Gurmai Zita is a hatalomhiány miatt vicsorog Orbánra

Elég kudarcosra sikeredett a teljes ellenzék, a szakszervezetek és a civilek édeshármasa által a nagyvárosok, sőt az egész ország működésének megbénítására meghirdetett szombati tüntetés.

Nem nagyon értem, hogy történhetett, hiszen országszerte ingyen lehetett találkozni az ellenzéki utazócirkusz bohócaival.

Salgótarjánban például a csak nagyon kevesek által szépnek tartott Gurmai Zitával, aki maszopos zászlórudat markolászva, eltorzult arccal vicsorogta a közúti kitelepülésen, hogy elég volt Orbánból, a kormányából, meg hát fölmondta a kötelezőt, hogy „Orbán, takarodj!” Arról nem tehetett, hogy ordítozása közbeni esztétikumától kizárólag a kivezényelt pártaktivista „tüntetők” kezdtek elalélni, hiszen nem rég kelhetett ki az ágyból. És Cindy Crawfordtól tudjuk, hogy ő sem úgy kel föl, hogy azonnal Cindy Crawfordnak néz ki. Azt nem lehet Gurmainak felróni, hogy az esze sem volt a helyén, mert az tudvalevő, hogy MSZP-s politikusként ez általában is jellemző rá. Így aztán nem csoda, hogy szerinte még a rájuk útakadályként tekintő, mérgesen dudáló autósoknak sem belőlük van elegük, hanem természetesen Orbán Viktorból.

Gurmai Zita maszopos zászlórudat markolászva, eltorzult arccal vicsorogta, hogy elég volt Orbánból (Fotó: Facebook)

Mintha a közel harminceres lélekszámú Esztergomban sem érezték volna az emberek ellenállhatatlan vágyuk beteljesedésének az utazó cirkusz előadásának megtekintését, hogy a DK-s Gréczy Zsoltot, Gyurcsány Ferenc politikusként nevelt fiát élőben láthassák. Arról nincs hír, hogy vattacukrot osztottak-e, ám arról igen, hogy mindössze kábé harmincan voltak kíváncsiak Gréczyre, ami Esztergom lakosságának uszkve 0,1 százaléka. Persze, aki Orbán Viktort Ceausescuhoz hasonlítja, az pusztán ezért a kijelentéséért sem érdemel népesebb hallgatóságot. Nem véletlenül fogalmazta bele keserűen vágyálmát beszédébe, hogy „Ennél már csak többen leszünk.” A bevándorláspárti gyurcsányistának pedig arra a megjegyzésére, hogy „Mi képviseljük a jó ügyet Magyarországon, így nem is kérdés, hogy a végén mi fogunk győzni”, csak azért nem szakadt le a plafon, mert szabadtéren tartották a röpgyűlést.

Nem maradt ki a facebook-os ingyencirkuszból a rendezői őstehetséggel megáldott MTVA-s, a kiszolgáltatottságot kövönfekvéssel eljátszók pontifex maximusa, Bangóné Borbély Ildikó sem, aki most a sötétszemüveges kabai ellenállókkal rendezte be a színpadképet. A tömegjelenetekkel itt sem kellett vesződni, mindössze tíz kocsiba elfértek a helyből és a megyéből érkező aktivisták, akik Jobbikosok voltak. Élmény volt nézni, ahogy tisztelettudóan engedelmeskedtek a főszoci utasításainak. Méltatlankodtak is, hogy ez az orbáni diktatúra elviselhetetlen. Hangjukból érződött, hogy ők is a gyurcsányista szemkilövető demokráciát sírnák vissza. Sőt, már a mostani buli után szeretnének egy jót bográcsozni a migránsokkal. Hogy asszonyaikat, lányaikat is bevinnék-e a buliba, ez később dőlhetne el.

Száz szónak is egy a vége, szombaton is bebizonyosodott, hogy a tüntetésnek álcázott ellenzéki cirkuszoknak egyszerűen nincs társadalmi támogatottsága. A „tüntetők” sima pártaktivisták, fizetett szakszervezetisek és Gyuri bácsi zsoldjában álló civilek, akik akárhányszor kivonulnak az utcára, többen nem, inkább csak kevesebben lesznek. Most is csak azért jönnek ilyen gyakran, mert kampány van, amelyben nagyon rosszul áll a bevándorláspártiak szénája, ezért az EU-ból, meg Gyuri bácsi hálózatán keresztül hajszolják őket.

A Századvég felmérése szerint az emberek 60 százaléka úgy véli, hogy az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget.

Átlátnak tehát a szitán. Egyébként is nagyon jól érzik magukat a bőrükben Orbán Viktor Magyarországán. És a francba kívánják a saját hatalmukért hirtelen betegesen magamutogatóvá vált bandát.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67878/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,Ceausescu,Gréczy Zsolt,Gurmai Zita,Gyurcsány Ferenc,Gyuri bácsi,MSZP,Századvég,utazócirkusz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-21 18:53:29
hattyú, alias Varnyú, (farnyúlt) László, mivel bolsi, ezért borítékolom, hogy magából indult ki amikor azt kérdezte az őröktől, hogy ingyen véditek az MTVA-t? Megkérdezem, hogy ingyen csináltok magatokból bohócot? Mennyit osztanak le a fagyoskodásért, a fölösleges mocskolódásért? Soros György legalább óriási haszonért bulizik, és van miért ezeknek a mocskoknak morzsát hinteni! DE, TI????!!!! NEM HAGYJUK KIS HAZÁNKAT BEDARÁLNI!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-21 11:43:41
Az országos, mindent elsöprő, nagy megmozdulásból ennyi lett.
Valószínűleg a soros kasszában is fogyhat már a magyar káoszteremtésre szánt lóvé, ha csak ennyi anarchista idiótát tudott lefizetni !!!
Egyébiránt, - megmondom őszintén - én se mennék az utcára pusztán azért, hogy végre láthassam gurmai zita "űnagyságát", meg gréczy zsolt őpatkányságát.
Bár, gusztus dolga, akinek tetszik ez a két kelekótya, az menjen >>>>> bárhova !!!!
Csak jelezném, hogy nem véletlen a csupa kisbetű >>>> nem érdemelnek többet !!!
Válaszolok
kata 2019-01-20 19:27:04
Micsoda fiaskó! Ez lett hát a vége a nagy erőlködésnek,a beharangozott,országot meg-
bénító gigatüntetés helyett szánalmas nyökögés.Magyarázkodhatnak az elvtársak és az elvtársnők,hogy miért nem mentek ki velük az emberek kormányt dönteni.És a szeren-
csétlen kunhalmi még azt találta mondani,hogy a tüntetés felrázta a vidékieket.Ráztad
ám te az abroszt a vasárnapi ebéd után te majom!Úgy látszik nem akar bejönni a nagy
terv,hogy a soros bérencei által rendezett ribillió farvizén kormányt döntenek,és ki-
nevezik magukat kormányerőknek,ezzel átveszik a hatalmat.A hataloméhes bagázs
jól pofára esett,mert az ország józan fele azonnal tudja hányat ütött az óra,amikor ezek a politikai szédelgők megjelentek a rendbontók között.Még mindig nem értik meg,hogy a választók bizalmát ki kell érdemelni,és ha egyszer már érdemtelenségük miatt elvesztették,szinte lehetetlen visszaszerezni.Elvtikéim így jártatok,kénytelenek
vagytok beletörődni,hogy a kutyának sem kelletek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?