Halálosztók – Csak Orbán Viktor véd meg bennünket a migránsterrorizmustól

„A sors a legnagyobb rendező!” – szoktuk mondani, amit ma is bebizonyított. Éppen most érkezett ugyanis postaládámba Orbán Viktor levele, amelyben kéri a Fidesz európai parlamenti kampányának támogatását. Éppen akkor, amikor negyedik évfordulója van a párizsi Charlie Hebdo című hecclap elleni, 17 ember halálával végződő kegyetlen, dzsihadista támadásnak.

Nincs más politikai erő, amely a magyar emberek akaratát Orbán Viktornál hitelesebben védené meg (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

A sors tudta, hogy innen számítódik a migrációs terrorizmus kezdete. Tudta, hogy néhány hónappal a Charlie Hebdo elleni merénylet után a párizsi Bataclan színházban mészárolt le kilencven szórakozó fiatalt három dzsihadista. S tudta azt is, hogy ezek a terroristák ráadásul a 2015-ös migrációs hullámmal – sajnos éppen Magyarországon át – érkeztek Párizsba kifejezetten azzal a céllal, hogy az Iszlám Állam nevében terrortámadásokat hajtsanak végre. Ezért küldte éppen ma a levelet.

Emlékeznek még Salah Abdeslam nevére?  Ő volt a 2015. november 13-i Bataclan színház elleni és a 2016 márciusi brüsszeli merénylet egyik szervezője. Ő szállította Magyarországról Párizsba azt a három férfit, akik végrehajtották a Bataclan elleni merényletet. S akik előtte hét napig egy zuglói szállodában laktak. Ezt csak azért idézem föl, hogy minél közvetlenebbül érzékeljük, mennyire testközelben jártak közöttünk a halálosztók, s milyen óriási dolog, hogy az azóta emelt kerítés, illetve a jogi- és élőerős védelem révén egyelőre elkerülnek bennünket a biztonságunkat fenyegető terroristák.

Sajnos a nyugati politika – élén az Európai Unióval – semmit nem tanult az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból. Ugyanúgy nyitottak a kapuk, a Soros-féle erők ugyanúgy ránk akarják erőltetni a bevándorlást, mintha mi sem történt volna. Elég csak a Földközi-tengeri, vagy a görög szigeteki eseményekre gondolni.   

Orbán Viktor is emlékezetett erre levelében. Rámutat, hogy a brüsszeliták mindent elkövetnek azért, hogy bevándorláspárti döntéseiket ráerőltessék az országokra. „Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el. Nekünk az a célunk, hogy megőrizzük hazánk biztonságát és megvédjük kultúráját!”

Döbbenetes ugyan, de tény: a magyar EP képviselőkre ebben a harcban sem számíthat az ország. Hiszen például éppen ma Judith Sargentinivel, a hazánkat rágalmazó jelentés készítőjével Brüsszelben van képük a nemzetvédő Orbán Viktor ellen tüntetni. Ami lényegét tekintve nem más, mint a bevándorlás melletti kiállás, hiszen Sargentini Soros György egyik közeli embere az Európai Parlamentben. Rágalomjelentésével azért akarja a hetes cikkely foganatosítását, hogy szavazati jogunk megvonásával kényszerítsék térdre Magyarországot a migráció előtt.

A májusi európai parlamenti választásoknak ezért különösen nagy jelentősége van. Kiemelkedően fontos, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség a választáson minél jobban szerepeljen. Nincs más politikai erő, amely a magyar emberek akaratát hitelesebben képviselné Orbán Viktornál. A felmérések szerint reális esély van arra, hogy a nemzeti szuverenitás mellett voksokók erőfeszítéseit siker koronázza és május után megváltozzon a széljárás az Európai Unióban.

Ezért is különös gesztusa a sorsnak, hogy éppen ma, a migránsterror megindulásának évfordulóján érkezett meg a miniszterelnök levele hozzám, ahogy másokhoz is biztos mostanában. Mindenki eldöntheti magában, hogy a történelmi jelentőségű parlamenti választás előtt miként reagál rá.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67299/pics/lead_800x600.jpg
Bataclan,Charlie Hebdo,dzsihadista,halálosztók,Iszlám Állam,Orbán Viktor,Párizs,Salah Abdeslam,terror
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva válasza: Zöld bejegyzésére 2019-01-13 23:08:10
Kedves Zöld! Te olyan sötétségben botorkálsz, hogy nem csodálom, hogy már zöldre verted magad! Ha óriási ellenszélben szeretnél lépkedni, akkor erővel kell neki feszülni, ha haladni akarsz előre. Milyen terrorizálás az, amikor az ellenség, hazaáruló banda minden pillanatban azzal akarják a népet meggyőzni, hogy nincs migráns kérdés, fenyegetettség! Kilencmillió emberből nagyon sokan szeretnének hinni az ellenségnek! Tehát, ezt nem lehet megengedni, az emberek veszélyérzetét éberen kell tartani, mert ez életbe vágóan fontos! Az emberek többsége szeretik a bajt szőnyeg alá söpörni! "A polgárok megvédése az állam feladata"- ezzel elárulod, hogy halvány fogalmad nincs a jelen helyzetről!!!! A brüsszeli bürokraták tojnak az állami feladatokra, ami a kvóta kijelölését illeti. Eléggé fiatal lehetsz, még megtudod, hogy mit akarnak erőnek erejével ránk kényszeríteni! A szókincsed is szegényes, ha nem tudod, hogy Isten tudja helyett lehet mondani, hogy a "sors", és ez nem a végzet, csak egy közhely! -" Nyalonc? " Primitív, minden reális rálátás nélküli, kipukkadt lufi vagy!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Zöld bejegyzésére 2019-01-11 14:49:18
Ne állj ki a napra jóbarát, még ebben a gyér napsütésben sem, mert az neked határozottan árt !!! A végén még napszúrást kapsz !!!!
Inkább húzódj el lakásod legkisebb helységébe, ülj le, és mondogassad bátran:

ELŐTTEM, A MAGAM ÁLTAL KREÁLT, OLTÁRI BAROM HOZZÁSZÓLÁSOM, DE NEMSOKÁRA A HÁTAM MÖGÖTT LESZ.

Ha esetleg, netalántán nem tudnád megfejteni a mondat lényegét, akkor csak itt, csak most, csak neked elmondom:
A hozzászólásod nyomtatott változatát nyugodtan húzd le otthon a budin !!!!
Ugyanis csupán ennyi ér !!!
Válaszolok
kata válasza: Zöld bejegyzésére 2019-01-10 19:16:24
Miért írod,hogy zöld,amikor tudjuk,hogy bizonyos helyeken a zöld csakis a
vöröset jelenti?
Válaszolok
Zöld 2019-01-10 11:45:12
Orbán a hazai lakosságot terrorizálja - teljesen fölöslegesen, A polgárok megvédése az állam feladata, ehhez nem szükséges a napi agymosás, amelynek az ilyen Horváth K. félék a jelek szerint kitűnő alanyai.. ja, és a tárgyai is.
(A "sors" emlegetése céltalan újságírói húzás, mi az, hogy a "sors tudta" ? A sors/végzet bekövetkezik, de semmit sem "tud". Ez az ipse csak 1 orbán-nyalonc)
Válaszolok
éva 2019-01-09 21:30:58
A bolsik azért akarnak Egyesült EU-t, mert garantált számukra (csak álom!)- a hatalomra jutás. Ahhoz eszük már nincs, hogy központi vezetés lenne, és az itteni "HELYTARTÓ " SEM KÖZÜLÜK KERÜLNE KI!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?