Sorvezető – Orbánnal takaróznak a választóikat átverő liberálisok

Nagyon fontos vitát produkált az Echo Tv Angard című műsora szerdán este. A műsorban minden út ezúttal is Rómába, azaz a migrációhoz vezetett. Konkrétan az új esztendő legnagyobb jelentőségű politikai eseményéhez, az Európai Parlamenti választásokhoz, de nem akárhogyan. Éppen a módszertan tekintetében volt kiemelkedő jelentősége a vitának, mert az egymással szemben érvelő aktorok argumentumaiból tűpontosan szembesülhetett a néző azzal, hogy mi a konzervatív nemzeti álláspont és mi az ellenzék nézetrendszere. A kormánypárti vitázókkal ezúttal sem volt gond, mert ők most is nyíltan vállalták politikai hovatartozásukat. A liberális oldal azonban ezúttal is el akarta játszani saját „függetlenségét”, mismásolással tagadva, hogy akár ők, akár az ellenzék pártjai bevándorláspártiak lennének. Ennek egyetlen célja van, hogy az EP választások előtt jobb színben tüntessék föl a nézők előtt az ellenzéket, tudván tudva, hogy még a baloldali szavazók döntő többsége is félti a biztonságát, ezért Orbán Viktornak ad igazat ebben a kérdésben. A jobboldalt képviselő G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó azonban nem engedte vitapartnereiknek, Nagy Józsefnek és Závecz Tibornak, hogy eltérjenek a lényegtől.

Nagy József (képünkön) tagadta, hogy „nem családpárti erők lennének ebben az országban”, de érezve, hogy könnyen cáfolható, amit mond, egy lélegzetvétel után finomított úgy, hogy „nincsenek lényegesen nem családpártiak” (Fotó: Echo Tv)

Závecz meg is lepődött, hogy már az adás elején terítékre került a migránskérdés, ráadásul Novák Katalin államtitkár interpretációjában, miszerint ebben a csatában családpárti erők mérkőznek a nem családpárti erőkkel. Nagy József tagadta, hogy „nem családpárti erők lennének ebben az országban”, de érezve, hogy könnyen cáfolható, amit mond, egy lélegzetvétel után finomított úgy, hogy „nincsenek lényegesen nem családpártiak”. Szegény Závecz még Gyurcsányt is családpártiként emlegette, holott tisztában van vele, hogy éppen Gyurcsány szüntette meg a Fidesz családtámogatási intézkedéseinek zömét. Tudja azt is, hogy a Fidesz most 25-ször többet költ a családok támogatására, 300 milliárdot, mint tette Gyurcsány a maga 12 milliárdjával. Képmutató Závecz szerint azonban nincs összefüggés a nyitott társadalom, a családellenesség és a migráció között.

Gajdics Ottó azonban egyszerű szavakkal, közérthetően segítette a nézőt a liberális mismásolás megfejtésében. „Amikor olyasmiről vitatkozunk, ami nektek kényelmetlen, akkor Te a saját véleményedet mondod és elhatárolódsz azoktól a politikai véleményektől, amelyektől meg zeng az ország közélete. Én elhiszem Neked, hogy nálad ez a három fogalom egymástól teljesen független, de ez nincs így a közéletben. Nem is olyan régen Tóth Csaba ennél az asztalnál kikérte magának, amikor azt állítottuk, hogy az ő véleménye migránspárti, mert azt mondta, hogy ő a nyitott multikulturális társadalomban hisz.” Hozzátette: „Nem elég azt mondani, hogy attól, hogy én a nyitott, multikulturális társadalom híve vagyok nem akarok beengedni ide millió számra migránst, hanem bátran ki kell tudni mondani, hogy azokat támogatom, akik ezt megakadályozzák. Mert, ha ezt nem tesszük hozzá, akkor bizony a véleményünk migránspártivá válik.” És - tetszik vagy sem - ez pontosan így van.

