(Elő)váladékok – Horváth Csaba, Karácsony Gergely és a Kaki hangja

Nem kell félnie Gyuri bácsinak, az ellenzék mindent megtesz azért, hogy ha rajta múlik, akkor virtigli sorosista főpolgármestere legyen Budapestnek októbertől. Bár azért van némi oka az aggodalomra, hiszen ő sem vak, ezért jól láthatja, hogy például a jövő vasárnap záruló első előválasztási fordulóban Karácsony és Horváth Csaba viadalában az erkölcs és a felkészültség helyett a jellemtelenség és az ostobaság fog megbirkózni egymással.

A Kétfarkú kutyapárt Karácsonyt (képünkön) nevezte meg az ország egyik legelvtelenebb politikusának (Fotó: Zsolnai Péter/Mérce)

Popper Péter például úgy fogalmazott: „Mindig ott lesznek homályaink, félreértéseink, illúzióink egy másik emberrel kapcsolatban, ahol saját magunk rendezetlenek vagyunk, hazudunk magunknak, eltorzítjuk a realitást.” Így van ez például az MSZP-sek esetében Karácsony Gergellyel kapcsolatban. Ezek a fura szegfűs emberi lények például azt hazudják maguknak a jellemtelenség mezében tatamira lépő zuglói polgármesterről, hogy szeretik, bíznak benne, miközben ő azt mondja róluk, hogy „Jobban utálom a szocialistákat, mint a Fideszt”. Normális emberek bizalmat szavaznak olyannak, aki így beszél róluk? Ugye, nem! Erre csak a szocialisták képesek. Persze KariGeri lába még a józanabb akolbeliek számára is büdös, pedig nem is lyukas a zoknija. Ennek ellenére a Kétfarkú kutyapárt Karácsonyt nevezte meg az ország egyik legelvtelenebb politikusának. (Az ’elvtelenség’ ugye alapvetően az elveit váltogató, jellemtelen embert írja le, csak az akol melege mégis kikényszerít bizonyos udvariasságot). De hát mi mást lehetne Karácsonyról mondani, aki előbb az LMP-t árulta el, hogy Párbeszéd legyen, aztán egyenesen az MSZP miniszterelnök-jelöltje lett, miközben korábban azt mondta, hogy ő a komcsik pártjával, a múlt képviselőivel soha semmit nem fog csinálni. Pedig ma már számára a Jobbikban napjainkban újult erővel felszínre törő rasszista, antiszemita jelleg is simán vállalható, noha azzal menti fel magát, hogy „pont azok léptek ki a pártból, akiktől felállna a szőr a hátamon.” Karácsony a Gyuri bácsihoz fűződő szálai nyilvánvalósága felől sem hagyott kétséget, amikor széles mosollyal fogadta a sorosista Bajnai Gordon mellette való kampányolását. Sőt, elbüszkélkedett azzal is, hogy győzelme esetén a Városházára fogja betelepíteni a Gyuri bácsi-féle civil szervezeteket. S ugye az sem véletlen, hogy a bősz SZDSZ-es Bálint György gazda hajlott kora ellenére is – őt támogatva – a szadiutódokat szereti gondozni a lelkében.

KariGeri sok vonzó tulajdonsága után vessünk egy pillantást Horváth Csaba minősített ostobaságaira. A popperi igazság itt is helytálló, mert az MSZP foggal körömmel ragaszkodik hozzá, holott Tarlós István épp a minap emlékeztetett a köztévében arra, hogy Horváth Csaba „szellemi kapacitása lényegében elhanyagolható", és mindig szeretett „vaskos ostobaságokat" mondani. A szerdai Fővárosi Közgyűlésen ennek megfelelően nem is reagált Horváth nevetséges felvetésére a túlóratörvényről. Helyette megkérdezte tőle: „Van egy érdekes élőlény, a szakállas agáma, ismeri?” Hozzátette: „ez egy olyan élőlény, amelyik, ha izgul, mindig felfújja magát és kimereszti a pikkelyeit, hogy erősebbnek és nagyobbnak látsszon. Ön nagyjából hasonló típus az emberek világában". Tudjuk jól, Tarlós István úriember. Sok aljasságban kell őt részesíteni ahhoz, hogy így reagáljon. Horváthnak ez sikerült.

Nem oly rég futott egy szörnyű animációs „vígjáték”, Az Emoji-film, amelyben a Kaki – nem vicc, a sz@r nevű figura – magyar hangja Alföldi Róberté volt. Úgy fest, a baloldal is talált ilyen típusú bűzös (elő)váladék-jelölteket Budapest élére. Még szerencse, hogy a döntőn Tarlós Istvánnal kell megmérkőzniük.

Így okkal reménykedhetünk abban, hogy Budapest következő főpolgármesterének magyar hangja nem Alföldié lesz.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68118/pics/lead_800x600.jpg
Bajnai Gordon,előváladék,Fővárosi Közgyűlés,Horváth Csaba,kaki,Karácsony Gergely,KariGeri,Kétfarkú Kutya Párt,Soros György,szakállas agáma,Tarlós István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-27 10:18:33
Hát, elég nagy szégyen a budapestiekre nézve, hogy ez a demszky (igen, csupa kisbetűvel) nevezetű szélhámos húsz évig tudta hülyíteni őket az örökös ígérgetéseivel, amelyekből aztán persze nem lett soha semmi !!!! (Lásd például a 4-es metró)
Bevallom, hogy - szerintem - az eddig felbukkant "reményteli" főpolgármester-jelöltek közül egy sem méltó a kiemelkedő posztra.
Remélem ősszel majd a fővárosiak is így látják ezt a dolgot, és nem hagyják, hogy ismét visszatérjen a "liberráltak" ígérgetésen alapuló vészes igénytelensége, és tökéletes hozzá nem értése !!!
Válaszolok
kata 2019-01-26 19:14:20
Nem vagyok,fővárosi,nagyon várom a választást,de egy pillanatig nem fordul meg a fe-
jemben,hogy a pestiek odaadják Tarlóst bármelyik idiótáért a ballibsi oldalról.Mint
mindig,a tettek beszélnek,és a jelenlegi Főpolgármester tud is mit felmutatni.A ballibsik
még egy szánalmas tervezettel sem tudnak előállni,de azt nagyon hangoztatják.És volt
már ennek az oldalnak egy főpolgármestere/direkt kisbetű/,aki szintén bizonyított.És
ennyi.Csak egymás mellé kell állítani a két embert.Az egyik nyílt,egyenes úriember,a
másik egy sunyi,álnok korrupt elmebeteg.Tessenek választani.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?