Semmi pánik – Vadai eztán sem lesz erőszak áldozata

Voltaképpen közmegelégedésre végezte munkáját a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF), amikor közzétette az MTVA-székháznál történt eseményekkel kapcsolatos határozatának részleteit.

A közmegelégedés részesei azok a magyarok, akik elborzadva nézték a képsorokat a tavaly decemberi ellenzéki tüntetésről, különös tekintettel az MTVA-székházban erőszakoskodó képviselőkre, akik magukból kivetkőzve kényszerítették ki, hogy a biztonsági őrök megakadályozzák őket a közérdekű üzem épületében való szabad grasszálásban. Nyilvánvaló, ha nem akarták volna beolvastatni szánalmas pontjaikat, amihez a hivatalos út megkerülésével önkényes fellépésüket tartották autentikus megoldásnak – ami nyilvánvalóan kivitelezhetetlen baromság – akkor az egész bohóckodásra, az általuk erőszaknak, sőt egyenesen képviselőverésnek hazudott tiszta rendfenntartásra sosem került volna sor. Ezért okozott örömet az állampolgárok millióinak az ügyészség szakszerű megállapítása, miszerint a képviselők az „MTVA székházában nem hivatalos személyként jártak el (…) mozgásukkal kezdetektől fogva az volt a céljuk, hogy a tüntetéshez kapcsolódva, politikai követelések beolvasásával a műsorrendet megzavarva az élő műsorokat megszakítsák.” Ehhez kétség sem fér. Mint ahogy ahhoz sem, hogy „a rendbontó magatartásuk miatt jogszerűen fellépő MTVA fegyveres biztonsági őrség tagjainak eljárását akadályozták, azzal szemben tettlegesen ellenálltak.” A nézők ezt a képviselők által a helyszínen készített telefonközvetítésekből is azonnal megállapíthatták, az ügyészség viszont alaposabb ellenőrzéssel, ezerórás videóanyag megtekintése után jutott ugyanerre a következtetésre. Nincs is ezzel semmi gond. Sőt! A magyarok láthatóan nem szerveztek spontán békemenetet a KNYF határozata elleni tiltakozásul, azon egyszerű okból, mert teljesen egyetértettek vele.

Vadaiéknak már bolha sem kell hozzá, hogy a semmiből elefántot hazudjanak (fotó: ATV)

Hogy miért örül ennek a határozatnak annak ellenére az ellenzék is, hogy látszólag szánalmas tiltakozások sorát jelentették meg sorosista ellenzéki lapjaikban s holnapra már ellentüntetést is szerveztek a főügyészség elé? Természetesen azért, mert a kudarcosra sikeredett hétvégi „országmegállító” tüntetésük után az ügyészség határozatát – saját ötlet híján – magaslabdának nézhették s nekiállhattak püfölni. Marad a gyerek… szoktuk mondani. Megint lehetett „vadállati módon viselkedő biztonsági őrökről” hazudozni, óbégatni a „diktatúrához méltó döntésről”, az ügyészséget vádolni azzal, „az erőszak oldalára állt”. Saul Alinsky, a káoszteremtető anarchisták atyamestere valószínűleg elégedetten bólogatna a látottakon. Vadaiéknak szemlátomást már bolha sem kell, hogy a semmiből elefántot hazudjanak. Fújják ők kívülről az Alinsky-pontokat, ahogy tanulták, csak az a nagy bajuk, hogy nincs mögöttük társadalmi támogatás. Néhány ezer aktivistájukon kívül nem követi őket a kutya se. Így aztán a lázadás hatásfoka meglehetősen harmatos. Pedig Vadai aljasul most is ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból mondván, hogy a „fideszes ügyészség ma 2,5 millió ellenzéki szavazót köpött le”, de erre is néma csönd a válasz.

Ma a Himnusz születését, a magyar kultúra napját ünnepeljük. Egy gondolat belőle: „Hányszor támadt tenfiad / Szép hazám kebledre, / S lettél magzatod miatt /Magzatod hamvvedre!”

Gyurcsány, Vadai idejében egy lépésre voltunk a szakadéktól. Most az EP választás miatt egy összehangolt hazai és nemzetközi támadás akar bennünket egyszer s mindenkorra a hamvveder fölé tolni. Ám Orbán segítségével ma már pontosan látjuk, kik a haza támadói itthon és külföldön, ahogy azt is, mit kell tenni a honvédők millióinak.

