Tóth Csaba Orbán torkon harapásában lehet érdekelt

Önök szerint a jogállamiság szempontjából minek van nagyobb súlya? Annak-e, hogy a hét végén Macron emberei 18 embernek lőtték ki a szemét, vakították meg őket, köztük egy éppen családalapításra készülő negyven éves férfit, akinek ezzel tönkretették az egész életét vagy annak, hogy Hadházy Ákos erőszakosan helyet követelve fetreng az MTVA székházában lyukas zokniban, hogy akaratának érvényt szerezzen? A kérdések alapvetően természetesen költőiek, de hogy mégsem egészen azok, annak komoly oka van. Nevezetesen az, hogy a vérliberális Tóth Csaba, a Republikon Intézet igazgatója (itt a fenntartó alapítvány elnöke Horn Gábor, a nemzet volt SZDSZ-es vérszívója, aki ötvenkét évesen a Gyurcsány kormány által bevezetett kedvezményes képviselői nyugdíjba vonult, értsd: teljes államtitkári fizetéssel), szóval Csabi visszatért az Echo Tv Angardjába és aljas érvelésével egyből két újjal igyekezett kinyomni a nézők szemét.

Tóth (képünkön) az egész kormány lejáratásában, Orbán torkon harapásában lehet érdekelt, nem a nemzeti érdekek védelmében? (Fotó: Echo Tv)

Bármily hihetetlen, számára fontosabb, hogy mi történik a lyukas zokni hatóságilag igazoltan törvénysértő gazdájával és a törvénnyel erőszakosan szembe menő képviselő társaival, mint az, hogy Franciaországban a brutalitás révén eddig több ezren sebesültek meg. Egy nyolcvan éves asszony pedig abba halt bele, hogy be akarta csukni az utcáról feláramló könnygáz ellen a spalettát.

Emellett éppen a szerda esti tévés vita előtt fejeződött be – az EP kampány jegyében – Brüsszelben Magyarország ismételt deresre húzása. Tóth Csabának azonban fontosabb volt a jogállamiság szempontjából a lyukas zoknis bohóctársaság baromságait elítélni, mint a fenti tragédiák tömegére akárcsak egy szót is vesztegetni. Pedig ugyanannak az Európai Uniónak a jogállami mércéjével kellene mérni mindkét cselekményt, hiszen egy családba tartozunk. Csakhogy Tóth Csabának fontosabb támogatni a bevándorláspárti Unió s annak egyik vezéralakja Macron elnök magyarellenes uniós politikáját. Az nem számít, hogy a migránspárti uniós elit mindent elkövet annak érdekében, hogy hazánkat akár az uniós források felfüggesztésével is – megalapozatlan, hamis indokok alapján – szankcionálja, miközben az égbekiáltó jogsértések fölött csak azért huny szemet, mert az egybeesik a sorosista kozmopolita elit saját hatalmát reszketve mentő migránspárti politika népellenes érdekeivel. Még azt is elvárná, hogy Orbán Viktor a helyszínen védelmezze az ország érdekeit a kampányban a kormányfői válaszokra egyáltalán nem figyelő, nyilvánvalóan ostoba, hazug, rosszindulatú vádpontokkal szemben. Mindezt azért, mert Tóth az egész kormány lejáratásában, Orbán torkon harapásában lehet érdekelt, nem a nemzeti érdekek védelmében?     

Mit gondolnak, a ’19-es patkányforradalomban a legvéresebb kezű Szamuely Tibor vagy Lukács György rémtettei kapcsán akart volna-e Tóth Csaba a magyarokat kegyetlenül felakasztó, azok torkába harapó népbiztosok jogállami tetteiről beszélni egy tévévita során?

A vitában a valóságra folyamatosan egyszerű szavakkal, közérthetően rávilágító G. Fodor Gábor politológus és Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője hiába érvelt a magyarok millióinak érdeke mellett, Tóth ezen csak mosolygott. Gajdics helyesen mondta: „Azt kellene tisztázni, mik az európai értékek, mi a jogállam, mi a demokrácia, s mit akarunk Európa jövőjével. Majd ha ebben minimális konszenzus lesz, akkor lehet az országokat vegzálni. Ameddig ez nincsen, addig kampány van két egymástól markánsan elkülönülő erő között. Az egyik bevándorláspárti, a másik nem.”

Tóth Csaba ezúttal is bebizonyította, hogy a liberálisok nemzetközi hatalmának megőrzése számára mindennél fontosabb. Saját szűk hatalmi érdekük megóvása érdekében még az se nagy kár, ha ebbe belerokkan az egész ország, ha belepusztul a teljes európai keresztényvilág. Igaz, ezt eddig is tudtuk, de nem árt nap mint nap felidézni, mire számíthatunk a Szamuelyk, a Lukácsok mai örököseitől.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68331/pics/lead_800x600.jpg
Angard,Echo Tv,Európai Parlament,Gyurcsány Ferenc,Hadházy Ákos,Horn Gábor,kampány,Lukács György,lyukas zokni,patkányforradalom,Szamuely Tibor,SZDSZ,szemkilövető,torkon harapás,Tóth Csaba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-01-31 19:34:20
Imádom Gajdics Ottót,de amikor ez a tetű,és a másik,nagy józsef a meghívott,egekbe
szökik a vérnyomásom.Az a cinikus vigyor a pofájukon,amikor a nyilvánvaló hazugsá-
gaikat mantrázzák,gyalázkodnak,a legbékésebb ember zsebében is kinyílik a bicska.
Igaza van az előttem szólónak,hogy ezeket képernyőn kell tartani,mert mindig kibú-
jik a szög a zsákból - bármit hazudjon az ellenzék -,de ezekhez szerintem gyomor kell.
Ezeknek a ballibsi észkombájnoknak annyi eszük sincs,mint egy csirkének,nem látják,
hogy maguk alatt is vágják a fát.Mert tegyük fel,úgy lesz ahogy akarják,de ha egy
gyilkolni akaró migráns őket veszi célba,nem lesz a homlokukra írva,hogy ne engem,
mert én támogattalak benneteket.Kíváncsi lennék ilyen szituációban is ekkora lenne
-e a pofájuk?
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-31 17:19:09
Az én véleményem erről a nyálfolyatós, takonygerincű, élősködő parazitáról , hogy --bár eszméletlen hülye és CSONT IDIÓTA -- szükség van rá az Angard.-ban !!! Csak.... KEZELNI kell !! No ezt a kezelést ragyogóan megteszi Gajdics Úr !! Ennek az a lényege, hogy minden egyes hazugságát meg kell cáfolni és vissza kell rá önteni a trutymós vödröt !! Hasonlóan kap igazság osztást a 24.hu.-os Nagy Valaki is !! Ezeknek az egyébként rongy, ratyi, fehérjehalmazoknak a műsorokban egyetlen igaz mondatuk még nem, csak a lenini, sztalini, rákosi, csermanek janói HAZUGSÁG HAZUGSÁG HAZUGSÁG !!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-31 17:17:47
Ennek a tőrőlmetszett liberálbolsevik őrültnek a szeme sem áll jól. Az már csak hab a tortán, hogy amit, és ahogyan nyilatkozik a mindenkori jobboldali pártokról, a kormányról, és Orbán Viktorról, attól a normálisan gondolkodó (tehát nem kommunista) emberek minden haja szála égnek áll !!!
NINCS TEHÁT MENEKVÉS:
„A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt.”
Márai Sándor
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?