Gazember újratöltve – Niedermüller büszke magyarellenességére

Már az ókori bölcsek is tudták, hogy nincsenek véletlenek. Így az sem lehet az, hogy Niedermüller Péterre, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjére többségében gazemberként tekintenek az emberek. Ennek egyik e hét elejére datálható alapját éppen tegnap tártam az olvasók elé. S mit ad Isten, 24 óra múltán itt a következő alkalom Niedermüller gazemberségének nyomatékosítására.

Niedermüller (képünkön) olyan ember, aki szereti tisztán láthatóvá tenni a magyarok előtt, hogy érdekükben egy gazszálat nem tenne keresztbe, kárukra viszont annál lelkesebben dolgozik (Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu)

Ez a DK-s hazaáruló ma arról örvendezett egy sajtótájékoztatón, hogy az Európai Parlament tegnap olyan törvényjavaslatot fogadott el, amelyben hatalmas összeg, 1,8 milliárd euró elkülönítését javasolja a civil szervezetek támogatására. Nem felejtette el büszkén hozzátenni, hogy ezt ő és az összes magyar balliberális képviselő megszavazta. Niedermüller szerint ugyanis ezek a civil szervezetek védik a demokratikus értékeket. Nyilvánvaló, hogy az Európai Parlament csütörtöki lépése is elsősorban Magyarország ellen irányult, illetve azon tagállamok ellen, amelyek pontosan tudják, hogy ezek az álcivil szervezetek valójában Soros György és az Európai Unió jelenlegi vezetésének akaratát akarják ráerőszakolni azon országokra, amelyek bevándorlás ellenesek. Hazánk esetében olyan kormány ellen, amely az ország lakóinak többszörösen és nagy számban kinyilvánított akaratát akarja megvalósítani, távol tartva az országtól az illegális bevándorlókat. Vagyis a lehető legdemokratikusabb állampolgári közakarat megvalósításáért küzd, szemben az Unió remélhetőleg májusban leváltásra kerülő vezetőivel, akik a jelenlegi szűk liberális elit hatalmát akarják konzerválni az álcivil szervezetek pénzügyi támogatásával is. Kicsavarva a tagállamok kezéből a nemzeti szuverenitás maradék fegyverét: az állampolgári akarat legteljesebb érvényre juttatását.

A hazaáruló Niedermüller azzal is elbüszkélkedett a mai sajtótájékoztatón, hogy ő nemcsak hogy megszavazta az e szervezetek uniós támogatásáról szóló javaslatot, hanem bizony Molnár Csaba barátjával együtt, szó szerint: „kifejezetten részt vettünk ennek az előkészítésében.” A ’kifejezetten’ magyarul annyit tesz, hogy alapos, részletes munkával támogatták a magyarellenes jogszabály előkészítését. Niedermüller aljasságának indoklása: „A civil szervezetek munkáját minden vonatkozásban segíteni kell. Nem lehet hagyni azt, hogy a kormány önös politikai célokból, esetenként politikai egoizmusból meggátolja ezen szervezetek működését.”

Itt van a börtönbüntetéséből éppen holnap szabaduló Ahmed H. esete. Ez az az ember, aki Röszkénél a magyar határt védő rendőrökre támadt, aki hangosbeszélőn fizikai támadást vezényelve, az általa is felhergelt tömeggel akarta áttöretni a magyar határt. Nos, ezt a terroristát ezerrel védték olyan civil szervezetek (Helsinki Bizottság, Amnesty International), amelyek számára most Niedermüller boldog örömmel szavazott meg komoly pénzügyi segítséget biztosító jogszabályjavaslatot.

A Sargentini-jelentés is foglalkozott az Ahmed H. elleni eljárással, ahol természetesen nem terroristaként szerepelt a ciprusi férfi, hanem ő volt a ma született bárány, akit azért ítéltek börtönre, mert a családját át akarta hozni a magyar-szerb határon. És a megafont sem a tömeg támadásra buzdítására használta, hanem ellenkezőleg, a „megnyugtatására”. Tudják ki vett rész ennek az abszurd szövegnek a megfogalmazásában? Nem lesz nehéz a válasz. Igen, jól gondolták, Niedermüller Péter nagymester Jávor Benedek társaságában.

Nincs félreértés, ahogy véletlenek sincsenek. Niedermüller egyik magyarellenes cselekedetét követi a másik. Lehet eső, lehet sár, ő olyan ember, aki szereti tisztán láthatóvá tenni a magyarok előtt, hogy érdekükben egy gazszálat nem tenne keresztbe, kárukra viszont annál lelkesebben dolgozik. És erre még büszke is. No comment.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67785/pics/lead_800x600.jpg
Ahmed H.,Amnesty International Magyarország,Demokratikus Koalíció,Európai Parlament,Európai Unió,gazember,Magyar Helsinki Bizottság,ngo,Niedermüllet Péter,Soros György,újratöltve
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-19 11:31:09
Mint minden normális (úgy értem: nem kommunista) embernek, nekem is elegem van már ezekből a sz@rházi hazaáruló @ - gyengébbek kedvéért: féreg - fehérjehalmazokból.
Egyébiránt a magyar emberek, a FIDESZ, a kormány magára vessen, - ha úgy jobban tetszik, akkor magunkra vessünk - mert nem tettek semmit (vagy nem tettek eleget) ezek ellen a mocskos senkiháziak ellen.
Ezek minden heti piaci napon indokolatlanul, büntetlenül, példátlanul aljas módon feljelentgették a saját hazájukat, a kormányt, a mai napig is szabadon mocskolódhatnak, ócsárolhatják az egyes embereket, a FIDESZ-KDNP kormánypárti szövetséget, a kormányt, a miniszterelnököt, a köztársasági elnököt.
Kilenc évre visszamenőleg nem történt egyetlenegy feljelentés sem, nem történt egyetlenegy felelősségre vonás sem.
Nap, mint nap jogosan kérdezik az emberek:
ENNYI ÉV UTÁN MIRE ÉS KIRE VÁRUNK MÉG ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?