Blogolj!

Rácsesztek – Ahmed H. Orbánt akarta pofán törölni

Az emberfia megkönnyebbülten értesült a friss hírekből, hogy a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében elutasította az Ahmed Hamed által a Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen személyiségi jogjogsértés miatt benyújtott keresetét.

Ebből is látható, hogy őrült világot élünk. Pontosabban bizonyos körök – akik az elmúlt három-négy év összes hazánk elleni nemzetközi disznóságát előidézték – azt szeretnék elérni, hogy Magyarországon minden a talpáról a feje tetejére álljon.

Normális körülmények között ugyanis önök szerint elképzelhető lenne-e, hogy akit terrorizmus vádjával elítélnek előbb tíz, majd jogerősen öt évre, az egy Röszkénél harci cselekmény céljából előbb köveket törő, majd a rendőrökre köveket dobáló, a migránstömeget a lezárt magyar-szerb határ erőszakos áttörésére hangosbeszélőn hergelő terrorista személyiségi jogi pert kezdeményezzen a Miniszterelnöki Kabinetiroda, ha tetszik Magyarország, személyesen Orbán Viktor ellen? Ahelyett, hogy meghúzná magát, a börtönben ülve azon agyal, hogy egy, a Röszkei incidensnél két évvel későbbi nemzeti konzultáció kérdőívén az ő nevét úgy említették meg, mint aki kővel dobálta a rendőröket, s ezért elítélték. Ez pedig szerinte a jó hírnevének megsértése, ami miatt szerinte őt 8 millió forint sérelemdíj illeti meg. Az az Ahmed H. igényli ezt, aki a bíróság előtti személyes meghallgatásán egy kukkot sem tudott arról, hogy mi a tartalma az általa kifogásolt szövegrésznek?

Ahmed H. (képünkön) rácseszett (Fotó: MTI: / MónusMárton)

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a maga által is elismert Amnesty International, amely szervezet Ahmed H. ügyében bábáskodott, összesen 163 országból 109 ezer aláírást gyűjtött össze. Így nyilván volt olyan személy, aki szintén Orbánt és Magyarországot akarva megalázni szíves-örömest megfogalmazta a terrorista keresetét. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a szír szörnyeteg jogi képviseletét véletlenül az a Bárándy és társa ügyvédi iroda látja el, amely a papa elhalálozása után most a Medgyessy-kormány igazságügyi miniszterének, Bárándy Péternek és fiának a nevét viseli. Természetesen ők sem kevésbé sorosisták, mint politikai bölcsőjük, az MSZP vagy a DK.

Ahmed H. egyébként a tárgyaláson azzal védekezett, hogy Röszkénél a családjának próbált segíteni Németországba jutni. Ez azért nevetséges, mert kilenc hiteles útlevelet találtak nála, amivel szabályos határátlépéssel is eljuthattak volna Németországba.  

Az elmondottak alapján egy normális magyar embernek egy pillanatig sem lehetett volna kérdés, hogy a bíróságnak el kellett utasítani Ahmed H. keresetét. Ám a bíróságok sajátos működése miatt – lásd például a vörösiszap per felelős nélküli lezárását – ma már reszketnek az állampolgárok, hogy mikor születik újabb és újabb hajmeresztő ítélet. Érdekes módon mindig a liberálbolsi érdekeltség javára, sohasem a tényeknek megfelelően. Egy bíró barátom mesélte, hogy olyan jogszabálydzsungelben ítélkeznek, hogy mindkét oldali álláspontot hitelesen meg lehet indokolni ragyogóan alátámasztott jogszabályokkal. Arról nem beszélve, hogy a szintén a ballibek érdekeit erősítő brüsszeli nyomás még azt is lehetővé teszi, hogy azokat a döntéseket is a saját érdekeik szerint hozzák meg, amelyeket például a matematika szabályainak pofátlan, erőből történő megsértésével alkotnak meg. Például a Sargentini-jelentés megszavazásakor egyszerűen nem vették figyelembe a tartózkodókat. Ha figyelembe veszik, elbukik ugyanis a jelentés.

Szóval, örüljünk a Fővárosi Törvényszék friss döntésének, Ahmed H. pedig a jó hírneve megsértése jogával takarodjon melegebb éghajlatra. Ja, de előbb fizesse meg az 1 millió forintos perköltséget. Hogy lesz-e, aki kicsengeti helyette kérdés, merthogy az elvben már ötéves börtönbüntetését letöltött Ahmed H. mehetne Isten hírével, ha volna olyan ország, amely befogadná. De nincs, pedig a per során egymást érték a vele szolidáris nyilatkozatok.

