Orbán Viktor a politikai terrorizmus célkeresztjében

Nem akartam hinni a szememnek, amikor ma a DK-közeli Nyugati fény blogon megláttam a szörnyűséget. A sorosista Direkt36-ra hivatkozva ugyanis azt lehetett olvasni, hogy Simicska Lajost, Orbán Viktor egykori barátját, 2015 óta kemény ellenfelét valakik „káros sugárzást kibocsátó anyaggal próbálják kiiktatni”. Ezért az oknyomozóportál jellegét most is felettébb hangsúlyozó médium szerint Simicska be is szerzett két sárga védőkészüléket. A másik sorosista portál (444) által változtatás nélkül lehozott cikkből az is kiderült, ezek olyan mérőberendezések, amelyek jelzik, ha a környezetében túl nagy a káros sugárzás. „Látjátok? Már itt tartunk!” – mondta nevetgélve munkatársainak a cikk szerint Simicska, de közben azt is jelezte, hogy komoly dologról van szó.

Az erőszak, a másik ember testi épségének, egészségének csorbítása még véletlenül sem tartozik bele egy keresztény, konzervatív ember eszköztárába, bármilyen kemény politikai ellenféllel is álljon szemben (Fotó: MTI: Kovács Tamás)

A magát oknyomozásban mérhetetlenül járatosnak tartó portál természetesen azt nem tudta megjelölni, kitől származik az értesülés. Ám azzal is információi „hitelességét” akarta alátámasztani, hogy felkeresték tanyáján Simicska Lajost, ám hiába kérdezgették messziről a kerítés mellől a tanyaépületbe éppen belépni készülő Simicskát, ő csak hallgatott és hallgatott, nem szólt egy szót sem. Lehet persze erre azt mondani, hogy a hallgatás belegyezés, hogy Simicska hallgatásával jóváhagyta a Direkt36 információit, ám ilyen súlyosan aljas állítás mellett ez az érv harmatgyenge. Ráadásul maga a portál is visszakozik, miszerint „bármi is állt a sugárzásos figyelmeztetés hátterében, Simicska reakciója jól mutatta, hogy milyen magas szintre nőtt a feszültség a hosszú ideig zajló konfliktusban, amely végül Orbán teljes győzelmével zárult.”

Azaz a Direkt36-nak semmiféle bizonyítéka nincs arról, hogy ez a történet egyáltalán igaz-e. Ennek ellenére mérhetetlen aljassággal Orbán Viktorra és köreire tereli a gyanút a konfliktus kormányfő általi győzelmét hozó végkifejlet felemlegetésével. Ez a megfogalmazás csak arra jó, hogy hazug rágalmak sejtetésével próbálja elhitetni az olvasókkal, hogy Orbán Viktor a legrosszabb végső megoldásra is képes.

El nem tudom képzelni, hogy a cikket jegyző Pethő András és Szabó András milyen erkölcsi és szakmai szinten állnak, hogy egy ilyen gyalázatos írást ki mertek adni a kezükből. Mint ahogy azt sem, lehet-e Sorosnak akkora sztárgázsit fölajánlania bárkinek is, hogy ilyen hitvány bizonyítványt kiállíttasson magáról. Kampány van, tudjuk, de azért mindennek van határa.

A parlamenti választási kampány is jól példázza, hogy soha nem a Fidesz részéről szóltak nyilatkozatok arról, ha Orbán „nem akar Ceausescu sorsára kerülni, akkor önként elmegy valahová.” Mint ahogy nem kormánypárti források tettek közzé olyan fényképet, amelyen Orbán Viktort fejlövés érte parlamenti helyén.” Az erőszak, a másik ember testi épségének, egészségének csorbítása még véletlenül sem tartozik bele egy keresztény, konzervatív ember eszköztárába, bármilyen kemény politikai ellenféllel is álljon szemben. Ennek még a gondolata is hátborzongató.

Mint ahogy az ellenkezője is az, miként aljas módszerekkel igyekezzenek a miniszterelnök feddhetetlenségére kampányérdekből árnyékot vetni.

Ez maga a politikai terrorizmus, amit a Soros-hadsereg magyarországi médiaegységein keresztül hajthatott végre.

Még hogy Simicska hallgatna, ha volna alapja mindennek? Az a Simicska, aki olyan nyers durvasággal beszélt Orbánról a „G”-nap után, hogy egy országnak maradt tőle tátva a szája. Ha bármi alapja lenne az Orbán elleni rágalomnak, akkor ő azt szemrebbenés nélkül nyilvánosságra hozná. Neki azonban közel egy évvel a választások után a bosszúlkodáson kívül mi érdeke fűződne Orbán befeketítéshez?

Sorost és aljadék helyi csatlósait viszont az EP választások előtt annál maróbb érdekek mozgathatják!

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67615/pics/lead_800x600.jpg
444,direkt36,G nap,káros sugárzást kibocsátó anyag,Nyugati fény,Orbán Viktor,politikai terrorizmus,Simicska Lajos,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-17 14:41:41
Az Orbán Viktorral szembeni aljas, minősíthetetlen, ordenáré, mocskos liberálbolsevik megnyilatkozások kapcsán figyelmébe ajánlom a nyomott agyú társaságnak:

• Amikor megjelenik a földön egy intelligens ember, arról lehet felismerni, hogy az összes hülye ellene szövetkezik.
(Jonathan Swift)

Hát, ehhez tartsátok magatokat, lükék !!!!
Válaszolok
Nusi válasza: Zsuzsanna bejegyzésére 2019-01-16 22:34:41
Lassan oda jutok, hogy féltem O. V. életét, remélem nagyon vigyáznak Rá! Mindent megtesz a liberális oldal, gyűlölködésben jeles!
Válaszolok
éva 2019-01-15 22:32:55
O.V. és S.L. évfolyam;- + kollégiumi társak voltak! Annyit tudok, Simicska a bolsik biztosította zsíros projekteken gazdagodott meg. [S.L. Pálya-életrajz, interneten olvasva]
Kezdetben segítette a Fideszeseket, de 2002. körül már nem volt a Fidesz megbízható embere. Sőt.... Ekkor már S.L. érezhette, hogy nem számíthat különös anyagi " túlcsorduló HÁLÁRA" , mert egyre pimaszodó követelései, szemétkedései miatt a Párt kezdett nagyon eltávolodni tőle. (az érveimet most nem írom le, de bizton állítom, hogy így volt!) Ami, még halálbiztos;- minden szeszes ital méreg! Úgy gondolom, Siminek már nem kell a cseppenként, (lebukás miatt csak kis dózisban) adagolt méregtől tartani! No és még a gyűlölet mérge, a sikertelenség, a pofára esés, a legyőzöttség sem fogja már fiatalítani!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-15 17:15:37
Lajcsikám, arany-bogár virágszálam !
Végérvényesen meghülyültél, vagy a röpke (sz@ros) életed során van még remény a normális (tehát nem kommunista) emberek közé visszakerülni ?!
Ez vonatkozik a különböző, aljas, mocskos szájú, liberálbolsevik, Soros s......nyaló médiafelületek képviselőire is !!!!
Válaszolok
Zsuzsanna 2019-01-14 23:12:29
Kommunizmus liberalizmus egy és ugyanaz, ki kell mindenkit irtani, aki nem ért velünk egyet, Simicskától sokat elvárni nem lehet úgy ahogy Sorostól sem. Mindent megtesznek a miniszterelnök támadásáért . Tudjuk, hogy OV nem perel de most nagyon kellene ez más sok túl sok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?