Szükség van tehát az ilyen nyílt sisakos vitákra, hogy a nézők még tájékozottabbak legyenek azokban az agymosási technikákban, amelyekkel a liberális érdekek képviselői be akarják őket vinni az erdőbe. Ezek nagyon szeretik nézeteiket közelíteni Orbán Viktoréhoz, hogy a kormányfőre irányuló választói szeretetből, az általa kiérdemelt bizalomból el tudjanak csenni maguknak valamit. Aljasságuk nem ismer határokat, mert nyilvánvaló, ha ne adj Isten az Orbántól elcsent bizalom morzsáitól kormányra kerülnének, úgy mennének szembe az éppen általuk becsapott választókkal, mint a szél, úgy engednék be a migránsokat, hogy kopogniuk sem kéne.   

Szóval a tisztánlátáshoz, a helyes májusi döntéshez forgassuk bátran a műsorban kapott sorvezetőt, azzal nagyon tisztán átláthatunk a liberálisokon, mint – a költővel szólva – „Hans Castorp madame Chauchat testén”.  

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67102/pics/lead_800x600.jpg
Angard,Echo Tv,ellenzék,G. Fodor Gábor,Gajdics Ottó,liberális,Migráns,Nagy József,Orbánnal takaróznak,sorvezető,Závecz Tibor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-04 15:03:13
Én mindehhez csupán annyit tudnék hozzátenni:
Ha az ilyen nagy józsik, meg závecz tibcsik a sorvezetők, akkor én kiállok a sorból !!!!
Válaszolok
éva 2019-01-03 22:45:24
Érdemes lenne előkeresni gyurcsányi M1- felvételét! Halmozottan sérült gyermeküket {főleg egyedül} nevelő emberekkel beszélgetett. Az egyik édesanya kérte, hogy emelje meg az otthoni gondozási díjat, mert igen kevés! (szállítás, apuka lelépett a gondok elől; nem segíti a családot, egyéb "kötelező" kiadások, stb.) GYUF@NGÓ MEGKÉRDEZTE, HOGY MENNYI? A válasz;- 28.000- Ft. Felháborodva, fújtatva [érdemes lenne újra lejátszani a p@fáját a mocsadéknak] - meg még 5.000- Ft!
Miért hazudik? Az átlag bér: kb. 70-,80 ezer Ft. volt ekkor. (2006-07.évben). A nyugdíjasok csirkefarhátat is alig tudták megvenni. NE HAGYJUK ELFELEJTETNI A BŰNEIKET !!!!! ALJASOK LEGALJASABBJAIK ŐK! R@HADÉKOK!
Válaszolok
kata 2019-01-03 20:05:32
Imádom Gajdics Ottó stílusát,amikor kérlelhetetlenül és vehemensen szembesíti ezt a
gerinctelen,köpönyegforgató bandát az aljasságukkal.Különösen nagy józsef láttán kezd
viszketni a tenyerem,aki a legszemtelenebb pofátlanság megtestesítője a gúnyos pofá-
jával és nyegle,lekezelő stílusával.De igaza van a szerzőnek,bárhogy is viszolygunk tőlük,
minden alkalommal szembesíteni kell a nézőket velük,azzal,hogy mit hol mikor mond-
tak,mi az igazi céljuk,mert ezek a saját érdekükben a csillagot is lehazudják az égről.
Nem fordulhat elő még egyszer,hogy akár egyetlen hazaáruló gazember bekerüljön
az EU Parlamentjébe,mert mérhetetlen károkat okoztak már eddig is.Ha lassan is
fog menni,ki kell szorítani őket a politikából,mert ellenzéki szerepvállalókra is szük-
ség van,de nem ilyen gyalázatos idegen érdekeket képviselő gazemberekre.Az igazi
ellenzéki politikus építő jelleggel kritizál,de van javaslata,és ha arra kerül sor,a kor-
mánypártokkal összefogva áll ki hazája érdeke mellett.Saját érdekünk,hogy az elkö-
vetkező választásokon minél többen részt vegyünk,és végleg ballibsitlenítsük a de-
mokráciát és Magyarországot!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?