Mindenesetre Ágika fölöslegesen reménykedik: ezután sem lesz erőszak áldozata.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67956/pics/lead_800x600.jpg
Bolha,Demokratikus Koalíció,elefánt,Erőszak,Gyurcsány Ferenc,MTVA,pánik,Saul Alinsky,ügyészség,Vadai Ágnes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-27 19:58:43
A helyzet az ezzel a förmedvénnyel, hogy muszáj kiírnom az emlékezetemből! Annyira RONDA AZ MTVA-nál A SÍRÓS POFÁJÁVAL, HOGY NAGY PLAKÁTON KELLENE MUTOGATNI! LEGALÁBB AZ OTTHONÁNÁL! AMIKOR FELÉBRED, KILÉP AZ UTCÁRA HOZZÁ REÁ A FRÁSZT A MOCSKOS HAZUG "RONDÁJA" !
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-23 12:57:10
Legelőször is szögezzük le, hogy ezt az agyatlan banyát soha nem az eszéért "szerette" kicsi hazánk népe.
Ő továbbra is nyugodtan aludhat a nyitott ablak alatt, nem fogják elrabolni a magas IQ-ja, és/vagy a szépsége miatt !!!!
Másodszor meg - sokadszorra - idézzük fel a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁNAK aktuális pontjait:

3.) A kommunista minidig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
Továbbá:
4.) A kommunista szereti a pénzt, - teszem hozzá, elsősorban persze a Soros milliárdjait - a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok
Grimmbusz 2019-01-23 09:58:35
Csak én ütköztem meg azon, amikor a sajtótájékoztatón konkrétan kijelentette, hogy akkor innentől fogva meg szabad verni a fideszes képviselőket? Nekem fura, hogy senki nem hördült ezen fel, egyik oldalról sem.
Válaszolok
kata 2019-01-22 20:02:38
Ez a vaddisznó egyre irritálóbb-földijével bangónéval együtt-,olyan,mint egy elefánt a
porcelánboltban.Egyszerűen képtelen a realitás talaján állni,akkor sem látja a ténye-
ket,ha kiveri a szemét.Mintha egy fordított világban élne.Tényleg nem éri fel ésszel,mi
az igazság,vagy ennyire bigottan hiszi amit összehablatyol?Ők maguk közvetítették
amit összeszerencsétlenkedtek,és be akarják mesélni,hogy több millió ember nem azt
látta,amit látott?Micsoda magánszámot adott le ez a pi..afejű gnóm!Mindenki röhögő-
görcsöt kapott alakítása láttán.Micsoda teátrális produkció!És hiába hangoztatja,hogy
ő jogász,kitörölheti vele a hátsóját,mert a napnál is világosabb,hogy törvényt sértet-
tek.És ha jogvégzettként ezt nem éri fel ésszel,akkor el kellene tőle venni a diplomá-
ját.Nem is értem,hogy egy ekkora észlény hogyan tudott jogi diplomát szerezni?Meg
kellene ezt is piszkálni kicsit,ki tudja mi derül ki,mint pl. imádottja szakdolgozatáról.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-22 17:45:52
Én meg azt mondom -- ha nem hiszik el , kérdezzék meg a 3.5 - 4 millió magyar embert..--, hogy a bíróság legalább ennyi embert KÖPÖTT SZEMEN egy Bayer Zs. féle ítélettel !! A lúzer lotyó Vadainak persze ez az ítélkezés fel sem ér az agytekervényéig, hiszen egy hazudós , aljas , alávaló, takonygerincű fehérje halmaz !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-22 17:34:10
Nézem ezt a csata kancát,ezt a fejős szarvasmarha fejű , vérvörös marxista , leninista , sztalinista , rákosista , csermanek janóista echte komcsi - bolsit, és ha nem tudnám, hogy Vadai negyven valahány éves , az alföldi , alpári , orbitális bunkó , tahó , szopó fantom Blanku meg még talán husz éves sincs.....,azt gondolnám , hogy ikertestvérek !! Fazonra is , agyilag is tök egyformák, egyforma degenerált kretének.....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?