Betámadták Orbánt! – Az ATV-s Fiala az ágytál tartalmát kavarja

Kissé meglepő volt szombaton, hogy az ATV Civil a pályán műsora igyekszik az olimpiaterrorista, rendőrök elleni erőszakra füstbombával büszkén jelt adó, a vérliberális (neomarxista zseb-Sztalin) Guy Verhofstadt-tal szoros szövetséget kötő Fekete-Győr András Momentumát is morálisan alul múlni. Az ifjak jelenlegi SZDSZ-e ugyanis szándékosan hülyének akarta feltüntetni Orbán Viktort, amikor készpénznek vette és így a Facebookon közzé is tette egyik nyilvánvaló nyelvbotlását, ami egy élőbeszédes kétórás Kormányinfón bárkivel könnyen megesik. Mindenki tudja, hogy az ellenkezőjéről van szó, de azért a sötét lelkű Momentumnak jobban esett a hibás szöveget kitenni Facebook-oldalára. Azt írják: „Kibújt a szög a zsákból! (…) Orbán Viktor ma beismerő vallomást tett. A rendhagyó kormányinfón bejelentette: azt szeretné a magyar kormány, hogy az EU minden intézményében a bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe. (…) Osszátok meg, hogy az igazság mindenkihez eljusson!” Az utolsó mondat iskolapéldája a mozgalom velejéig romlottságának. A nyilvánvaló hazugságot igazságként hirdetni, s szimpatizánsokat arra bíztatni, hogy a hazugságot igazságként terjesszék, azaz szándékosan rossz színben tüntessék föl a miniszterelnököt, ha tetszik a kormányfőt becsületsértő módon rágalmazzák, erre nincsenek szavak. Teszi ezt egy olyan politikai erő, amely elindult a választásokon. Szerencsére még a parlementbe se jutottak be, három százalékos eredményükkel a Kétfarkúakat tudták csak megelőzni.


Ahelyett, hogy Fiala (képünkön) azonnal leállította volna a hülyeséget beszélő vágyvezérelt Komlódit, mert még maga a műsorrészlet bejátszása is helyesen idézte a miniszterelnököt, tovább kavarta az orra elé tolt bűzölgő ágytál tartalmát (Fotó: ATV)

Nos, ezt a rosszindulatú, félrevezető fake-newst csempészte bele az ATV az említett műsorba. Bár Orbán Viktor mondanivalóját pontosan, nyelvbotlás nélkül idézték, a beszélgetés Komlódi Gábor ügyvéd révén már a momentumos fake news-ról indult. „Meglepett, hogy valahol azt láttam, hogy fordítva mondja” – jópofizott, majd hozzátette: „én egy olyan újságban néztem meg hogy hány óra van, amely azt mondta, amit én szerettem volna hallani. Ez történt, az jobban tetszett a fülemnek.” 

Erre Fiala János műsorvezetőnek a füllhallgatón keresztül beszólt a szerkesztő, hogy valóban volt ilyen félreértés, amit Fiala a következőképpen fordított „magyarra”, hogy a néző is értse a fialás narratívát. „Azt mondja a fülem, hogy ilyen is volt. Ez olyan, mint a Kossuth rádió és a Klubrádió. Orbán Viktornak is van egy Kossuth rádiós és egy klubrádiós oldala.”

Hát igen. Erre varrjon gombot a tájékozódáshoz törvényben biztosított jogát gyakorolni akaró ATV néző. Ez a momentumos sötétség tovább sűrítése. Maga se érti, mi ez a kavarás? Mi az, hogy klubrádiós, meg Kossuth rádiós oldal? Ahelyett, hogy Fiala azonnal leállította volna a hülyeséget beszélő vágyvezérelt Komlódit, mert még maga a műsorrészlet bejátszása is helyesen idézte a miniszterelnököt, tovább kavarta az orra elé tolt bűzölgő ágytál tartalmát. Amiből aztán az jött ki, hogy nem az álhírgyáros Momentum aljas, bármennyire is tetszett ez a verzió az ostoba és – ezek szerint bevándorláspárti – Komlódinak, még ha az színtiszta hazugság, akkor is.

De a dolog legnagyobb kárvallottja maga Orbán Viktor és az ő jóhíre, aki Fiala szerint kétfélét beszél. Az egyik szövegváltozat a Klubrádió hallgatóinak tetszik, a másik pedig azoknak, akik a Kossuthot követik. Mintha tényleg kétféle politikai szándék és szöveg lenne. Pedig csak egy van. Egy volt és egy is lesz. Magyarán a miniszterelnök egy jellemtelen ember, aki mindenkinek azt mondja, amit hallani akar.

