„Hülye vagy! Hülye vagy!” – A népszerűtlenek hatalmáért harcol Bernike

Természetesen a szombati – mozgósítás szempontjából nagyon is kudarcosra sikeredett – tüntetés résztvevői nem plakátolták ki, hogy valójában Soros győzelméért tüntetnek a májusi európai parlamenti választáson. Noha mindannyian ezt akarják, azért ordibálnak mást, azért szidják a kormányt, azért hazudnak soha nem látott ellenzéki egységet, hogy elbizonytalanítsák a választókat a különböző részletkérdések tekintetében azzal a céllal, hogy minél kevesebben vegyenek részt a májusi választáson. Ezzel a zűrzavarral akarják elterelni a figyelmet a Soros számára is legfontosabb kérdésről, a korlátozásmentes európai bevándorlásról. Arról, aminek éppen az ellenkezője áll Orbán Viktor bevándorlásellenes EP-kampányának is a középpontjában, s ami mögött több, mint hárommillió magyar határozott akarata húzódik meg.

Okos Bernike (képünkön) azt üvöltötte a rivaldafényes színpad mikrofonjába, hogy a világ nem lehet a népszerű politikusoké, ahogy Magyarország sem lehet a népszerű Orbán Viktoré. Szerinte a népszerűtlen, a népek által megvetett politikának van létjogosultsága a kormányzásra (Fotó: lampagyarblog.blog.hu)

Ennek ellenére a szombati tüntetésnek igenis voltak pozitívumai. A legfontosabb az erőszakmentesség. Ez annak ellenére örvendetes, hogy az eddig évtizedes Csipkerózsika-álomba merült szakszervezetek a sorosista háttérszervezők nyomására, a lázításra, magyarul a kormány erőszakos megdöntésére felszólító Gyurcsány ráhatására váratlanul felébredtek és azonnal országos sztrájkkal, az ország életének megbénításával kezdtek fenyegetőzni. Rájuk jellemző sunyisággal szombatra, hogy sejhajon ne billentsék a munkába igyekvők a sorosista, jól fizetett „sztrájkolókat," 

A másik pozitívum a csekély részvétel. Vagyis az, hogy az ország többsége egyáltalán nem áll a tüntetők mögött. Bár szombat reggel még több tízezer tüntetőről álmodoztak, estére azonban kénytelenek voltak beletörődni a pár ezres részvételbe. Az ATV egyik helyszíni tudósítója alig tudta leplezni csalódottságát, majdnem pityergett, hogy a program szerinti Margit-híd-foglalásból nem lett semmi, s este nyolc tájban már egy szál tüntetőt sem tudott mutatni a háta mögött a kamera.   

A félrevezető tematikájú tüntetés sorosista lényegét, azaz a migránsbefogadások melletti akaratot a függetlenné silányult Szél Bernadett Kossuth téri felszólalása világította meg. Kétmondatos felszólalásában ugyanis Soros György krédóját sikerült a nagyon okos Bernikének az orrunkra kötnie. Azaz: „A világ nem lehet a populistáké, Magyarország nem lehet Orbán Viktoré” Köszönjük, Bernike! A populizmus szó szerinti jelentése ugyanis az, hogy népszerű. Soros nagyon jól tudja magáról, hogy népszerűtlen alak szerte a világon. Okos Bernike tehát azt üvöltötte a rivaldafényes színpad mikrofonjába, hogy a világ nem lehet a népszerű politikusoké, ahogy Magyarország sem lehet a népszerű Orbán Viktoré. Szerinte a népszerűtlen, a népek által megvetett politikának van létjogosultsága a kormányzásra, amit Franciaországban éppen az emberek által egyenesen gyűlölt, Rothschild-emlőkön nevelkedett Macron, Magyarországon meg Gyurcsány és közutálatnak örvendő ellenzéki bandája a Jobbikkal bezárólag képvisel. Ezek a nyomoronc ellenzéki alakulatok azért népszerűtlenek, mert a magyaroknak eddig semmi jót nem tettek. Csak a vérünket szívták, hogy a nagytőkét szolgálhassák az ő helyi hatalmuk fenntartásáért cserébe. A félrevezető tüntetéseiken is ezt a fényévnyi távolságra került hatalmat akarják közelebb hozni magukhoz azzal, hogy Sorost támogatva beengednék Magyarországra a rájuk szavazó migránsokat.

