Sütnivaló – Gy. Németh Erzsébeték földre akarják vinni Orbánt

Nem gondolom, hogy a tévészékházban birkózó ellenzéki képviselők vagy tegnap a Fővárosi Közgyűlésben Tarlós Istvánnal szkanderozó városatyák és -anyák olyan ostobák lennének, hogy erőszakos fellépésük jogi hátterével ne volnának tisztában. Hogy ne tudnák, amit ők politikai akcióként előadnak, az lehet, hogy Sorosnak vagy Szrgya Popovicsnak tetszik, amúgy azonban értelmetlen baromság az egész, s nem mellesleg színtiszta törvénysértés. A kampány parancsa, illetve a szinte mindennél erősebb magamutogatási vágy azonban kiterítette a törvénytelenség birkózószőnyegét. Ezen igyekezve földre vinni Orbán Viktort, hogy aztán kormányával együtt el lehessen zavarni. Mintha nem tudnák nagyon jól, hogy demokráciában ez nem így működik.

Érdemi üzenetektől mentes törvénytelen hülyeségét az ellenzék annak ellenére igyekszik ráerőltetni a médiafogyasztókra, hogy mögülük teljes mértékben hiányzik a társadalmi támogatottság. Sőt, a magyarok többsége kifejezetten elítéli idegbajos túlmozgásaikat.

Gy. Németh Erzsébet (képünkön) földrajztanári képesítése ellenére azért nyilván tudja, hogy a jogforrási hierarchiában a legmagasabb szintű törvényi szabályozást egyáltalán nem írhatja felül a több lépcsővel a törvény alatt elhelyezkedő önkormányzati rendelet... (Fotó. Népszava)

Voltaképpen a Városházán is sokan örülhettek volna a látványnak tegnap, ha például Gy. Németh Erzsébet DK-s képviselő egyszerűen birokra kel Tarlóssal a tatamin, így kényszerítve ki, hogy vegye napirendre az ellenzék határozati javaslatát. Ez megtiltotta volna az önkormányzati cégeknek a Munka Törvényköve módosítása által lehetővé tett megnövelt túlórakeret alkalmazását, ami természetesen nem történt meg. A javaslat a birkózó hölgy és férfiú megkapó látványán túl egyéb sikerre ugyanis biztosan nem számíthatott volna, hiszen Gy. Németh földrajztanári képesítése ellenére azért nyilván tudja, hogy a jogforrási hierarchiában a legmagasabb szintű törvényi szabályozást egyáltalán nem írhatja felül a több lépcsővel a törvény alatt elhelyezkedő önkormányzati rendelet. Márpedig ennél erősebb jogszabály megalkotására még a Fővárosi Közgyűlésnek sincs jogosítványa, hogy a Tarlós István által a helyszínen felolvasott egyéb szakértői szempontokról ne is beszéljünk.

Miközben tehát ezzel nagyon is tisztában lehetett Gy. Németh, aközben fontosabb lehetett számára a nyilvánosságnak játszás, a közvélemény ismételt félrevezetése, úgy adva elő birkózóverejtéken felnevelt erőszakoskodását, mintha az ő szkanderező hazugsága lenne a cáfolhatatlan igazság.

És hát így történhetett mindez az MTVA székháznál is. Lyukas zoknis Hadházyék ugyanis tudták jól, hogy semmi joguk nem lett volna beolvastatni a köztévében követeléseiket. Ezt az ügyészség mellett alkotmányjogász is megerősítette. Aláhúzva, a képviselő bármikor kérhet bebocsátást állami intézménybe, de ott semmilyen más joga nincs, mint találkozni az illetékes vezetővel és vele megbeszélést folytatni. Lehet ugyan birkózni, ajtónak rohanni, lépcsőkorlátra mászni, de ennek a nézők (választók) félrevezetésén, az Orbán kormány elleni lázításon, társadalmi erőszakszításon kívül semmiféle jogi relevanciája nincs. Úgy fest, a balhébrigádnak cirkuszolni a májusi EP választásig Soros-parancs, tehát kötelező, ám ettől még a következő választásokat 2022-ben rendezik Magyarországon. Ennek megnyeréséhez kéne inkább valami sütnivaló az ellenzéknek.

Ebből azonban jelenleg mintha csak a (sütő)tök állna rendelkezésre…

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68031/pics/lead_800x600.jpg
balhébrigád,cirkusz,demokrácia,Demokratikus Koalíció,Földre vinni,Fővárosi Közgyűlés,Gy. Németh Erzsébet,Hadházy Ákos,lyukas zokni,Orbán Viktor,Soros György,Szrgya Popovics
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-26 15:02:41
Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, szeretném még egyértelműen tisztázni azt is, hogy gy. németh erzsébet (igen, csak így, kisbetűvel !) esetében "sütnivalóról" beszélni, a normális (tehát, nem kommunista) emberekkel szemben elkövetett ármány !!!
Válaszolok
Gyula 2019-01-26 10:53:29
Ez a Gy. Németh Erzsébet a Kàdàri diktaturàbol rànkmaradt legkommunistàbb, legundoritobb mumia. Ö volt az Uttörö mozgalom vezetöje a bukàsuk utàn MSZP-s lett, majd most DK-s és ilyen minöségben van pofàja mindent kritizàlni és demokràciàt oktatni. Ujabb bukàsuk utàn 2010-ben kicsit hàttérbe vonult, mint budapesti önk. képviselö, de most mint DK-s aktivizàlodott.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-25 14:01:33
Szíves figyelmébe ajánlom ennek a "gyökkettő" gy. németh erzsébetnek (igen, csak így kisbetűvel, mert nem érdemel mást) - meg a többi "liberrált" szófo....ónak - az alábbi kis szösszenetet:

GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN ELŐSZÖR TETT VALAMIT AZ ORSZÁGUNKÉRT, ÉS CSAK AZTÁN BOLONDULT MEG, TI MEG .......
Hát, ennyi !!!!
Válaszolok
kata válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-01-24 22:21:02
Lassan ember legyen a talpán,aki a fejétől meg tudja különböztetni a se..ét!
A diktatúrában senyvedő baloldali pi..ák közül jó páran feltűnően hízásnak
indultak,ezzel egyenes arányban nőtt az agresszivitásuk is.Úgy látszik a zsír
lerakódása az agyukra is nagy hatással van.Minél nagyobb darabok,annál
kevesebb az eszük./gurmai,gy.német,fletóné,vadai,stb/.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-24 15:37:15
Azt nem értem , hogy ilyen Németh Gy. E. féle repedt sarkú, csata kanca , komcsi - bolsi D egenerált K retén, hogy lehet önkormányzati képviselő , hiszen esze annyi van, hogy a sötétben nem mindig talál haza !! Tehát , egyszerűen nem ismeri a törvényeket, rendeleteket !! Ennél fogva a Közgyűlésben orbitális baromságokat hablatyol , válik ott mindenki által a közröhely tárgyává. De --mert ilyen aljas , alávaló, hazug, undorító a kommenista....-- mindez meg sem kottyan neki, a rinocérosz vastagságú arcbőr bele sem pirul, meg sem ráncosodik !! És így ahogy van, ott a Közgyűlésben mereszti tovább az amúgy már lavornyi nagyságú valagát és terebélyesedik zsírdisznóvá !!! Elképesztő , hányinger keltő egy fehérje halmaz !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?