Büdös-e Gyurcsány Ferenc?

Fogalmam sincs róla, hogy Gyurcsány Ferenc büdös-e vagy sem. Arról meg végképp nincs még lövésem se, hogy cigányként büdösebb-e, mint fehér emberként. Egyszerűen azért, mert nem szoktam férfiakat szagolgatni.

Tény, ami tény, hat éve történt, hogy Gyurcsány Ferenc kirakta nyakába „Az én is cigány vagyok” feliratú papírlapot, tiltakozva Bayer Zsolt véleménycikke ellen, amelyben elítélte a szigethalmi késelős cigányokat.

Sneider Tamásról, a Jobbik elnökéről meg a napokban derült ki, hogy mit művelt Egerben egy cigány származású mozgássérülttel. Hiába próbált elmenekülni a szerencsétlen, Sneider („Roy”, azaz a király) földre teperte, közben nyolc társa náci jelszavakat üvöltözött, majd kábeldarabokkal, botokkal ütlegelték, majd a földön fekvő magatehetetlen embert összerugdosták, arcát szétverték, az orrcsontját is eltörték. A mozgássérült férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Közben Sneider és társai a bűnügyi adatok szerint ezt kiabálták: „büdös cigányok, rohadjatok a kurva anyátokba, büdös tőletek a levegő, mocskos cigányok, dögszagúak vagytok”.

Ne reménykedjen Gyurcsány Ferenc (képünkön). Akár kiteszi a nyakába az „Én is cigány vagyok” táblát, akár nem, a magyaroknak kifordul a gyomra örökös ellenükre történő cigánykodásától (Fotó: hvg.hu / Fazekas István)

Szóval nem tudom, hogy a félholtra vert cigány férfitől valóban büdös volt-e a levegő vagy csak Roy minél erőteljesebb megalázási szándéka varázsolta a helyszínre a penetráns szagot.

Hat évvel ezelőtt Varjú László a következőképpen kommentálta a Bayer Zsolt elleni esetet: „Most jó volt itt lenni, és jó volt látni, hogy ilyen sokan felemelték a szavukat a kirekesztés ellen". A másik DK-s, Vadai sem tudott csöndben maradni. Borzalmas nagy okossága a következőképpen hangzott: „Ha ma eltűrik, hogy a cigányokat, vagy a zsidókat bántsák, holnap jöhetnek akár a szemüvegesek, vagy bárki más." Iványi Gábor, a Sorost Nobel-díjra fölterjesztő metodista lelkész pedig egyenesen Istenkáromlásként beszélt Bayer Zsolt írásáról.

Nem emlékszem rá, hogy Gyurcsány Ferenc a jobbikos Sneider Roy cigányellenes brutalitásának minapi nyilvánosságra kerülése után kötött volna-e újfent olyan táblát a nyakába, amelyben közölte a nagyérdeművel, hogy ő is cigány és együtt érez a tolókocsis megalázottal. Valószínűleg azonban nem. Nyilván ebben a rohanó világban valahogy elfelejtette, elvégre az ő feje sem káptalan, meg a kígyók egyre csak kígyóznak.

De az sem lehetetlen, hogy ma már olyan szövetségi politikát hozott létre az egykori rasszista, antiszemita Jobbik és az úri szalonokba korábban a pártot épp ezért be nem engedő Demokratikus Koalíció, hogy a hatalom és a pénz megszerzése érdekében ugye az ördög öreganyjával is együttműködnének.

A rasszizmus, az antiszemitizmus szerintük ugyanis egyáltalán nem bűn ma már, egyszerű politikai termékké silányult, hiszen a liberálisok kimondták, az a rasszista, antiszemita, akit ők valamilyen okból, valamilyen önös cél érdekében éppen annak tartanak. Akit ők aktuálisan meg akarnak bélyegezni, akit ki akarnak iktatni a közéletből. A Jobbik azonban a milliósról megfeleződött szavazótáborával még mindig vonzó a baloldalnak, különösen Gyurcsánynak, akit a megfelelő időben akár pontenciális miniszterelnök jelöltté is képes avatni a néhány ballib pártocska.

Tudjuk jól, hogy ehhez csak nekik van joguk, meg Heller Ágnesnek és Konrád Györgynek, akik a Bitó-szalonon, a Spinoza házon átfuttatva zokszó nélkül mosdatják a szerecsent, ha érdekeik azt kívánják. A másik oldalon pedig Bayer Zsoltot valóságábrázoló írásáért a DK-sok egyszerűen földbe akarták döngölni.

Ne reménykedjen Gyurcsány Ferenc. Akár kiteszi a nyakába az „Én is cigány vagyok” táblát, akár nem, a magyaroknak kifordul a gyomra örökös ellenükre történő cigánykodásától.

Hiába mossa Jobbik a leplét a patakban, mint Ágnes asszony, a mocskot élete végéig nem fogja tudni levakarni magáról.

A legnagyobb baj azonban az, hogy őt ez egyáltalán nem zavarja. De legalább napról napra többen lesznek, akik aljassága miatt elundorodnak tőle.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68379/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Bitó-szalon,büdös-e,cigányverő,Demokratikus Koalíció,Én is cigány vagyok,Gyurcsány Ferenc,Heller Ágnes,Iványi Gábor,Konrád György,Sneider Tamás,Spinoza ház,Vadai Ágnes,Varjú László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-02-02 21:57:20
HÁT NEM RÖHEJES? GYUFING@LI ÚJABB PAPIRT AKASZT A NYAKÁBA! - JOBBIKOS VAGYOK! Otthon ezzel ingerli szerelemre "foltját" !
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-02 13:30:59
Azt írja magára ez a bolond: ÉN IS CIGÁNY VAGYOK !!!!
Én meg még azt írnám ki mellé: hogy RÁADÁSUL MÉG IDIÓTA BAROM IS VAGYOK !!!!
Így járkálhatna az egész városban, nyakában a táblával.
Ám az is lehet, hogy - ismerve ezt a lükét - már azon sem lepődne meg senki !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-01 18:49:08
Én nem vitatkozom ilyen sintérekkel. Tehát értsük meg , véssük jól az agyunkba, hogy Ő egy cigány . Ebben senkinek nincsen joga kételkedni , a szeretett, imádott vezér, generalisszimusz szava szent . Megértettük . Azt is megértettük, hogy Ő , a nagy átverő, paraszt vakító, rabszolgatartó, maffiózó, gengszter...büdös cigány , mocskos cigány, dögszagú cigány, még a levegő is büdös tőle.....Nem mi mondtuk, Ő mondta.....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?