Röhej! – Lángol Farkasházy Orbán-gyűlölete

Valószínű, hogy néhai Farkasházy Fischer Mór, a herendi porcelángyár felvirágoztatója csak azért nem tépte a haját ükunokája, Farkasházy Tivadar legfrissebb nyilatkozatán (Hírklikk), mert mégiscsak a családhoz tartozik, de azért bizonnyal szomorúan konstatálja, hogy ükunokájának fogalma sincs az úri emberek viselkedéséről.

Tudjuk, Farkasházy az az ember, aki a rendszerváltozás óta nem képes megemészteni, hogy a Kádár-világ – évtizedekig sajnos csak formálisan – megszűnt létezni. Már akkor kérlelhetetlen gyűlölet lövelt a szeméből, amikor látta, hogy az ő liberálbolsi akarata feltétel nélkül többé nem érvényesülhet. A végre szabadon választott Antall-kormányt már létezése első évében meg akarta dönteni az SZDSZ-es, Konrád György-ös Demokratikus Chartával. Ez a kibékíthetetlen gyűlölete fröcskölt szét az akkori Médiahajón, s jutott belőle az őfelségét megszólítani merészelő nemzeti érzelmű újságíróra: „Pusztuljon az asztalomtól” – okádta, s e gyűlölet lángja azóta is lobog benne. A legtöbb orvos szerint gyógyszerrel sem csillapítható. Talán csak akkor perzseli őt kevésbé, ha bele tud rúgni a kormányba, de különösen Orbán Viktorba. Csak úgy, minden ok nélkül, természetesen. Emlékszünk, amikor három éve beteg lelke öröméről beszélt: „Az boldoggá tesz mindig, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját.” Saját régen várt ejakulációján kívül e gyűlölködésnek is épp annyi értelme volt, hogy legalább magára haragította nemcsak azokat, akik Orbánt szeretik, tisztelik s bíznak benne, hanem azokat a futballkedvelő, depolitizált magyarokat is, akik szomorúan konstatálták a vereséget.

Farkasházy (képünkön) legfrissebb nyilatkozatában sem akart semmi egyebet közölni a világgal, minthogy szívből gyűlöli az Orbán-kormányt, de különösen Orbán Viktort. Röhej. (Fotó: Blikk)

Az üknagypapa nyilván már azért is szégyellte volna magát, ha ilyen baromság az eszébe jut, nemhogy arra vetemedett volna, hogy ezt széttrombitálja az országban. Pedig, Kedves Mór bácsi, ükunokája azóta sem tett egy tyúklépést sem előre az emberi méltóság vörös bársonyszőnyegén.

Legfrissebb nyilatkozatában sem akart semmi egyebet közölni a világgal, minthogy szívből gyűlöli az Orbán-kormányt, ezért aztán önszórakoztatásként elkezdte gyalázni a kormány egyes tagjait, illetve a miniszterelnökhöz köthető bizonyos személyeket.

Köztük például Tállai Andrást, akivel Farkasházy szerint az a baj, hogy „az adóhivatal elnöke és pénzügyi államtitkár is lehet valaki egy közönséges főiskolai oklevéllel.” Az a baj, tehát, hogy nincs vele semmi baj. Látnivaló, hogy főiskolai oklevéllel is lehet valaki alkalmas magas beosztás kiváló ellátására, mint ahogy közgazdasági doktorátussal is szabad a lehetőség elmeháborodottá válni.

A tanár végzettségű Németh Szilárdot egyszerűen kidobóembernek nevezi s gyalázza azt a rezsibiztosi munkáját, amivel magyarok milliói számára könnyítette a gyurcsányisták által nagyon is megnehezített mindennapi megélhetést. Matolcsy Györgybe azzal akarta beletörölni a cipőjét, hogy szerinte a bankelnök nem kapta, hanem vette a Debreceni Egyetem díszdoktori díját, merthogy a Nemzeti Banknak mindenre van pénze. Miközben jól látható, hogy az ország pénzügyei stabilak, jó kezekben vannak, ami Orbán Viktor szerint „pénzügyminiszter és a jegybankelnök munkáját egyszerre dicséri”. Farkasházy fröcsögéséből csapódott Deutsch Tamásra is, akit – MTK-elnöki posztját is felemlegetve, mintha ezt éppen neki volna bűn betölteni – Soros-ügyi papagájkommandósnak nevezett. Itt nyilván Soros migránspártisága lehet az ok, pontosabban a kormány bűne, amely szembe megy Soros kontinenspusztító akaratával. Deutsch bűne pedig az, hogy ő – MTK-elnöki tiszte ellenére – ezt a politikát teljes mellszélességgel támogatni merészeli.

Mindössze ennyit akart mondani az MTK öregfiú csapatában is futballozó Farkasházy friss nyilatkozata. Szánalmasan karcsú, de ettől még tény. Nála mindez azt jelenti, hogy „Orbán, takarodj!” Abcúg a demokráciának!

Hogy legújabb (el)élvezete meddig tartja őt bágyadt, nyilatkozatképtelen állapotban, nem tudni. De nem is baj, addig is nagyokat röhöghetünk rajta. Ha már – kiszuperált humoristaként – izzadságszagú poénjai sosem adtak okot nevetésre.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68238/pics/lead_800x600.jpg
Debreceni Egyetem,Demokratikus Charta,Deutsch Tamás,Farkasházy Tivadar,izzadtságszagú poénok,kidobóember,Konrád György,Matolcsy György,Migráns,MTK,Németh Szilárd,Orbán Viktor,Soros György,SZDSZ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
István 2019-02-13 17:11:08
Szegény Farkasházi!
Javaslom hajtson végre reverzív születést!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-30 13:16:52
Te idióta, komcsi farkasházi f....kalap !
(igen, így csupa kisbetűvel, mert ez a gyökér nem érdemel mást)

Figyelmedbe ajánlom az alábbi idézetet, bár lehet, hogy annyira meghibbantál az Orbán fóbiád közepette: a gyűszűnyi agyaddal ezt sem tudod már felfogni:

" Amikor megjelenik a földön egy intelligens ember, arról lehet felismerni, hogy az összes hülye ellene szövetkezik. "
(Jonathan Swift)
Még valamit:
Nagy kár, hogy a tejtestvéreid bezáratták a lipótmezői bolondokházát, mert ott neked a hátralévő sz@ros éveid tartama alatt örökös bérleted intéztünk volna.
Ott - unatkozás helyett - olvasgathatnád a "furcsány (szemkilövető állat) fletó" összes műveit !!!
Válaszolok
kata 2019-01-30 13:08:25
Szegény vén idióta fajkasházi.Egy tisztességes napot nem dolgozott életében,valaki
mindig eltartotta a szánalmas újságját,őt magát és a családját.Csak azt nem értem,
miért marad akkor itt?Miért nem hagy itt bennünket valami Kánaánért,ahol a semmit-
tevésből ilyen jól meg lehet élni?Az biztos,hogy egy ilyen semmirevaló,gyűlölködő
semmiházi nem hagyna nagy űrt bennünk maga után.
Válaszolok
éva 2019-01-29 21:27:32
Fakaszf@szi magából indul ki! "vette ... a mit?" Attól vérgőzős bolsi, hogy hülyeségeket írogatott talán valaki más plajbászával, de ami biztos, hogy ő gyűjtötte az adatokat emberekről. Nagyon sokan utálták! Rendes egyének életét, családját tette tönkre a hamis álhíreivel. Pokolra fog jutni ez a rohadék, de még ott is le fogják köpni! (tüzes, ragadós hányadékkal)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?