Ilyenek ezek! Egy szavukat sem lehet elhinni. Mindent politikai érdekből, a pénzért és a hatalomért csinálnak. Ezt csak a választóknak mondom, hogy májusban tudják, kire húzzák be az ikszet: a brüsszelita magyar ellenzéki pártoka vagy Orbán Viktorra.       

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68406/pics/lead_800x600.jpg
Ahmed H.,Amnesty International Magyarország,brüsszelita,elutasító ítélet,Fővárosi Törvényszék,Orbán Viktor,Röszke,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-02-08 20:33:34
A madarak azt csiripelik, hogy gyufin@ó is benne van a dologban. A vérbírók meg nem tudnak nyug(d)iban maradni! 2006. után gy. négyszeresére emelte a fizetésüket, ezt most meg kell hálálni! No meg azt is, hogy a nyugdíjt is kapják mind ez mellé, és pár év elteltével, az emelten korrigált új nyugdíjat. Az egyszerű embereknek, csak az utolsó tíz év bér-átlagot! Van mit meghálálni!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: éva bejegyzésére 2019-02-03 17:37:01
Ebben persze van valami !
Az utóbbi időkben tényleg születtek kis hazánk bírósági ítéleteiben igen-igen furcsa döntések. Lásd például a kolontári iszapömlés ügyét, - ahol a halálos áldozatok mellett több száz sérült is volt - amelynek ítéletében a "magyar királyi bíróság illetékes efftársa" képes volt a száján kiejteni:
"Senki nem hibás, csak a föld megcsúszott" >>> persze, az a hülye "főd", az a hibás !!!
Normális ?!
Válaszolok
éva 2019-02-03 10:25:49
Van egy olyan megérzésem, hogy még nem nyertük meg ezt az ügyet! Másodfokon, meg "VAN AZ A PÉNZ!!!" ..... Bármi lehet! Bárándy nem kis pályás! Sokan tudjuk miből van a vagyona! Hatalmas érdekek mentén "kényeztetik" ezeket a mocskokat. Az a rassz, amelyik könnyen szerzett a Diplomagyárból jogosítványt szinte tanulás nélkül, pontosan tudta milyen kifizetődő az ördög ügyvédjének lenni! TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-02 21:23:19
Most már csak azért se engedném ki az országból ezt a Soros-csicska, nyamvadt terroristát mindaddig, amíg az összes "lóvét" be nem fizeti a magyarok kasszájába !!!
Addig itt tartanám, kenyéren és vízen !!!
Válaszolok
kata 2019-02-02 21:22:37
Remélem egy pillanatig sem hiszi senki,hogy ez a per derék arabunk fejéből pattant ki.
Segített az AI és bárándy,annak rendje és módja szerint be is nyújtották.Remélem,most az ő pofájuk nyúlik meg.Kíváncsi vagyok ki fizeti meg a per-és az ügyvédi költségeket?
Ha az ügyvéd "úr",és soros civiljei leveszik róla a kezüket,és neki kell mindent téríteni,
remélem elátkozza a napot,amikor belement ebbe az alkuba.Mert az megint csak biztos,hogy ezt sem saját magától találta ki,hogy mint ciprusi állampolgár,a magyar határon ekkora palávert rendezzen.Meg volt ez szervezve rendesen.Csak most a cim-
bora rajta vesztett,ki tudja mi lesz vele?Hol vannak a brüsszeli demonstráló képvise-
lők?Hol vannak a tárgyaláson kitűzővel tüntető soros bérencek?Ez a szerencsétlen barom úgy járt,mint mindenki,aki hisz ennek a bagázsnak.Felhasználták,nem jött be,
most eldobják,mint a használt zsebkendőt.Ez a majom meg pislog,mint a béka a
kocsonyában,és várja,hogy ki fogja befogadni.Mert nagyon úgy néz ki,hogy nem nagyon kapkodnak utána.Az érte kiálló brüsszeli majmok közül ki fogja rávenni sa-
ját országát,hogy befogadják ezt a terroristát?A képmutatás újabb bizonyítéka!A
szájukkal mindent,de ha meg kell tenni,ami mellett kardoskodnak,lapítanak mint a
sz@r a fűben.Megint leszerepelt az egész soros bagázs,hiába jártatják a szájukat,
már csak nevet az ember az egész EU-s hóbelevancon.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?