Hajrá, erőszak! – Gyurcsány Orbán rendszere ellen lázít

Nem meglepő Gyurcsánynál, ha összevissza beszél. A legutóbbi műbalhé, a kiprovokált rendkívüli parlamenti ülés utáni produkciója az Országház lépcsőjén azonban nagyon is komolyan veendő. Hiszen itt egyenesen a hazai demokrácia elleni nyílt támadást hirdette meg. Miközben szavakban ők ugye a demokrácia, a jogállam első számú védelmezői, persze csak ha őket választották a kormányrúdhoz.    

Gyurcsány (középen) a közelmúltban bejelentett kormánybuktatási szándékát erősítette meg ismét, egyenesen lázadásra szólítva fel az embereket (fotó: Pesti Srácok)

A demokráciát ugyanis nem csupán a Gyurcsány vezette ellenzékkel együttműködő – rendőrökre, biztonsági őrökre támadó – Soros-szervezetek támadják. Ők a magyarországi háború szélsőséges képviselői. A demokrácia legfőbb ellensége ugyanis a globális hatalom, amelynek frontharcosai a közelmúltban Budapesten kívül Bécsben, Rómában, Belgrádban intéztek támadást a választásokon, tehát demokratikus úton hatalomra jutott kormányokkal szemben. A globalistákat ugyanis zavarja a választás, zavarja, hogy üzleti ügyeiket nem tudják zavartalanul, a legnagyobb haszon mellett, a nekik tetsző (parírozó) kormányok támogatásával végezni. Drábik János közíró beszél úgy a globális pénzügyi elitről, mint szervezett magánhatalomról, akiknek az irdatlan hatalma nem választásokon alapozódott meg, hanem hatalmas családi vagyonuk alapján. Számukra a vagyonok generációkról generációkra való átörökítése mindennél fontosabb, ezért tesznek meg mindent a demokrácia lekaszabolására. Ezért kerítették hatalmukba a – jelenleg teljesen bevándorláspárti – Európai Uniót s ezért akarják tűzzel vassal megakadályozni, hogy a májusi választásokon a nemzeti szuverenitást, az európai emberek migrációtól való megcsömörlését érvényre juttató tömegakaratot választási eredménnyé tudják alakítani. Bevándorlásellenessé változtatva a jelenlegi nagyon is migránspárti széljárást.

Ennek a folyamatnak Magyarországon Gyurcsány Ferenc az elsőszámú képviselője. Nem véletlen, hogy ő az, aki a rendkívüli parlamenti ülés után a legradikálisabban fogalmazó felszólaló volt.

A közelmúltban bejelentett kormánybuktatási szándékát erősítette meg ismét, egyenesen lázadásra szólítva fel az embereket. „Azt kívánom az országnak, hogy legyen mersze, ereje és képessége fellázadni Orbán rendszerével szemben.” Hajrá, erőszak! Nem törvényesen megalkotott jogszabályokkal, törvényekkel akar tehát Gyurcsány harcolni, hanem Orbán rendszerét akarja megdönteni. Méghozzá azért, mert Orbán Viktor az egyik legmarkánsabb vezetője a migrációval szembeni európai ellenállásnak. Annak a gondolatnak, amely a globalista pénzügyi elit számára a legellenségesebb.

Azért szólít fel Gyurcsány lázadásra, mert tisztában van vele, hogy demokratikus úton soha nem fogja Orbán Viktort leváltani. Mint ahogy azzal is tisztában van, hogy lázadás útján sem. Beszédeiben azonban eljátssza a kemény legényt, hogy sorosista megbízói lássák, megdolgozik a pénzéért. Átverni akar mindenkit most is, ahogy szokott.

„Aki gyufát gyújt, felelős a lángért is”, fogalmazott az erőszakos szörnyűségekről G. Fodor Gábor politológus.

Csakhogy az ellenzék előtt a felelősség fogalma teljes mértékben ismeretlen. Ha kell, saját kézzel taszítják szakadékba a hazát csak azért, hogy megfeleljenek Soros elvárásainak s hogy segítségével megkaparinthassák az áhított hatalmat. Mert az a liberális (népi) demokrácia nagyon is tetszene nekik.  