Szél Bernike pontosan ezt mondta. Ő tehát azt akarja, hogy a népszerűtlenek kormányozzanak, a népszerű politikusok pedig maradjanak maguknak. Ez ugye a demokrácia megcsúfolása.

A futballpályán ilyenkor azt kiabálják a bírónak: „Hülye vagy! Hülye vagy!”

   

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67209/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Emanuel Macron,Gyurcsány Ferenc,hülye vagy,Kossuth tér,Migráns,plakátháború,populista,Soros György,tüntetők
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-07 17:37:57
UTALVA MÉG A FŐCÍMBEN FOGLALTAKRA >>>>> HÜLYE VAGY, HÜLYE VAGY ....
A Hofi szavait idézve:
" És akkor még ki is húzta magát, úgy szaladt körbe a pályán, büszkén mutogatva:
Én vagyok a hülye, én vagyok a hülye !!!!! "
Bernike, Bernike !
Annyi eszed sincs, mint egy marék lepkének !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-06 19:39:39
Egy ilyen nagyon buta, orbitális hülye trottyos, fostos, szarosz csicska, PINCSI KUTYA itt Magyarországon nem mond meg semmit, hogy mi történik azt mi mondjuk meg !! Vágod Széll Bertalan !!?? A Te neved Magyarországon Kuss Néni , Kuss Banya !! Hamarosan megkezdődik az elszámoltatásotok............
Válaszolok
kata 2019-01-06 19:35:08
Ez a szegény szerencsétlen még nem jött rá,hogy amire buzdítani akarja az embereket,
annak éppen az ellenkezőjét fogja elérni.Szerencsére nagyon sokan vagyunk,akik átlá-
tunk a szitán,de már az európai civilek is rájöttek,hogy a bőrükre megy a májusi válasz-
tás.Tehát minél erőszakosabban sivalkodnak Orbán ellen,annál többen fogunk mellette szavazni.És remélhetőleg a migránsbarát süket politikusaikat is megbünteti a tagálla-
mok választóinak többsége.Bernike! Még több ilyen aranyköpést kérünk,és mehettek a levesbe!
Válaszolok
éva 2019-01-06 19:03:01
A BOLSIK annyi mindenhez jutottak;- diplomához, óriási vagyonhoz, könnyen, érdemtelenül;- hogy számukra már nem akadály ész nélkül, NÉPSZERŰTLENÜL, SOKAK ÁLTAL ELUTASÍTOTTAN, MEGVETETTEN, POJÁCÁSAN, de KIRÖHÖGVE, LEJÁRATÓDVA hatalomhoz: Magyarország Kormányrúdjához JUTNI! De minek is az ész nekik? Az egyesült EU-ban EGY VALAKI FOG DIRIGÁLNI! És a nép haragjától sem kell tartaniuk, mert a musz@likok hamar "rendet vágnak"! Lelkiismereti problémájuk sem lesz, mert őket is felszámolják!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-06 18:10:34
Azért legyünk őszinték: ezt a széllelbélelt bernikét (csak így, csupa kisbetűvel !!!) nem az eszéért "szeretjük", az biztos.
Ez a luvnya - akit már saját gittegylete sem tud elviselni - mondott már annyi marhaságot életében, hogy abból egy valamirevaló humorista élete végéig eléldegélhetne.
Pont ide illik az egykori amerikai elnöknek egy örökbecsű mondása:
• Nem arról van szó, hogy a liberálisok tudatlanok. Arról van szó, hogy sok mindent tudnak, ami nem úgy van.
(Ronald Reagen)
Válaszolok
Fekete 2019-01-06 17:06:41
Bernike, elvitte az agyadat a szél.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?