Hazudik Orbán Viktor? – Böcskei Balázs a „konstruált valóságról”

Böcskei Balázs politológus nehezen tudta leplezni indulatait. Deák Dániel politológuskollégájával vitázva a szokottnál is fehérebb arccal próbálta jelentékteleníteni Orbán Viktornak a Kormányinfón elhangzott megállapításait az ATV-n. Bár csütörtök óta lényegében nincs olyan háttérműsor se a tévékben, se a rádiókban, amelyekben nem hivatkoznak a nemzetközi sajtókonferencián elhangzottakra, Böcskei mégis görcsösen ragaszkodik hozzá, hogy az egész Orbán által megtartott Kormányinfónak semmi értelme nem volt. Kifejezetten utálta, hogy a migrációs kérdés került a középpontba, nem pedig a választási kampányban az ellenzék részéről unásig ragozott oktatás vagy az egészségügy. Szinte kiütést kapott attól, hogy a kormány nem foglalkozik üzleti ügyekkel, miközben ő arról álmodozott, hogy a tiborczozással, a mészárosozással, a magánrepülő használatának orra alá dörgölésével majd padlóra viszik a miniszterelnököt. Aztán mikor látta, hogy ebből nem lesz semmi, akkor a vitában megengedte magának azt a gircses-görcsös kiszólást, hogy – kis túlzással – lehülyézze, leegyügyűzze vitapartnerét, Deák Dánielt és a Fidesz szavazókat, akik elhiszik a kormányfőnek, hogy a politika és az üzlet Magyarországon elválasztódik. Holott ez a válasz a nemzetközi hírügynökségek jelen lévő tudósítóinak is megfelelő volt, nyomát sem lehetett látni soraikban semmiféle tiltakozásnak.

Böcskei (b) a vitában megengedte magának azt a gircses-görcsös kiszólást, hogy – kis túlzással – lehülyézze, leegyügyűzze vitapartnerét (Fotó: ATV)

Rosszul érintette Böcskeit az is, hogy a miniszterelnök megjelölte: Magyarországon hatvanhat Soros-szervezet működik, tudjuk, a bevándorlás elősegítése érdekében. Szerinte „ezekre a mondatokra nem szabad ugrani, mert itt nem a valóságról, hanem csak konstruált valóságról” van szó. Mondhatjuk ezt úgy is, hogy a miniszterelnök Böcskei szerint hazudik. A vitában továbbá arról is meg akarta győzni a nézőt, hogy minden ellenzéki párt kerítéspárti, tehát bevándorlásellenes. A kutya se hitte el neki, persze, de azért minden erejét összeszedve kötötte az ebet a karóhoz. Sikerült is ezzel még inkább nevetségessé tenni önmagát.

Ezek után, aki megnézte a műsorral kapcsolatos kommenteket Deák Dániel Facebook oldalán, érdekes felfedezéseket tehetett. A műsorral kapcsolatos mintegy ötven alaphozzászólásból egyetlen egy kommentelő számára volt elfogadható Böcskei szereplése.

Íme, néhány hozzászólás.

Katalin Bárdyné: „Deák Dániel egy profi! Intelligens, okos, felkészült! A kevesebb hozzászólásával is többet mond! Van benne alázat!”      

Péterné Katalin Iványi: „Javaslom az összes balliberális ellenzéknek, mediamunkasoknak, járjanak el, tegyenek feljelenteseket az illetékes hatóságoknal, mert már nagyon unalmas a diktatorozas, a gazszereles, a repülőzes, stb. Mert tele van a hociponk. Milyen szörnyű hallgatni ezeket a piti embereket.”

Agi Laci: „A kormány szóban, tettben, írásban, bebizonyította már, hogy a migráció ellen harcol, Orbán Viktor vezetésével, az EU vezetésével ellentétben... Ugyanakkor az ellenzéki pártok az EU parlamentjében is a hazánk ellen voksoltak, ezzel a legundorítóbb és nyilvános hazaárulást követték el. ...ezek után is képesek, nyilatkozni úgy, hogy ők mégis, bevándorlásellenesek.... hát , van bőr...!”

Vilmos Gróf Ladoczki: „Ezt higgadtsagot, Dániel, tanitani kellene. Én rájuk bontottam volna a studiot. Egon is egy kancso provokator [Rónai Egon műsorvezető]. Velejéig romlott fizettet csicska. Daniel, gratulalok!”

