Véleménykülönbség – Niedermüller egy gazember

Az önmagát vállaló gazemberség ritka jelenség, mondta anno Popper Péter.

A gazemberek most is itt élnek köztünk, ám többnyire valóban nem vállalják aljasságukat.

Így van ez például Niedermüller Péterrel is, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjével, aki kedden újfent együtt énekelte a kórussal az EP ülésen, hogy be kell telepíteni Európába a migránsokat. Ez ugye alapvetően gazemberség. Annak példázata, hogy Niedermüller nem a magyarokat képviseli Brüsszelben, hanem a brüsszeli érdekeket képviseli ott a magyarokéval szemben. Ez azért feltűnik erre-arra, ezért hiába is próbálja letagadni gazemberségét, a magyarok tudják jól, hova kell őt tenni.

Niedermüller (képünkön) ugyanis reszketni méltóztatik, hogy a májusi EP választási kudarc esetén olyan erők kerülhetnek túlsúlyba Európában, amelyek nem támogatják a bevándorlást, s akkor Gyuri bácsi nagyon bosszús lesz. (Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu)

Persze véletlenek nincsenek. Niedermüller nem most vált egycsapásra jellemdeficetes fiúvá. Elég arra gondolni, hogy egykori munkahelyéről, a berlini Humbold Egyetemről tíz évnyi munka után úgy lépett le, hogy egy csomó tartozást hagyott maga után. A professzori címétől is megfosztott jóember – simlis módon – betegségével magyarázta, hogy az egyetem két éven át nem tudta vele felvenni a kapcsolatot. Csoda-e, hogy ez a jellemesnek még elfogultsággal sem nevezhető személy ilyen előzmények után nemcsak hogy Gyurcsány pártjának egyik pillérembere lehetett, de az LMP-s Meszerics Tamással együtt előkelő helyet foglal el Soros György megbízható szövetségeseinek listáján is.

Az Európai Parlament keddi ülésén például akár úgy is fogalmazhatott volna Gál Kinga helyett: „Nyilvánvalóvá kell tennünk, hogy illegálisan nem lehet Európába belépni. Fel kell számolni az embercsempész-hálózatokat és

-útvonalakat a Földközi tengeren. Mert nem megengedhető, hogy a most kialakult helyzetben az embercsempészek döntik el, hogy ki jöhet Európába.” De esze ágában sem volt ezt mondani. Inkább amellett szájalt, hogy legalább „az új parlament felállásáig lehessen garantálni a Földközi tengeren megmentett menekültek szétosztását az arra önként vállalkozó tagállamok között”. Nem visszavitetni akarja őket a Soros-féle embercsempész-fuvarosokkal Afrikába, egy fenét. Majd előjött belőle a „magyaros  hazaszeretet” és volt szíves azt mondani, hogy „Azoknak a tagállamoknak, amelyek erre nem hajlandók, technikai és pénzügyi segítséget kell nyújtania a többieknek.”

Niedermüller ugyanis reszketni méltóztatik, hogy a májusi EP választási kudarc esetén olyan erők kerülhetnek túlsúlyba Európában, amelyek nem támogatják a bevándorlást, s akkor Gyuri bácsi nagyon bosszús lesz. Bukik a nagy üzlet, amit Európa migrációs legyengítésével akar mindenáron elérni, globalista haverjaival együtt.

Való igaz, az önmagát vállaló gazemberség ritka jelenség. Sajnos azonban a gazemberségüket nem vállaló embertársaink ennek ellenére fölös számban élnek közöttünk. Ezeket a társadalom ébren tartott védekező reflexeinek kell felderítenie. Szerencsére, ez működik is. A Századvég legfrissebb kutatása szerint ugyanis a magyarok elsöprő többsége, 67 százaléka továbbra is úgy gondolja, hogy a migráció óriási veszélyt jelent Magyarországra, hiába lobbizik az ellenkezőjéért Niedermüller és a többi libsi haver.

Aki pedig ezt másképp gondolja, vállalja vagy sem, az gazember. Antall József elegánsan a francia mondást idézte: „A politikában az, hogy gazember, csak annyit jelent, hogy eltér a véleményünk.”

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67739/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Európai Parlament,Gál Kinga,Gyurcsány Ferenc,Humbold Egyetem,liberális,Niedermüllet Péter,Századvég
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-18 13:15:48
Ennek a mocskos, kerítésléc fogazatú, hazaáruló, DK-s senkinek a tevékenységéhez már tényleg nem lehet semmit "hozzátenni", ő a saját hazájával szemben az összes aljasságot elkövette, amit csak lehetett !!!
Már csak a - hazaárulás címén - méltán kiérdemelt börtönbüntetés van hátra a sz@ros életéből, amit remélem meg is kap egyszer az összes többi "magyar?" Soros-csicska EP képviselővel együtt.
Csak Döbrentei Kornél "Átpingált március" című verséből idéznék még egy rövid szakaszt. Megéri figyelmesen végigolvasni !!!!

"......a vörösen fújtató, demokratikus
terrorlegények, meghitt jelszavuk a kuss,
tegnapi kardlapozók, a halállisták
ihletői, és a lárpurlár szadisták,
az ultrabal lator,
s vadbarom vallató,
testvércsiszár, spicli, magyarkodnak bátran
és más gonosztevők, bírói talárban. "
Niedermüller !
Ezek vagytok, ezek a mocskok !!!!!
Válaszolok
kata 2019-01-17 20:30:25
Erre már tényleg nincs mit mondani.Kikérik maguknak a hazaáruló titulust,de a követ-
kező ülésen még aljasabbul viselkednek.Tényleg nem értik,miért becézzük így őket?
Vagy még mindig abban a hitben vannak,hogy a magyarok nem foglalkoznak a poli-
tikával,így azt hazudnak amit akarnak? De azért szívesen megkérdezném ettől a gazembertől,ahhoz mit szól,hogy a filantróp gazdája villája körül akkora betonkerítés
van,hogy a riporter eltörpült mellette?Hát vegyék tudomásul,ha ez a vén mocsok ennyire imádja a migránsait,bontassák le vele a kerítést,és engedjen be mindenkit,aki
be akar menni.Tartsa el őket a családjukkal együtt,és ne akarja a mi nyakunkba varrni.Ha pedig őkelme ennyire védi a házát,tulajdonát,ne csodálkozzon,ha mi is ezt
tesszük.Micsoda aljas féreg ez a soros és a csicskásai!Remélem lassan Amerika is
észhez tér,és ott is elkezdik bemutatni az igazi arcát ennek a szörnyetegnek!És csat-
lakozhatna hozzá az a sok ország és a rengeteg ember akit ez a sátán tönkretett.
Éppen ideje lenne kivonni a forgalomból ezt a kártékony pondrót!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?