Amíg Orbán étkezik, addig Kunczéék nyelik a mérget

Ami az egyik embernek étel, a másiknak méreg – mondta egy indiai jezsuita pap, bizonyos Anthony de Mello. Mindez arról a méltatlan sajtópolémiáról jutott eszembe, ami a miniszterelnökségi menza kapcsán bontakozott ki. Hiába láthatta mindenki saját szemével, hogy – láss csodát – Orbán Viktor a hivatal dolgozóival együtt éppoly hétköznapi körülmények között étkezik a munkahelyén, mint más. Még akkor is, ha a menza menüjéről történetesen az ország egyik elsőszámú vendéglátója, a Gundel Étterem gondoskodik. A nyílt pályázaton elnyert megbízásba beletartozik még a teljes catering tevékenység is a kormány várbéli új székhelyén, amivel együtt alakulhatnak ki a menza olyan árai, mint bármely más üzemi étkezdében. Van, ahol egy kicsit drágább, másutt valamivel olcsóbb. Például a kormányfő korábbi munkahelyén, a parlamentben – ahol szintén étkezhettek az ott dolgozók, az újságírók és más külsős vendégek – 770 forint a menü, az új helyen pedig 850 forintban kerül.

Herényi Károly agyhalott, Kuncze Gábor „viccmester” (Fotó: ATV)

Ebből aztán olyan kommunikációs purparlé kerekedett, hogy igazat kell adni a jezsuita papnak: itt szintén méregkeverésről van szó, nem pedig étkezésről. Az ellenzék igazi ripacsként ezúttal a menzát ragadja meg, hogy mutogathassa magát általa, hogy lázítson, ám ez is mocsokká válik a kezében, ami szintén rájuk kenődik.  

A DK-s Gréczy Zsolt és a fetrengőverseny nyertese, Varju László például azonnal ételhordót ragadott, hogy sajtótájékoztató keretében megpróbáljon bejutni olcsó menüért a Miniszterelnökség menzájára. Szánalmas akciójukon a nyilvánosság csak röhögött.

Az ATV is a méreggel volt inkább elfoglalva. Több műsorában megpróbálta befeketíteni a Miniszterelnökséget, mindenekelőtt persze Orbán Viktort. Juhász Ferenc Gyurcsány egykori honvédelmi minisztere: „A Gundel szerepvállalása ciki, mert ez csorbítja az étterem vendéglátással kapcsolatos ethoszát.” Az nem zavarta, hogy erről a Gundelnek, a legfőbb érintettnek egészen más a véleménye. Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvívője: „Lelepleződik a rendszer akkor, amikor a miniszterelnök berendel el budapesti elit étteremtől egy szolgáltatást, nyomott áron. A miniszterelnök megteheti, hogy rábök egy cégre, hogy őt akarom nyomott áron felhozni a váramba.” Álmodik a nyomor? Barabást, aki valószínűleg magából indult ki, most sem zavarta, hogy mondandójából egy kukk sem igaz. Cseh Katalin, Momentum: „Orbán Viktor felköltözik a várba, itt urizál, közben azt mutatja, hogy ő mennyire kispolgári menüt eszik.” Orbán Viktor ugye miniszterelnök. Tetszik, nem tetszik, ez úri munka, végezheti nem akárki. Nem urizál se a parlamentben, se a Várban. A munkáját végzi s délben megebédel, mint minden más magyar ember.  

Kuncze Gábor, egykori SZDSZ elnök, a legviccesebb ex-belügyminiszter, aki a 2006-os rendőrattak során véresre vert Révész Máriuszról csak „Révész Mártiriuszként” viccelődött. Most meg azzal: „Legjobb, amit a hallottam, hosszú sorok álltak a Gundel előtt, hajléktalanok mentek étkezni.” Ha-ha-ha. És itt van még szegény Herényi Károly, Gyurcsány legújabb kori táskahordozója, az MDF egykori képviselője. Rá gondolva Antall József biztosan forog a sírjában. Hogy ne múljon el nap anélkül, hogy ne rúgjon bele a kormányfőbe, elmondja: „Orbán Viktor rossz körülmények közül indult. Egy kis faluból, annak is széléről. Most pedig meg akarja mutatni, hogy én a Gundel kajáját eszem, mert az rang. Fennhéjázás.” Ostoba, hivatásos rágalmazó. Agyhalott.

