„Lázadnotok kell!” – A tüntetők nem szopták be Molnár Csaba szövegét

Megmosolyogtató ellentmondás feszült a szombati tüntetésen Molnár Csaba DK-s politikus harcias, az embereket az Orbán-rendszerrel szembeni lázadásra felszólító beszédének tartalma és a helyszín este nyolc körüli látványa között. A demonstráció résztvevői ugyanis egyszerűen legyintettek a lázítására és elmentek haza. Az EP kampány nyitányán a tüntetésen valójában a migránsbevándorlás hazai támogatásáért mozgósító Gyuri bácsi biztosan nem dicséri meg őket ezért a gyenge teljesítményért. Pedig a műsorközlő finoman fel is szólította a hallgatóságot az önálló cselekvésre, mondván most már mindenki menjen szépen haza vagy… Ez a sejtelmes „vagy” szócska Molnár Csaba beszédében annyit jelentett például, hogy „Addig lázadunk, amíg meg nem döntjük Orbán velejéig romlott rendszerét”. Ezt még parancs formájában is megfogalmazta, „Lázadnotok kell!” Erre a marhabőgés hangján megszólaló dudával reagált a tömeg, de lázadni nem akart. Ezért aztán Molnár elkezdte oktatni őket, hogy mi is az a lázadás. Hogy „az erejének tudatára ébredő nép visszaveszi a hatalmat”. Aztán butítva a hallgatóságot hozzátette: „A lázadókat nem köti Orbán illiberális alkotmánya!”

Néphülyítés Molnár Csaba módra (képünkön): „Az erejére ébredő nép visszaveszi magának a hatalmat”. (Fotó: Pesti Srácok)

Pedig, de! Nagyon is köti, akár rokonszenveznek Orbánnal, akár nem, mert azt a törvényesen megválasztott magyar parlament alkotta meg. Ezért néphülyítés az is, hogy „az erejére ébredő nép visszaveszi magának a hatalmat”. A hatalomszerzés ugyanis nem súlyemelő verseny vagy utcai harcosok viadala, hanem voksolás függvénye. Választásra pedig normális esetben legfeljebb négy év múlva kerülhet sor, ahogy 1990 óta mindig. Ez a törvényes, ez a demokratikus, ez a magyar felfogás szerinti európai megoldás.

Persze, ahogy a közmondás tartja, amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Miért lennének a sorosista magyar ellenzék tagjai különbek megbízójuknál, Soros Györgynél. A washingtoni Fehér Ház honlapján található az a petíciós oldal, amelyen már 178 ezer aláírás támogat egy felvetést, miszerint Sorost terroristává kellene nyilvánítani. A petíció indoklása akár Gyurcsányról vagy Molnár Csabáról is szólhatna. E szerint Soros folyamatosan és szándékosan akarja destabilizálni az Egyesült Államokat, lázadást szít. Létrehozott és finanszíroz több tucatnyi szervezetet, amelynek egyetlen célja, hogy az Alinsky-modell szerinti terrorista taktikát alkalmazzák az Egyesült Államok intézményi rendszerével szemben. Figyelem! Ezt nem magyarok mondják Sorosról, hanem amerikaiak írják róla. Mert ők is tisztában vannak vele, hogy destabilizációs, lázításra felszólító terrorista módszerei Ukrajnában és Macedóniában sikerrel jártak.

Én a magam részéről azért bízom még az ellenzéki érzelmű magyarok józanságában is. Többségében ugyanis ők sem akarják a bevándorlást. Ez a meccs pedig erről, az EP választásról szól. Gyurcsány valójában azért akar kormányt dönteni, hogy – eleget téve Soros György akaratának – a bevándorlókat beengedhesse. Az önmutogató – látszólag a népakaratért követelt – „erőszak” pedig marad a színészkedő politikusokra, a fizetett provokátorokra, a bűnözőkre, a külföldről ideszállított harcosokra, mint eddig, akiket a rendőrség a maga hihetetlen türelmével, szakszerűségével, hősies helytállásával békésen kezelni tud. A tüntetők pedig minden bizonnyal legközelebb is békésen hazamennek, ahogy szombaton is tették.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67242/pics/lead_800x600.jpg
Bevándorláspártiak,Demokratikus Koalíció,Európai Parlament,Fehér Ház,Gyurcsány Ferenc,Molnár Csaba,petíció,Soros György,tüntetés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-08 21:04:02
Nem gondolom, hogy van olyan buta magyar köztünk, aki kikaparná a gesztenyét ingyen, bérmentve ezeknek a hataloméhes libsiknek! A SOROS-TERVRŐL, AZ UTÁNA JÖVŐ KÁOSZRÓL NEM IS BESZÉLVE! Remélem senkinek nem kell megtapasztalni mire képes ez a bolsi-libsi banda! (emlékezzünk a nyilasokra!)
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-08 15:37:41
Molnár harcba szólít:
LÁZADNOTOK KELL !!! UTÁNAM SOROS-CSICSKÁK !!! >>> Ja, mégsem: inkább előttem !!!
Ajánlom molnár "nemzetközi nagymester" figyelmébe az alábbi, régi indián mondást:
• Ha az arcod nagy, de a tetteid kicsik, akkor kis ember vagy barátocskám !!!!
Hát, így van ez .....
Válaszolok
Konzervatív 2019-01-08 11:43:06
„Lázadnotok kell!” mondja, és ez mindent elárul. Mást küldene harcba, ő meg amikor egy fazon csupán kemény kérdéseket tett neki, rendőrért kiáltott. Egy gyáva féreg, aki az első pofon után sírva fakadna.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?