Az európai migránsterrorizmus eszkalációja azonban jól mutatja, mi lenne velünk akkor.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67142/pics/lead_800x600.jpg
Erőszak,Európai Unió,G. Fodor Gábor,Gyurcsány Ferenc,kormánybuktatás,lázítás,Orbán Viktor,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-14 21:43:57
Meg kell még osztanom azt a tényt, hogy gyufafernélküli már kezd kiborulni! Beszédes mozdulat volt a toprongyos lelki állapotára az a gesztusa, hogy kiverte az Echo riporter kezéből a mobil telefonját. Ugyanis az megkérdezte, -"van pofád kijönni ide a Parlamenthez tüntetni, amikor te kilövetteted a békésen tüntizők szemeit? Már pudvásodik belülről! Nem sokára üszkösödni is fog!
Válaszolok
éva 2019-01-05 17:47:43
gyurcsányi minden választáson(háromszor) elmondta, hogy (tőle) egy perc nyugta sem lesz ennek a Kormánynak! Sajnos a " soros-terv" sok sok pénzzel és nyomással (pl. Kúria, EU-B. STB. ) segíti ezt a pojácát! A puccsolásból már jelesre vizsgázott, (nem
úgy az iskolai tanulmányokban) - rutinja van! Főleg nem áll tőle távol a sumákolás, a "javak" erőszakkal, (hazugságokkal) való bezsebelése! Nem szabad meghátrálni! Minden sikertelen megmozdulása több liter ischiás- kikezelést igényel, ezáltal gyengülhet a járási képessége!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-05 12:42:58
A cikk címére - gyurcsány(i) Orbán rendszere ellen lázít - és tartalmára utalva:
1./ Én úgy tudom, hogy a magyar törvénykezés - mint bűnelkövetést - ismeri a fennálló demokratikus rendszer elleni erőszakos fellépés, és lázítás fogalmát, és azt büntetni is rendeli !!!
2./ Ha a fenti mondat igaz, - márpedig szerintem az - akkor miért nincs még Furcsány Ferkó, és a hozzá hasonló megrögzött lázítók hada a bíróságon feljelentve ?!
3./ Sőt, továbbmegyek: miért nincsenek még ezek a nyikhajok előre megfontolt szándékkal, többrendbeli, folytatólagosan elkövetett erőszakra buzdítás és lázítás címén elítélve ?!
MEDDIG TŰRJÜK MÉG EZEKNEK A 1/2ESZŰEKNEK A MOCSKOS MEGMOZDULÁSAIT ?!
Válaszolok
kata 2019-01-04 19:44:05
De türelmetlen lett ferenc testvér.Beállt a vén gazember zsoldjába,azt gondolja általa
sikerül amiről 2010 óta álmodozik.Már a markában érzi a hatalmat,ezért uszít,erőszak-
kal akarja magához ragadni az irányítást.Ebben van minden reménye,de szerencsére
az embereket nem tudja maga mellé állítani,pár ezer eszementet kivéve.Meg kellene
értenie végre,hogy az ország egyik leggyűlöltebb embere,egy ügyeskedő sehonnai,aki-
nek az egész élete a teperésből állt,és semmit sem a maga erejéből ért el,csak min-
dig valaki hátára taposva haladt előre.Attól sem riadt vissza,hogy a sajátjait hátba
szúrja,ha pillanatnyi érdeke úgy kívánta.Most is ezt csinálja.Nem tudom mit szólna hozzá,ha a rendőrség -követve az ő példáját- kilőné a szemét ennek a jellemtelen ha-
taloméhes semmirevaló gazembernek.Mekkora visítás lenne itt!Pedig megérdemelné,
mert már nem először csinált se..et a szájából.Ez egy visszataszító gerinctelen senki,
akiből a komcsik csináltak milliárdost,de az már nem volt elég neki,egy országot akart
vezetni,de -mint mindenre-erre is alkalmatlan.Nagy könnyebbség lenne az ország-
nak,ha végre eltűnne a politikai életből ez a parazita a sleppjével együtt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?