Szerencsére még a momentumos kommentelők sem vették be a központ minősített aljasságát. Csak egy idézet: „Béla Horváth Halló Momentum! Esik a színvonal, de nagyon! Kapjátok össze magatokat légyszi!”

Ahogy szólhat ez a felszólítás az ATV-s Fialának is. Mindig baromi tárgyszerűen akar műsort vezetni, de ez valamiért – na vajon miért? – sohasem sikerül neki.

14
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67565/pics/lead_800x600.jpg
ágytál,ATV,Civil a pályán,Fiala János,kavarás,Klubrádió,Komlódi Gábor,Kormányinfó,Kossuth Rádió,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 14 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-19 17:27:01
Kata bejegyzését olvasva az jutott az eszembe, hogy az ELEJÉN;- volt följelentés, érvelés! És mi történt? Ottó, Gyula! A bíróság (vérbírók) úgy ítélkeztek, hogy a Miniszterelnöknek minden aljas rágalmat, hazugságot el kell viselnie, mivel közszereplő! Akkor kis "Ó-KOSOK" ! KINÉL KELLENE JOGORVOSLATOT TALÁLNI, ÉRVÉNYESÍTENI? A csudába! Vagy nem figyelitek a "NAPI POLITIKÁT", vagy rövid az eszetek! (sima, tekervény nélküli, minimál felületű agyatok van!)
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Gyula bejegyzésére 2019-01-17 14:57:07
Aztán, pontosan melyik mondatomat is idézted a zagyva hozzászólásaidban ?!
Felidéznéd ismét szó szerint, mert - ugye - klasszikusokat csak úgy szabad !!!
Egyébként nemhogy a mondataimat nem ismételted el soha, de a szavaimat sem, annál is inkább, mert a legnagyobb részét nem is érted !!!
Hülyegyerek !
Ha szövegértelmezési problémáid vannak, akkor sürgősen menj el magyar nyelv korrepetációra !!!!
Válaszolok
Gyula válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-01-16 05:23:07
Ha nem vette volna észre én öntől idéztem. Akkor most ki az aki nem tud írni ?
Válaszolok
kata válasza: Otto bejegyzésére 2019-01-14 20:42:07
Természetes,hogy mindenki másképp látja a világot,nem kell mindenkinek mindenkivel egyetértenie.Csakhogy van egy kis szösszenet az általad favorizált
ballibsi oldal és a mostani kormány között.Mindkettőnek volt alkalma bizo-
nyítani,meg is tették,csak a ballibsik szétlopták és tönkretették az országot,
a mostani kormány rengeteg az emberek javát szolgáló törvényt hozott.
És hiába jöttök Mészárossal,és Orbán vejével,nektek ez a két név jutott,de
nézzük már meg az évtizedes komcsi hatalom alatt hány elvtárs jutott érdem-
telenül óriási vagyonhoz.Nem tudom hány éves vagy,mik a személyes tapasz-
talataid,de az én és a férjem családjának életébe jó bőven belenyúltak a kom-
csik,és ezt soha nem felejtem el.És ha nem tetszenek Orbán törvényei,ne használd ki őket.Ne vedd igénybe a családi adókedvezményt,az Erzsébet utal-
ványt,a nyugdíjprémiumot stb.Menj el külföldre mosogatni,vagy csináld amihez értesz.Csak tisztességes ember nem köp arra az asztalra,amiről eszik.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: éva bejegyzésére 2019-01-14 19:22:49
Éva !
Gratula !!!!
Válaszolok
éva válasza: Otto bejegyzésére 2019-01-14 15:07:25
Kedves Otto! (Ottó) - mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar! Ismeretlen, elérhetetlen nőket lekú@vázni! Aljas vezetők úgy rúgnak ki embereket, hogy tolvajnak kiáltják ki a felesleges dolgozóit stb. Sajnos ez egy primitív szokása alul iskolázott, igénytelen, logikátlan gondolkodó, értelem nélküli megszólaló ember utánzatnak! Nem tisztem veled arról vitázni, hogy Orbán Viktor milyen EMBER, MILYEN NAGYSZERŰ ÁLLAMFÉRFI! Több mint hárommillió szavazó + akik nem szavaznak, de elfogadják a győztesek Kormányzását, IGEN! - mert, ha más lesz a véleményük, igényük, akkor majd fognak szavazni, amire ŐK-SZERETNÉNEK VOKSOLÁSSAL HELYZETBE HOZNI!!!! BIZONY, BIZONY!!! Ezzel szemben, te