„Hess, madár!” – Varju szeretne Orbánba rúgni

Hiába írja rövid ’u’-val a nevét Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke, országgyűlési képviselő, a hétköznapi ember a közbeszédben hosszúval ejti, mint a varjúét. Ez a madár pedig ugye azóta károg, amióta a mitológia szerint megtiltották neki, hogy énekeljen, mert rossz fát tett a tűzre.

Varju talán éppen a megnevezés hasonlósága miatt káricsálhatott arról, hogy őt megverték az MTVA-székházban, holott saját szemünkkel láthattuk, hogy de nem ám. Sőt! A nyilvánvaló színjáték inkább a mókás nyelvtörőt juttatta az ember eszébe, miszerint „öt török öt görögöt dögönyöz örökös örömök között.” Aztán az ügyészség határozatából ki is derült, hogy éppen Varju próbálta madárnak nézni a közvéleményt, s „valóságéneke” bizony nem volt több fülsértő károgásnál.    

Azt nem tudni pontosan, hogy Varju Lászlónak (képünkön) megtiltotta-e valaki, hogy valaha is igazat beszéljen, de hogy nem megy neki, az szemmel látható

Legutóbb meg azt követelte Varju Orbán Viktortól, hogy kérjen bocsánatot az emberektől, mert szerinte a magyarok milliói nem kapták meg időben a nyugdíjat. A bocsánatkérés akkor persze eszükbe sem jutott, amikor a Varju-félék kormánya elvette a 13. havi nyugdíjat az idősektől. De most, hogy végső soron nem történt semmi, azonnal eszükbe jutott, hogy rúgjanak egyet-kettőt Orbánba.   

Szóval, a kormánypártisággal még véletlenül sem vádolható ATV Híradó megkérdezett három érintett nyugdíjast a témában. Íme a válaszaik. Az első így felelt: „Nem a reggeli órákban, de még aznap megkaptam”. A második ezt válaszolta: „Valami technikai hiba volt, én elnézem, ez nem probléma”. Egy idősebb úr pedig egyenesen így reagált: „Nem csúszott a nyugdíj. Ez egy hecckampány volt.”

Nos kérem, ezek a tények. Utána az ellenzék még dödögött valami olyasmit, hogy ha időben meg is jöttek a nyugdíjak, azért tudni kellene, miért akadozott a kifizetés. Ezért verte az asztalt Varju a Parlament költségvetési bizottságának ülésén, amely azonban okafogyottá vált. Szűcs Lajos, a grémium alelnöke ugyanis elmondta, „a nyugdíjak és nyugdíjszerű ellátások elutalása 2019. január 11-én, határidőre megtörtént. Az utalás során fellépett technikai hiba okainak feltárására pedig vizsgálat indult.”

Varju ennek ellenére azt követeli Orbán Viktortól, hogy kérjen tőle bocsánatot. Normális?

Tudjuk, hogy ami a varjúnak büntiből a károgás, az Varjunak önszántából a hazugság.

Azt nem tudni pontosan, hogy Varju Lászlónak megtiltotta-e valaki, hogy valaha is igazat beszéljen, mint a madárnak az éneklést. De hogy nem megy neki, az szemmel látható. Így aztán nyilvánvaló, hogy Orbán Viktornak sem kell tőle bocsánatot kérnie, mert szerinte „a magyarok milliói nem kapták meg időben a nyugdíjat”.

A költővel szólva. „Hess, madár!”  

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/67995/pics/lead_800x600.jpg
ATV,belerúg,Hess, madár!,károg,MTVA,Orbán Viktor,Szűcs Lajos,Varjú László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva válasza: Gyula bejegyzésére 2019-01-29 21:43:34
Kedves Gyula! Mindenki tudja mit loptak, egy forintért mi - mindent tettek magukévá a pártvagyonból! De bizonyíték nincs ellenük, mert a mai napig el tudják sumákolni. Érinthetetlenek! A BOLSI-MAFFIA KIBOGOZHATATLAN GORDIUSZI CSOMÓ! Az interneten lehet ezt, azt olvasni, de vannak történészek, akik leírtak sok mindent. Nehéz tisztán látni, mert bezúzták az árulkodó iratokat. Sajnos! Jó kutakodást kívánok!
Válaszolok
Gyula válasza: éva bejegyzésére 2019-01-26 10:58:51
Màr nem emlékszem pontosan a részletekre, de azt tudom, hogy ez a Varju részt vett a Csillebérci Uttörötàbor elsumàkolàsàban. Az ujsàgiroknak lenne dolga ezt ezt felfrissiteni amikor erröl az alakrol irnak. Ha valki tudna erröl bövebben, megköszönném.
Válaszolok
éva 2019-01-25 20:33:48
H E E S S S S ! FARNYÚLT - VARNYÚ ! Előbb vissza kellene adni a nyugdíjra befektetett 1989-es években , eltüntetett ingatlanok óriási vagyonát! Ebben az esetben lehetne a mostani kis-nyugdíjakat rendezni! Nem lenne gond, hogy a minimálbérre bejelentett, de adózatlan borítékolt sumák pénzek miatt a Kormány erőn felül ad juttatásokat az időseknek! Nagyon vígan vagytok! Munka nélkül jól élni, a földön fetrengeni! Nem szégyenled a mocskos pofádat?
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-24 12:27:31
Ez a barom varnyú addig álljon féllábon, míg az Orbán Viktor - vagy bárki más - bocsánatot kér tőle, pláne úgy, hogy ő, meg a tökhyülye társai voltak a hunyók !!!
Válaszolok
kata 2019-01-23 22:02:45
Hess varnyú! Akkor sem fogtok visszakerülni a hatalomba,ha az egész fővárost végig-
fetrenged! Inkább arról kellene beszélni,'90 után mi lett az ifjúsági vagyonnal,a csille-
bérci úttörő táborral,a privatizálásokkal!Arról bezzeg hallgatsz!Te és a "tolvaj bandád"
vittetek mindent,loptatok,csaltatok,de az elszámolással mi lesz?Erről kellene beszélni,
nem a mondvacsinált hülyeségeitekről!Most is azért van akkora szád,mert megúsztatok mindent!Gazdagodtatok a magyarok kárára alávaló gazemberek!Te,a gazdád és a parazita bagázsod jobban tennétek,ha elásnátok magatokat.És még te
fenyegetőzöl! Adja Isten,hogy egyszer végre elszámoltassanak benneteket,visszafi-
zettesék veletek az ellopott javakat,mehetnétek koldulni,mert egyetlen becsületes
munkával megkeresett forintot sem tudtok felmutatni.A képviselői fizetést se vegyük
ide,mert amit a Parlamentben műveltek az is vegytiszta hazaárulás,még az sem ne-
vezhető becsületes munkának.Eláruljátok azt az országot,amiből megszedtétek ma-
gatokat,mert most nincs lehetőségetek belenyúlni az államkasszába.És ha lehetősé-
getek lenne,megint kirabolnátok szemrebbenés nélkül.Sehonnai bitangok!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?