Marcipános varangy – Orbán megalázására készültek Brüsszelben

Biztosra lehetett venni – miután elhangzott, hogy a magyar kormány nem képviselteti magát a január 30-i európai parlamenti vitán – hogy megindul az okokat tárgyszerűen még véletlenül sem kutatni akaró ellenzéki szféra rosszindulatú agymenése. „Milyen vakmerő kormányfője van Magyarországnak! Az ilyenekre mondják, hogy kispályás – olvasom a Zsúrpubin, amely ugye a választás előtt a Jobbik gazemberpropagandájának hivatalos képviselője volt. Juszt László pedig imígyen savazta Orbánt. „Az unió nem csinálta össze magát, a magyar kormányfőről már nem merném ugyanezt állítani…” (Az uniót nyilván liberális felsőbbrendűségi mindentudástól vezérelve írta Juszt kicsi kezdőbetűvel.)

Orbán Viktor: Az európai választások után ezek az emberek nem lesznek sehol. „Ez egy kifutó modell, új parlament jön.”

Lássuk, hogy vélekedett az eseményről Orbán Viktor mai rádióinterjújában. „Ez egy Soros-féle szeánsz, egy választási gyűlés lesz, ahol a bevándorláspárti európai uniós képviselők egy könnyű autodaféra jönnek össze, ahol a nekik nem tetsző országokat, ez most éppen Magyarország, majd jól elítélik.”

Ugye, az autodafé – mégha „könnyű” is – nem más, mint a halálra ítélt eretnekek nyilvános megégetése. A máglyahalál szörnyűsége helyett azonban gondoljunk ezúttal inkább úgy az Európai Parlamentre, ahol jelen van a magyar kormány, mint a Brian élete című film cirkuszi részletére. Brian már árulja is a csemegéket a „szelíd” sorosista képviselőközönségnek: „Pacsirtanyelv, fókaorr, rigófütty, marcipános varangy, metélt teveherék. Vegyétek és egyétek, amíg meleg!”(…) „És míg a következő küzdelem résztvevői az arénába érnek – Lojális Frenk, a makedón zúzógép és Borisz, az emberevő – addig a porondszolgák unottan szedegetik az előző műsorszámból visszamaradt testrészeket. Jó fogásnak számított egy-egy leszakadt felkar, különösen, ha gyűrű is volt az ujjakon.”

Ugye, valahogy így kellene elképzelnünk azt a sorosista szeánszot, ahol a melegszívű szervezők nagyvonalúan lehet, hogy még öt perc felszólalási időt is adnának Orbán Viktornak, hogy megvédje hazáját, miközben vele szemben több száz zúzógép és „emberevő”, köztük a magyar ellenzék tagjai okádnák rá a gyűlölettel átitatott, hazugságtól bűzlő gyomorváladékot.

Egy ilyen kampányeseményen való részvételnek nyilvánvalóan semmi értelme. Vitatkozni csak akkor kell, ha annak tétje is van. Továbbá, mint a kormányfő rámutatott, az európai választások után ezek az emberek nincsenek sehol. „Ez egy kifutó modell, új parlament jön.” Nem arról van tehát szó, hogy Orbán Viktor „összecsinálta” volna magát, hanem arról, hogy ilyen kampányhelyzetben nyilvánvalóan ostobaság felvenni a kesztyűt.

Tudjuk jól, a miniszterelnök nem ijedős fajta, többször is kiállt már a nemzeti érdekek védelmében sokszáz migránspárti európai parlamenti képviselővel szemben. Ha viszont január végén ismét elmenne Brüsszelbe, akkor nyilvánvalóan a bevándorláspárti európai képviselők választási kampányát segítené. Millió lehetőséget adva a nemzetközi liberális médiának, hogy a vita kiragadott részleteiből Orbán Viktorra nézve dehonesztáló idézetekkel vezessék félre újfent az európai közvéleményt. A Sargentini-féle képviselők és médiumai úgy állíthatnák be a történteket, mintha az európai liberális „demokraták” zúzógépei fényes győzelmet arattak volna Orbán felett. Juszték naná, hogy ezt szerették volna látni.

Ebből azonban nem esznek, hiszen ez teljesen ellentétes lenne Magyarország érdekeivel.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68082/pics/lead_800x600.jpg
autodafé,Brian élete,Európai Parlament,Judith Sargentini,Juszt László,marcipános varangy,Orbán Viktor,Soros György,Zsúrpubi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-26 16:23:49
Nahát, nahát! Ki mer megszólalni? Az a Juszt László, aki a bolsi haverjai által hozzájuthatott a Kárpótlást kapottak névsorához!? És aki jól becsapta a szegény idős embereket! Örökre hálásnak kell lennie a barátainak, mert elhallgattatták a nyöszörgőket! Ezért, nyalizni próbál a szemét bolsiknak, azzal, hogy szájára merészeli venni Miniszterelnökünket! Max. kettő jó műsorod volt s@rmócsing! Időben dobott mentőövek voltak, különben már rég nem lennél!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-26 15:09:49
Orbán Viktor kiváló politikai érzékkel tapintott rá arra, hogy ezek közé az agyalágyultak közé most nem szabad elmenni, vagy a kormány bármelyik tagját odaküldeni.
Amikor kellett, és volt értelme is, akkor következetesen részt vett az üléseken, és kiállt a magyarokért, de csak azért, hogy közelről nézhesse a sok idióta junckerek, sz@rgentinik, verhofstadok pofaberendezését, merő időpocsékolás.
Ezeknek a senkiháziaknak májusban - ahogyan mondani szokták - "kitelik az esztendő", utána remélhetőleg karonfogva elkotródnak a francba !!!
Válaszolok
kata 2019-01-25 21:33:15
Nagyon jól teszi Orbán,hogy nem megy el!Kicsodák ezek a soros-bérencek,hogy pálcát törjenek Orbán és a magyarok fölött?Tiszavirág életű nyomoroncok.Érzik,hogy lassan
vége a dalnak,azt hiszik,még egy szidalmakkal,rágalmakkal teli összeröffenés megállít-
hatja Orbánt és a mellette állókat.Egyébként sem köteles végighallgatni az unalomig
ismételt sehonnai árulók által előadott hazugságokat.Európa józanabbik fele és a vá-
lasztók már úgyis tudják ki mond igazat,és ki ferdít.Érezzétek jól utoljára magatokat
aljas árulók,saját népetek sírásói,pénzért magatokat eladó aljas férgek.Már nem soká-
ig fogjátok rontani a levegőt a Parlamentben.Mehettek utána Kukutyinba zabot he-
gyezni,és remélem saját állampolgáraitok nem tűrnek meg benneteket a választás
után saját országotokban.Menjetek a soros nyakára,a kőfala mögé,távol minden zavaró tényezőtől,eddig is eltartott benneteket,de remélem nem tudjátok megszol-
gálni az utolsó fizetést!És ez vonatkozik az aljas hazaáruló "magyar"képviselőkre is!
itt nincs rátok szükség.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?