Kutyapiszok – A hazaáruló ellenzéket még a jósnő is lepipálta

Figyelemre méltó jövendőmondással állt elő Gazsi Gizella jósnő a 2019-es évet illetően a 888-on. Szerinte az új esztendő sikeres lesz az ország számára. Lesznek változások, lesz külső nyomás, de ha figyelünk rájuk, akkor sok mindent el lehet kerülni, s le lehet aratni a kemény munka gyümölcsét.

Bizsergető látomás a várva várt Európai Parlamenti választások előtt. Remélve, hogy az európai emberek véleményére fittyet hányó, bevándorláspárti, Európát legyengítő, Marxot istenítő, senki által meg nem választott, a korlátlan nemzetek fölötti diktatúrára törő európai bizottsági elitet a népharag belehajítja végre a szemétkosárba.

Gyurcsány Fletó (képünkön): „Jobban kell félni a kutyapiszoktól, mint a terroristáktól.” (Fotó: Blikk)

Gazsi Gizella valójában erről beszél, ha nem is ennyire konkrétan, noha tudjuk, hogy a jóslásnak semmiféle tudományos alapja nincs. Sőt, vannak olyanok, akik egyenesen csalásnak minősítik. Amiért azonban mégis érdemes figyelni a szavaira az az, hogy a jósnő 2012-ben többször elmondta televíziós élő adásban, hogy lesz migráció, amire figyelni kell. De még 2012-ben – háborúról is beszélve – felhívta a figyelmet, hogy a migráció világot átfogó gondot okoz majd, ha 2014-2015-ben nem lesz megoldva.

Nos, azt tudjuk biztosan, hogy bár Orbán Viktor nem jár jósdába, de anélkül is figyelemmel kísérte a migrációs robbanás veszélyeit, hogy a jósnővel konzultált volna.

De pillantsunk rá az ellenzék migránsstratégiájára. Mi lett volna Magyarországgal, ha Gyurcsányék kezében van a kormányrúd?

Kunhalmi 2015: „A bevándorlás álprobléma, amit a Fidesz kreált”. Gyurcsány Niedermüllere 2015: „Akár tetszik Orbánnak, akár nem, meg fog valósulni a menekülők igazságos elosztását célzó kvótarendszer.” És „a menekültek elosztására vonatkozó javaslat Magyarország és Európa érdekeit szolgálja.” Tóth Berci 2016: „Nincs és nem is lesz kötelező betelepítési kvóta”. Szabó Tímea (PM): „egy sokszínű, különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező közösség erősíti és előreviszi Magyarországot.” Meszerics Tamás LMP: [Pártja] „nem tudja máshogy elképzelni a válság megoldását, mint a kötelező kvótarendszer bevezetésével”. Szanyi Tibor: „statisztikailag nincs kimutatható összefüggés” a bevándorlás és a terrorizmus között. Tóth Berci: „a menekültkérdésnek és a terrorizmusnak lényegében nincsen közös halmaza”. Gyurcsány Fletó: „Jobban kell félni a kutyapiszoktól, mint a terroristáktól.”

Az álnok, félrevezető idézeteket sajnos még hosszan sorolhatnánk. A legszörnyűbb az egészben az, hogy ezek a gondolatok nem évekkel a migránsválság előtt hangzottak el, hanem akkor, amikor már 400 ezren Magyarországot is letaposták, s a migránsterrorizmus áldozatai is napról napra szaporodtak a Lajtán túl. Ám még ennél is borzalmasabb: ezek a brigantik az EP választásra is úgy készülnek, hogy a bevándorláspárti uniós elit politikáját támogatják Junckerrel, Verhofstadttal, Sargentinivel karöltve Orbán Viktor migránsellenessége helyett. Nekik ez jelenti a több Európát. Ők attól „európai demokraták”, hogy a nemzetállamokat, saját hazájukkal együtt gyengíteni akarják. Tesznek az európai emberek akaratára, miközben képükbe vigyorogva, kokárdát lobogtatva, teli szájjal azt hazudják, hogy hazafiak, s nekik az európai emberek a fontosak. A magyarok viszont megtanulták, hogy még Gazsi Gizellának is inkább lehet hinni, mint a sötét lelkű ellenzéknek.

Bízni azonban csak Orbán Viktorban szabad, aki nélkül esély se lenne a haza megvédésre, az EP-választások sikerére, a kemény munkával megtermelt gyümölcsök esetleges leszüretelésére.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67070/pics/lead_800x600.jpg
888.hu,Gazsi Gizella,Guy Verhofstadt,Gyurcsány Ferenc,Jean-Claude Juncker,Jósnő,Judith Sargentini,Kunhalmi Ágnes,Kutyapiszok,Meszerics Tamás,Niedermüllet Péter,Szabó Tímea
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-03 13:59:37
Szerintem a világon nincs még egy olyan ország, amelynek a kommunista képviselői minden heti piaci napon feljelentik a saját országukat.
Ilyenre kizárólag a magyar, hazaáruló, kommunista sz@rháziak képesek.

TANULSÁG:

AZ EP. KÉPVISELŐI HELYEK KÖZELÉBE SEM SZABAD ENGEDNI EZT AZ ALÁVALÓ, CSŐCSELÉK HADAT !!!!

Még valami, a gyurcsány(i) fent idézett kinyilatkoztatását picit átalakítva:

Én ma már ott tartok, hogy itthon talán jobban kell félni gyurcsány(i) szemkilövető, mocskos hazudozó fletótól, mint a terroristáktól !!!!! Sajnos !!!!
Válaszolok
éva 2019-01-02 21:33:33
SOHA, DE SOHA NE VÁLASSZUK MEG ŐKET, DE MÉG A KÖRNYEZETÜKBŐL SE SENKIT AZ ORSZÁGUNK, JÖVŐNK VEZETŐINEK! FIGYELMESEN, OKOSAN! BOLDOG ÚJ ÉVET MAGYAROK !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?