Öröm az ürömben, hogy amíg Orbán Viktor étkezik, addig Kunczéék nyelik a mérget. Reméljük, még nagyon sokáig így lesz.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67344/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Barabás Richárd,Demokratikus Koalíció,Gréczy Zsolt,Gundel Étterem,Herényi Károly,Juhász Ferenc,Kuncze Gábor,Miniszterelnöki menza,Orbán Viktor,Varjú László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-14 20:59:20
Hernyónyi K.(agyhalott elvtárska), azt találta mondani, hogy az O1G-t a nép, és nem a politikusok találták ki! Hogy nem kékül el a nyelve ennek a hazug, alul iskolázott senkinek! A nép nem mond ilyet, még akkor sem ha nem szeretik! A magyar nép, - kivéve azt a kevés gengsztert és gyűlölködésre biztatható zombit - elismeri Orbán Viktort Európa [ejtsd: NAMBERVAN GÉNIUSZÁNAK!!!! Akik pedig csak úgy tudják magukra felhívni a magyarok figyelmét, hogy óriási hazugságokat okádnak, fetrengenek a földön, pókember utánzatok akarnak lenni, sikertelenül, magukból kiindulva, a saját névjegyeiket osztanák másokra eredménytelenül! Olyan SÉRÜLTEK VAGYTOK, HOGY MÁR AZ A VASTAG BŐR IS LEKOPOTT, ELKOPOTT A NAGY ERŐLKÖDÉSETEKBEN! EZÁLTAL MÁR TÚLSÁGOSAN ÁTLÁTSZÓK LETTETEK! VAGYIS ÁTLÁTUNK A SZITA -TORZÓTOKON! AZAZ: - A LÉNYETEK IGEN CSAK MEGFOGYATKOZOTT, MINT AZ A BIZONYOS MÁJZSUGOR SZINDRÓMA. (megsúgom;- halálos!)
Válaszolok
Fekete 2019-01-10 09:38:46
Istenem, hogy ezek mennyire szegény képességűek, mennyire mérget okádók. nem szégyellitek magatokat, hát rajtatok röhög az ország.
Válaszolok
éva 2019-01-09 21:22:11
Csorog a nyáluk, guvad a szemük, visszasírják a kis tolvajságuk pénzverdei klisék, ellopásait, az ötezresek jól szétszabott - margós gyöngyéletét! De nézzük el tahó-bunkó primitív nyalizású, udvarlásukat. Ők így tudnak csak udvarolni a Miniszterelnökünknek. Mi pedig drótkefével simogatjuk meg az érzékenyebb tájaikat kedveskedve! Tudjanak minek örülni, ha már más nem jut nekik.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-09 19:14:30
Egy régi-régi, de nagyon találó mondás:
• "Elsősorban az határozza meg a sikereidet, ahogyan a bukásaidat kezeled."
Na, ez a két, fényre sötétedő, csőagyú idióta már többször megmutatta, hogy hogyan nem szabad kezelni a bukásokat.
Az MDF.; - és a haza legnagyobb elárulója - az SZDSZ, mint párt megtalálta már méltó helyét a magyar politikai palettán, mert eltűnt, a maguk által létrehozott mocsokban.
Ám ez a két balf....sz még mindig osztja az észt itt-ott, pedig megtanulhatnák végre:
Aki túl sokat osztogatja az észt, - pláne, ha olyan kevés van belőle, mint nekik - annak előbb-utóbb aztán elfogy.
Na, ez a két ökör e tekintetben (is) már a végső stádiumba jutott !!!!!
Válaszolok
kata 2019-01-09 16:56:52
Ennek a kretén herényinek muszáj dolgozni,gerendásnak 9 gyereke van,valakinek el
kell tartani ezt a szekérderék gyereket.Nyilván oda ment,ahol a legjobban fizetik.Sok
minden nincs se neki,se ennek a szemtelen kunczénak elfelejtve!Már nem tudják mit csinálnak,ész nélkül kötnek bele mindenbe,egy pillanatig sem gondolva bele,hogy
totális nevetség tárgyává /trágyává/teszik magukat.Ha az irígység ölne,ezek már rég
nem élnének.Egyék csak a mérget,hátha előbb-utóbb megárt nekik.Egyébként a tetű veje azért nem ment el,mert sehol a semmittevésből nem élne olyan jól,mint itthon.
Vannak páran,akik segget csináltak a szájukból,meg bolondot magukból.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-09 15:06:04
Na mi van ?? Ezek a tróger, szélhámos , banditák, gengszterek, maffiózók CIÁNOZÓK még mindig itt vannak ...Már annyiszor ugatták, böfögték, hogy Magyarországról el kell menekülni...// az egyik hazug, csont idióta veje Gerendás... már évekkel ezelőtt összecsomagolt......és maradt !! // , de úgy látom, hogy ezeknek a csaló , élősködő, parazita férgeknek egy szavuk sem igaz, vagyis csak másokat bíztatnak távozásra, ők meg továbbra is itt dagonyáznak !! Segítsünk már nekik a nehéz döntésükben...nekünk is jobb lesz !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?