Závecz fél, hogy a közutálat epéje a nyakába borul

Nincs otthon a macska, cincognak az egerek, jutott eszembe, amikor Závecz Tibor szociológust az ATV A nap híre című műsorában hallgattam pénteken. Bizony kihasználta, hogy nem egy másik csatornán az Angardban című műsorban ül, ahol Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője kapásból lefordítja liberálisan finomkodó, burkoltan, de azért mindig migránsbarát mondandóját magyarra, hogy mindenki értse: ez az ember nem az, akinek mutatja magát.  

Závecz most önszántából ragyogóan bizonyíthatta volna, hogy ő valóban nem bevándorláspárti. Ám Tibcsinek ez eszébe se jutott. (Fotó: ATV)

Pedig Závecz önszántából – macska híján – most ragyogóan bizonyíthatta volna, hogy ő valóban nem bevándorláspárti. Különösen azért, mert a téma az Európai Parlament minapi döntéséhez kapcsolódott. Ám Tibcsinek ez eszébe se jutott. Ismert, hogy a zsarolás lehetőségét megteremtő javaslatot fogadott el az ülés arról – a magyar ellenzéki képviselők lelkes támogatásával –, hogy a 2021-2027-es költségvetési ciklusban a jogállam érvényesüléséhez kössék az uniós támogatások kifizetését. Így szerintük azon országokban, ahol a jogállammal valami nincs rendben – a jogállamra egyébként a mai napig nincs hivatalos definíció, tehát bármely, az Uniónak lábra jövő indok alapján hivatkozhatnak rá – simán csökkenthetnék vagy felfüggeszthetnék a támogatás folyósítását.

Závecznek valamiért véletlenül se jutott eszébe azt mondani, hogy ez disznóság, hogy ez nyilvánvalóan a pillanatnyi liberális erőfölénnyel való visszaélés. Noha itt tisztán arról van szó, hogy a bevándorlás ellenes országokat zsarolással rávegyék álláspontjuk megváltoztatására. Akkor majd egycsapásra szerintük is minden olyan jogállami lesz Magyarországon is, hogy ihaj.

Nem, ilyesmi nem jutott Závecz eszébe. Helyette olyanokat cincogott, hogy „mindannyian megszenvedjük az uniós források Magyarországra érkezését.” Vajon mivel, kedves Tibor? Azzal, hogy fejlődik az ország, azzal, hogy nőnek a bérek, hogy szinte teljes a foglalkoztatás?

Sőt, szerinte megszenvedjük a jogállamiság sérelmeit is. S máris ott is volt az asztalon a Sargentini-jelentés, amely a záveczi egér- és mesevilág szerint egyenesen ékköve a jogállami sérelmeknek, amelynek elfogadása óta folyamatosan nyomás alatt van a kormány. Naná, hogy nem a migránsok elutasítása miatt van nyomás alatt, ugye, Tibor? Egy fenét! Azért, mert az ezer sebből vérző Sargentini-vádirat, amit ráadásul igazi „jogállami” csalással fogadtak el, Magyarország fejére olvasta a jogállamiság „sérelmeit”. Amelyek természetesen a valóságban nem léteznek, ezt Sargentiniék is jól tudják.

Gajdics-macska itt már nagyon köszörülte volna a torkát, ám az ATV véleménybuborékjában Gulyás Balázs és Tüttő Kata füleinek egyenesen muzsika volt a nagy szociológus „igazmondása”. Még gúnyos egyetértéssel nagyot is nevettek azon a Gulyás-féle poénnak szánt tudatos félrevezetésen, hogy ez egy sorosista összeesküvés. Ha-ha-ha. Tehát a zsarolási lehetőség kiépítéséhez szerintük semmi köze nincs Sorosnak, noha nyilvánvaló, hogy ez az egész uniós aljaskodás Soros, Juncker, Timmermans rendszeres brüsszeli csókolózásainak következménye.  

Pedig Závecz és a többi liberális vitázó nagyon nem akarja fölvállalni, hogy ők ugyanolyan bevándorláspártiak lennének, mint az uniós elit vagy az ellenzék. Pedig egyik kutya, másik eb. Nagyon félnek attól, hogy a közutálat epéje nekik is a nyakukba borul. Ennek ellenére rendületlenül mondják a tohuvabohut, teszik megtévesztő, sunyi kis utalásaikat a migránsok általuk is vágyott mielőbbi befogadására. Závecz szánalmas cincogására Gajdics-macska talán azt mondaná, hogy aki nem tesz valamit a migráció ellen, csak mondja, hogy nem akar milliószám migránsokat beengedni, az – tetszik, nem tetszik – bevándorláspárti. Akár otthon van a macska, akár nincs.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67831/pics/lead_800x600.jpg
Angard,egér,epe,Európai Parlament,Gajdics Ottó,Gulyás Balázs,közutálat,macska,Magyar Idők,Tüttő Kata,Závecz Tibor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-20 11:22:24
Ugyanabból az akolból való ez a závecz (csak így kisbetűvel) is, mint a többi migránsimádó liberálbolsevik őrült. Nincs különbség !!!
Válaszolok
Fekete válasza: Judith bejegyzésére 2019-01-20 10:10:40
az bizony, csak ő még nem mérte fel, hogy egyszer nyíltan kell majd beszélnie, és akkor minden kiderül róla.
Válaszolok
Fekete 2019-01-20 10:09:19
závecz egy kétszínű, a magyarokat lenéző, ócska libsi. forgatja a köpönyegét, nem mer nyiltan kiállni a migráció ellen, mert akkor mit fognak mondani a libsi barátai. elástad magad te szemét
Válaszolok
kata válasza: Judith bejegyzésére 2019-01-19 19:22:50
Az bizony,mégpedig a javából! Csak elfelejtette,hogy a választók nagy része
keményen kicsiszolódott,és csatornát is tudunk váltani.Szépen össze lehet hasonlítani mit mond a jobboldali műsorban,és hogy viselkedik a magafajták-
kal az akolban.Szerencsére a net soha nem felejt,és bármikor ferdíteni pró-
bálnak,mindent elő lehet keresni!Mert kétség se férjen hozzá nem is olyan
soká a sok gyáva féreg elkezdi lehazudni a csillagot az égről,hogy ők mindig az emberek mellett álltak,és véletlenül sem akartak kárt okozni nekik.
Válaszolok
Judith 2019-01-19 18:53:48
Ez is egy hazaáruló féreg!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?