Természetesen kíváncsiak voltunk Böcskei Balázs Facebook oldalára is. Ő azonban nem osztotta meg a beszélgetésről készült videót. Talán nem véletlenül.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67545/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Böcskei Balázs,hazugság,konstruált valóság,Kormányinfó,Orbán Viktor,Rónai Egon,tiborczosás, mészárosozás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-15 17:27:15
Bölcskei (bunkó) Balázska !
Szívesen elmagyaráznánk neked a kulturált vitatkozás alapismérveit is, de nincs értelme, mert soha a büdös életben nem tudnád felfogni, és magadévá tenni a lényegét !!!
Ezt Márai Sándor (tudom, a komcsik szerint nem is létezett ilyen nevű író) röviden, tömören, imigyen fogalmazta meg:
Csak neked, csak most, csak itt idézem szó szerint:
" SZAMÁR ELŐTT KÁR CITERÁZNI !!!!!!! "
Válaszolok
éva 2019-01-13 21:26:09
Jaaaa! És Orbán Viktor= 1 , azaz = NAMBERVAN - ( ejtsd így) - G É N I U S Z !
Válaszolok
éva 2019-01-13 21:21:40
Szóval;- NEM HAZUDHAT, MERT NEM VICC, HOGY A KORRUPT ORSZÁG NEM HALAD GAZDASÁGILAG! EZEK AZ ORSZÁGOK VALÓBAN SZEGÉNYEK, MÁR MINT AZ EMBEREK ÉHEZNEK, NINCS IGAZI FEJLŐDÉS, NINCS TARTALÉK STB.!!!! EZT MINDENKI TUDJA, AKI KÖZGAZDASÁGOT, JOGOT, POLITOLÓGIÁT, STB. TANULT, VAGY MÉLYEBBEN TANULMÁNYOZZA AZ ÁLLAMHÁZTARTÁS MIBEN LÉTÉT! ÉS MILYEN ÓCSKA, OLCSÓ MANTRÁZÁS, HOGY 3-4 FŐ A ROKONOK KÖZÜL;- AMIT MÁR NAGYON UNUNK! AZÉRT TESZÜNK ÍGY, MERT TUDVA, HOGY ÉVENTE 3000 FŐ NYERI EL A KÖZBESZERZÉSEKET, ÉS KILENC ÉVE EBBŐL CSAK M.L., O.GY., T.I., ÉS MOST KIIZZADTAK EGY RÉGI ÉVFOLYAMTÁRSAT IS! HŰHA! - középiskolából:- volt legalább 35fő, az egyetemen sacc/kb. = 125-130 Fő! Na, most ebből EGY! KÉPZELJÉK! EGYETLEN EGY FŐ, AKI MEGGAZDAGODNI MERÉSZELT! AZT A MINDENSÉGIT! Épp elméjű embernek nagyon nehéz elviselni ezeket az emberutánzatokat! Nem írom le minek nevezem őket, mert az intelligens jobb oldali írni, NEM, CSAK GONDOLHATJA, mert törölnek! (már nem fehérje halmazok, rosszabbak!)
Válaszolok
éva 2019-01-13 21:00:36
AKKOR IS LEÍROM MÉG EGYSZER! NE TÖRÖLJÉK KI A VÉLEMÉNYEM, MERT JOGOM VAN A VÉLEMÉNYEMET LEÍRNI!!! EZ NEM A FACEBOOK!
Bölcskei Balázs, népbutító, a magyar embereknek a vesztét akaró, vagy hülyének tetteti magát, mert jobbat nem képes gondolni, mondani! Könnyebb utálkozni, mint logikusan, reálisan, okfejtést kiizzadni! Orbán Viktor, nem hazudhat, mert egy-egy rágalmat 16-szor jelentettek fel, vizsgáltak ki. EU., és Sz...Altusz! Ugye? Azért sem hazudhat, mert nem láthatja ki a projekt közbeszerzés szereplője! No, meg;- sok bizottsági tag közül az egyik elkottyantaná a simliskedést, vagy annak próbálkozásait!
[folytatom egy másik oldalon, mert törölnek!]
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-13 11:34:02
Méghogy az Orbán Viktor hazudik ?! Ez a vadszamár azt sem tudja, hogy mit beszél !!!
A liberálbolsevikoknak a hazudozás terén egyszerűen nincs joguk megszólalni sem !!!
Idézzük csak gyorsan fel "hazánk nagy gondolkodójának", furcsány (hazug fráter) ferkónak az elhíresült őszödi beszédét, de mellette még vegyük figyelembe a
K O M M U N I S T Á K T Í Z P A R A N C S O L A T Á N A K
ide vonatkozó 3. pontját is, mely szerint:
" A kommunista mindig hazudik, kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül. "
(Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Válaszolok
kata 2019-01-12 19:54:23
Egyrészt nagyon bőszít a ballibsi oldal szemtelensége,állandó hazudozása,a tények el-
fedése,félremagyarázása.Másrészt nagyon örülök amikor látom,hogy be vannak bő-
szülve,és a tényeket hallván össze-vissza hadoválnak.Ez jó jel,mert érzik,hogy napjaik
meg vannak számlálva.Egyre több embert érdekel a politika,mindegy,hogy elvből,vagy
mert saját jólétét félti,de azt sok mindenki világosan látja,hogy a kormány intézkedé-
sei milyen hatással van az életükre.Hallják és látják azt is amit az ellenzék mond és
művel,tehát nem nehéz különbséget tenni.Böcskei sem tud mit mondani ,és elég
szemét dolog,hogy személyeskedni kezdett Deákkal.Nem Deák hibája,hogy az ellen-
zék alkalmatlan mindenre,egyetlen jóléti törvényt sem szavazott meg,de próbál az
emberek mellett beszélni.Csak mivel a tények mást mutatnak,hiába akarja a mundér
becsületét védeni.Ezért nem kell bedühödni,ha nem tudja igaz szóra nyitni a száját,
nem kell megszólalni.Láttam sokszor Gajdics Ottóval vitázni,vele szemben is alulma-
radt,ott is egy kényszeredett vigyor volt a végeredmény.Lehet azért nem látni az
Angardban,mert Gajdics kemény dió volt számára?Ha azt hitte fiatal kora ellenére
Deákkal felmossa a padlót,nagyot tévedett!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?