Andy – Mellár a temetés kapcsán is Orbánt rugdossa

Nem idézek Andy Vajna halálakor megjelent, az írás alján látható Facebook-bejegyzéseket tartalmazó kivágásból, mert olyan aljas, olyan sötét, hogy szavakat sem lehet találni rá. Csak és kizárólag azért teszem közzé, hogy legyen mód valósághűen bemutatni az erkölcsről prédikálni merészelő Mellár Tamás független képviselő úr saját etikai színvonalának mélységeit Andy Vajna temetésével kapcsolatban.

Nehéz megmondani, hogy a jelenlegi ellenzéki politikusok között kire illik leginkább a ’moral insanity’ minősítés, de hogy Mellár az erkölcsi beszámíthatatlanok versenyében rövid idő alatt az élmezőnybe küzdötte föl magát, az bizonyos. Elég csak arra utalni, hogy Antall József keresztény-konzervatív rendszerváltó pártjának (látszólag) elhivatott támogatójából, Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején közeli kormányzati munkatársából (KSH-elnök) mára a nemzet Gyurcsány vezette ellenségeinek legfőbb szövetségesévé vált. A bolsik primitivitására való hajlandóságát jól példázza, hogy még az ellenzék decemberi parlamenti erőszakos obstrukciójának főszereplőjeként is képes volt beállni abba a sorba, amely megakadályozta, hogy az ülés levezető elnöke föl tudjon menni az elnöki pulpitusra.

Képünkön Vajna Tímea és Andy Vajna. Mellárnak fontosabb az Orbán-gyűlölet ájtatos, kegyeleti köntösbe való csomagolása, mint egy kiemelkedő magyar ember családi akaratnak megfelelő méltó eltemetése, mint a neki járó tisztelet megadása (Fotó: RAS-archív)

S láthatjuk, hogy valószínűleg veleszületett erkölcsi elmebajának, ha tetszik (politikai) bunkóságának Andy Vajna csütörtöki temetése kapcsán se tudott gátat szabni. Jól esett neki a producer halála után is belerúgni abba a hazáját mindennél jobban szerető emberbe, aki egy személyben többet tett a nemzetért, mint az egész ellenzéki halálbrigád együttvéve. S aki annak ellenére Budapesten akart örök nyugalomra térni, hogy családja, fia, szülei a tengerentúlon van eltemetve.

Nyilván nincs normális ember, aki meg tudná fejteni, mi a nyavalyát üti Mellár az orrát olyan, kizárólag a családra tartozó magánügyekbe, hogy sajtónyilvános legyen-e a temetés vagy se. Az özvegy, Vajna Tímea, aki Andy Vajna szabad akaratából lett a producer felesége, s éltek minden bizonnyal mindkettőjük számára boldog életet akkor is, ha a sárga irigység sajnos számos honfitársunknak elvette a józan eszét a váratlanságában különösen tragikus halál bekövetkezte után. Vajon mi a nyavalya motiválta Mellárt arra, hogy ebben a tragikus helyzetben etikai-jogi okoskodásba kezdjen az özvegy rovására? Miután Andy Vajnát a kormány saját halottjának tekinti, mi a büdös francért kell a nyilvánosság kizárása kapcsán a közpénzes állami temetést Vajna Tímea fejére olvasni a Hírklikken, ami mellesleg Mellár szerint is teljesen jogszerű? Fontosabb neki a zsigeri gyűlölködés, mint a nyilván otthonról is hozott felülírhatatlan tisztelet az elhunytakkal szemben?

A jelek szerint fontosabb neki most is az Orbán-gyűlölet ájtatos, kegyeleti köntösbe való csomagolása, mint egy kiemelkedő magyar ember családi akaratnak megfelelő méltó eltemetése, mint a neki járó tisztelet megadása. Kegyeletsértő beszólása, gyomorforgató Orbán-rugdosása éppen arról a bolsi gyökereiről árulkodik, amelyek Kun Béláékat, Rákosiékat, Kádárékat, most Gyurcsányékat táplálják, s amelyeket sajnos ifjú utódaik – a Fekete-Győrök, a Jakab Péterek, a Tordai Bencék – még véletlenül se hagynak kiszáradni.

A haza azonban megadja Andy Vajnának és özvegyének a legnagyobb tiszteletet, a magyarok többségének a szíve együtt dobbanhat a sírnál gyászolókéval, szeretetük némán átjárhatja a nemzet nagy fiának corpusát.

Ha az undorkodó kommentelők, meg a Mellár-félék tudatosan kirekesztik magukat a közösségi kegyelet gyászából, az legyen az ő szegénységi bizonyítványuk.  