egyedül vagy, de még csak nem is tudsz érveket! Ha nem lennél ilyen korlátolt gondolkodású;- akkor beletudnál gondolni abba, hogy ha rád fogják, hogy elloptad apád tárcáját, amit másnap vesz csak észre, akkor szól, mikor munkából hazamentél! Vagyis volt alkalmad elkölteni! Motozás már késő! Te, azt mondod, hogy nem loptad el! De, a család többi (sok) tagja, utálatból, hatalomvágyból, zrikálás élvezete miatt csak mantrázzák újra, meg újra (éveken át!) Meddig magyarázkodnál? Én, egyszer mondok el mindent! Nem hagyom magam bosszantani, átnézek az illetőn! Ha látnád, amit képtelen vagy észlelni, akkor sok, sok jel mutat arra ;- milyen hazugok, álságosok a HAZAÁRULÓ, PÉNZÉHES, HATALMAT MEGSZEREZNI, DE KORMÁNYOZNI NEM TUDÓ IGAZI FÉRGEK! Gy. F. megmondta, ha szavazattal nem jutnak hatalomra, akkor hazugsággal kell megszerezni a kormányrudat! Ez neki egyszer=2006-ban bejött! Most, megfűszerezik tonnányi lejáratással, gyűlölet keltéssel! Tudod, kedves KIS OTTÓKA! Soha, de soha nem csinált egy fecske nyarat! Bár mennyien vagytok is [szándékosan nem minősítelek, mert élveznéd. A fajtád ebbéli pervez fajankó]- MINDEN HAZAFIATLAN ANNYIRA KISEBBSÉGBEN VAN A NORMÁLIS, JÓZAN, INTELLIGENS, SZÉLES LÁTÓKÖRŰ, A JÓ VEZETŐT FELISMERNI TUDÓ, MEGBECSÜLNI AKARÓ TÖMEGES- SOKASÁGGAL BÍRÓ MAGYAR EMBEREKKEL SZEMBEN! tanulj még kicsi fecsi, mert még nem nőttek ki a szárnyacskáid! Csocsi!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Otto bejegyzésére 2019-01-14 13:19:32
A világon nincs még egy akkora féreg, mint ez az ottó.
Tudod, csak így, csupa kisbetűvel, mert az ökrök nem érdemelnek mást !!!
Persze azért tudsz ilyen féreg lenni, mert a mindenkivel szemben - túlzottan is - lojális miniszterelnök az ilyen moslékszájú állatokat, mint amilyen te vagy, nem szokta feljelenteni, pedig igen nagy igény volna rá !!!!
Tudod, talán azért lehet ez így, mert a sas nem kapkod legyek (csótányok) után.
Ha nem így volna, akkor úgy kussolnál lakásod legkisebb helységében - a sz@rszagú budidban - mint egy kis patkány gennygóc, te disznópofájú, liberálbolsevik senki !!!!
Jut eszembe:
A háromszoros FIDESZ kétharmados győzelem után hány százalékon is áll a gittegyletetek ?! Lehet úgy 6 - 7 százalék, vagy már annyi sincs ?!
Ne aggódj, lesz ez még rosszabb is, aztán eljuttok odáig, hogy hirtelen felindulásból egyszer csak felfal benneteket már a bányászbéka is.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Gyula bejegyzésére 2019-01-14 13:05:46
Ez a hozzászólás pedig rengeteg helyesírási hibát tartalmaz !!!
Mielőtt legközelebb a billentyűk indokolatlan masszírozásába kezdesz, tanulj meg helyesen magyarul beszélni és - főleg - írni !!!
Amit meg a - teljesen felesleges - hozzászólásodban elböfögtél, az még arra sem érdemes, hogy valaki külön foglalkozzon vele !!!
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna, bár azért ezzel kapcsolatban is vannak komoly aggályaim.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: JANOS bejegyzésére 2019-01-14 12:59:06
A furcsány (szemkilövető, hazug fráter) furkó - csak így, csupa kisbetűvel, mert nem érdemel mást - őszödi beszédét bizonyítottan a komcsi saját berkeiből hozták nyilvánosságra akkor, amikor - sajnos - még a furcsány szélhámos bandája uralkodott kis hazánkban !!!
Akkor mégis mit kellett volna tennie a médiának, jó komcsi szokás szerint letagadni ?!
Válaszolok
Neknem ezkell 2019-01-14 11:28:03
? Az öszödi beszéd? Az csak elindult, a neten, s mire bárki is " bemutatta" volna, már magától mindenki látta, a hivatalos media nélkül! Pláne,mert akkoriban a teljes media a szocik kezében volt! Így a Fidesz, ha akart volna se tudott volna bemutatni semmit!
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?