratában például felmutatta a miniszterelnöknek a sportvilágból származó Stop Orbán! feliratú piros lapot, mert szerinte ideje az EP-választáson „megroppantani a rezsimet”. Nem tudom, hogy a piros lapos akcióját mire alapozva akarja sikerre vinni, ám hogy a dagadtra kelesztett demagógiájával nem lehet eredményes, az biztos. Írásában ugyanis a „közpénzből felhúzott budai irodán” gúnyolódik, miközben a pesti oldalon az éhezők tömött sorokban várakoznak az ingyenes ételosztásra. Édes Istenem! Mi ez, ha nem a puszta lázításra, gyurcsányista kormánybuktatásra előállított hájas demagógia. De ez nem elég a közel havi hárommilliós fizetésű (plusz óriási költségtérítés), szavakban, tüntetéseken betegesen hazafi és szegénypárti demagóg Ujhelyi elitista „fődemokratának”. Elnehezült újévi emésztését azzal akarja tovább élénkíteni, hogy lehülyézi a magyarok széles körének öt éve rendszeresen fizetést emelő, a családokat kiemelten támogató, Magyarországot a szakadék széléről fejlődési pályára állító, az emberek biztonságát szavatoló Orbánt. Mondván azért beszél sportnyelven, mert azt talán még a miniszterelnök is megérti. Ez akkora aljasság, hogy már ki sem kéri magának az ember.

Ez a minden bizonnyal cél nélkül teremtett szúnyog abban bízik, hogy a tüntetések, erőszakos megmozdulások folytatásával meg tudják buktatni a kormányt. Azt persze nem vallja be – Gulyás Gergely miniszternek kell helyette elmondani – hogy az ellenzék nem a magyaroknak, hanem a „kemény magnak politizál”, ad elő színházi alakításokat, ami kizárja, hogy a megmozdulások mögött többségi támogatás legyen. Magyarán, esélyük sincs a kormánybuktatásra, csak magukat nyugtatgatják vele, hogy nem munka nélkül veszik föl a fizetésüket.

Sőt, Ujhelyi, ez a cél nélkül teremtett vérszívó még a „Márciusban újrakezdjük” (MUK) mintájára JUK-ról is képes beszélni, hogy januárban újrakezdik. Nyugodt lelkiismerettel meghamisítva a forradalom leverése után sokaknak még reményt adó jelszót, újólag bemutatva ezzel beteges magyarellenességük istentelen mélységét és sötétségét. Tudjuk jól, a MUK a remény jelszava volt, hogy a kommunista elnyomók ellen a szabadságért, a nemzeti függetlenségért vívott harc újra kezdhető. Ujhelyiék viszont épp ennek az ellenkezőjéért, a bevándorlók beengedéséért, az uniós elit Európája megteremtéséért, a nemzeti szuverenitás feladásáért, a magyarok biztonságának felszámolásáért szállnak síkra. S közben úgy tesznek, mintha mint „fődemokraták” – a néhány ezres, fizetett tüntetőkből álló kemény maggal a hátuk mögött – a magyarok érdekeit képviselnék.

Az újévi koccintás közben mindenki döntse el, hogy érdemes-e szeretni ezt a Teremtő szerint is vérszívó „határesetet”, hogy egyszer valaha is jóvá váljon a földön. Nem baj, ha nem! Látjuk, még a Jóisten sem haragszik érte.  

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67023/pics/lead_800x600.jpg
Áder János,Európai Parlament,határeset,lehülyéz,Orbán Viktor,Szent Ágoston,szocialista,szúnyog,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-02 11:26:15
Az ilyen gyengeelméjűeknek, mint ez a sz@rházi újhülye, egyszerre két alapigazságot ajánlanék külön tanulmányozásra a figyelmébe:
1./ PÉNZEN VENNI ÉSZT NEM LEHET !!!!!!
2./ IDÉZEM MÉG DOBÓ ISTVÁN EGRI VÁRKAPITÁNY ESKÜJÉNEK LEGFONTOSABB MONDATÁT IS:
>>>>>>>> A HAZA NEM ELADÓ, SEMMI PÉNZEN !!!!! <<<<<<<<<<<

És végül még idézném az MSZ(M)P múmiájának örökbecsű kiszólását is csak itt, csak most, csak neked, te barom újhülye:

Lassan mondom, hogy még te is megértsd: mocskos, szemét hazaáruló vagy az összes többi - úgynevezett ellenzéki - EP képviselő haveroddal együtt !!!!!
VILÁGOS ?!
Válaszolok
Árpi 2019-01-01 22:10:20
Ujhelyi nos nem jut eszembe más róla mint a kádergyerek kifejezés. Ifjú Titán a baloldalon. Titán káder. Tudjátok?
Ti tán tudjátok használni valamire.
Hát nem. .....
Válaszolok
éva 2019-01-01 18:35:57
" Jóisten nem haragszik", - de én igen! Haragszom a Jóistenre, mert a SÁTÁNT IS Ő TEREMTETTE! Újhülye nem csak vért szív, hanem kénköves bűzt okád az emberiségre. De, - lássuk be! " NINCS AZ A PÉNZ ......" !
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-01 18:33:52
Már megint a közhülyével , újhülyével van baj ?? Azért mert be van már rettenetesen szarva --olyan húgyos, bukott oligarcha, korrupt Simlicskás módon....-- , hiszen a napjai meg vannak számlálva ide kinn a jó levegőn, megy a sittre, várják a ratyik oda benn a szegedi fő maffiózó, bandita, gengszter ....Botka csajka órás Lacsi .-val egyetemben !!! Talán jobb is lesz neki a védett helyen , mint a már előkészített Köztársaság téri könyökös meggyfa hosszú ágán....................
Válaszolok
kata 2019-01-01 17:28:40
Mint régebben már leírtam ez az ócska hazaáruló örökre megbélyegezte magát,amiért
állandóan hazája ellen szavazott Brüsszelben.Ez a gennyes alak nem tényező többé,
bármit mondhat,bebizonyította,hogy a magyarok ellensége és punktum.Nem kell to-
vább erőlködnie,már mindent megtett eddig,hogy szavahihetőségét végleg elveszítse.
A baloldal élükön a hozzá hasonló patkányokkal végleg elásta magát,mert egyre nyilvánvalóbb,hogy csak a hatalom kell nekik.A választók érdekében való politizálás
fel sem merül,mert soha egyetlen törvényt nem szavaztak meg,ami az emberek jó-
létét biztosítja.Istenem lenne már május és ősz,hogy a tavalyi áprilisi zakónál egy jó-
val nagyobbat akaszthassunk a nyakukba!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?