Részlet az sötét kommentekből.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68272/pics/lead_800x600.jpg
bolsi primitivitás,erkölcs,Fekete-Győr András,gyász,Gyurcsány Ferenc,Jakab Péter,Kádár János,kegyelet,Kun Béla,Mellár Tamás,Rákosi Mátyás,Tordai Bence
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Andras bejegyzésére 2019-02-03 17:06:45
Az itt pampogó, "andras" nevű, elvakult kommunista egyed végigkövette ennek a senkiházi mellárnak (igen, kisbetűvel, mert nem érdemel mást) a "nagyívű" pályafutását, melynek során eljutott oda:
Az újabban fellépő, olthatatlan Orbán-fóbiája kapcsán nemcsak a miniszterelnök urat ócsárolja nap, mint nap valami ordenáré módon, hanem már olyan szintre süllyedt, hogy egy halott emberbe is képes belerúgni, adott esetben akár a temetése napján is !!!!
Ember (mármint a nem kommunista ember) ilyet nem tesz, mert ennél aljasabb eljárás nincs a földön !!!!
Egyébiránt "a mi andrasunk" nem fejtette ki, hogy a mellárnak, az Andy Vajnába történt mocskos, kommunista beleszállásához mi a franc köze van az általa közreadott, - egyébként teljesen értelmetlen - költségvetéssel kapcsolatos, titkosszolgálatokkal és fedőtevékenységekkel "színesített" okfejtésének.
Ha, eddig nem tette, ezután se tegye, mert teljesen értelmetlen lenne.
Maradjunk annyiban, hogy ez a mellár egy álnok, köpönyegforgató senki, aki mindig arra fordul, amerről a több lóvét reméli !!!
Válaszolok
Andras 2019-02-03 11:34:37
Valaki az itteni pampogók közül elolvasta, hogy mikor, hogyan és mit mondott? "Mellár Tamás megkeresésünkre meg is lepődött a kérdésen, majd így reagált: „ilyen problémával még nem találkoztam a pályafutásom alatt”. Hozzátette, hogy a költségvetésre vonatkozó törvényekben sokkal általánosabb dolgok vannak, de az biztos, hogy a büdzsé terhére legálisan lehet a nyilvánosság elől elzárt tevékenységekre pénzt fordítani. Ettől az esettől jóval indokolhatóbb példát mondott: a titkosszolgálatokat, a fedőtevékenységek finanszírozását."
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-31 17:49:25
Ez a mellár (igen, kisbetűvel) világéletében egy aljas, mocskos kommunista volt és az is maradt !!!
Pontosan úgy viselkedett (viselkedik), mint az összes többi korábbi, és jelenlegi hazaáruló komcsi. Egyik sem tudta soha a büdös életben elviselni, ha saját magánál valaki többet tudott, többet teljesített.
A náluk különb (nem nehéz őket túlszárnyalni) emberekre ezek mindig is irigyek voltak, és ha módjukban állt, akkor azokat az összes lehetséges módon igyekeztek lejáratni, eltaposni, és végső soron elpusztítani !!!
Ugyanezt csinálják ma is !!!
Válaszolok
kata 2019-01-30 20:34:34
Ennek a vén köpönyegforgatónak ugyan mi köze van a temetéshez?Biztosan nem kér-
dezte senki,de neki ebbe is bele kell szólnia.Meg a drága ballibsi kommentelők!Ha egy
jobboldali kötődésű közszereplő,újságíró eltávozik,olyan mocsok és szenny árad belő-
lük,ami teljesen elfogadhatatlan.De elég egy jobboldali komment,ami szerintük nem
szalonképes,az egész bagázs visít,mint a fába szorult féreg.Szeretné,ha a temetés saj-
tónyilvános lenne,így a rosszindulatú,irígy embernek lenne min csámcsogni.Ki mit vi-
selt,milyen virágot vitt,kivel érkezett,mennyire sírt,milyen búcsúztatót mondott stb.
Nyilván sokan szeretnénk látni a temetést,de tiszteletben kell tartani a család akara-
tát,és ebbe senkinek nem lehet beleszólása,még akkor sem,ha úgy érzi hogy neki
bele kell ütnie az orrát.Ha szeretne ott lenni,fogjon pár szál virágot,de csak akkor
menjen el,ha úgy érzi lelkéből szeretné megadni az elhunytnak a végtisztességet,el-
kísérni utolsó útjára,az özvegynek és a családnak tiszta szívvel tud vigasztalódást kí-
vánni.Aki erre nem képes,annak semmi keresnivalója ott,és ne is szólaljon meg ezzel
kapcsolatban.És ha abba mernének belekötni,hogy a kormány saját halottjának tekin-
ti Andy Vajnát,akkor még annál is gyalázatosabbak,mint amennyire ezt eddig is bizo-
nyították.Nem kellene mindenből politikai ügyet csinálni,így is elég mélyre ásták már
magukat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?