Blogolj!

Horváth Csaba, a medve és a szex

Horváth Csaba, az MSZP nagyszájú, de valójában minden szakmai és szerethető emberi értéket nélkülöző budapesti várospolitikusa óriásit bukott a főpolgármesteri előválasztáson. Vetélytársa, az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Szolidaritás közös főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely négyszer annyi (27 598) szavazatot kapott, mint Horváth Csaba (6535) az összesen 34 133 érvényes voksból. Horváth Csabánál azonban csak maga a főpolgármester-jelölti előválasztási rendszer bukott nagyobbat, hiszen óriási érdektelenség kísérte még a baloldali szavazók részéről is. A budapestieknek mindössze kettő százaléka vett részt az előválasztáson.

Horváth Csaba (képünkön) az az ember, aki 2010-ben is óriási vereséget szenvedett Tarlós Istvántól, s aki azóta bármilyen ügyet próbált a fővárosban sikerre vinni Tarlóssal szemben, mindig kudarc, kínos felsülés lett a vége (Fotó: ATV)

Ennek ellenére az ellenzék hozta a formáját. A kudarcos választási adatok ismeretében is olyan mérhetetlenül nagyképű nyilatkozatok érkeztek a baloldalról, hogy az ember komolyan azt gondolta, hogy ezeknél elmentek otthonról. Élő Norbert, a választási bizottság DK-s tagja például azt a következtetést vonta le, hogy „Budapest nem szereti az Orbán-rendszert” és a közös ellenzéki jelölt révén szerinte a főváros újra a „szabadság, a szolidaritás és a szerelem városa lehet”. Sunyi eufóriájában a „szabadság és a szolidaritás” megjelölést nem lehet másként érteni, minthogy a Demokratikus Koalíció egyik fontos alapelvének megfelelően több Európát akarnak, szabad migránsbefogadással és a terroristákkal történő szolidaritással, akik számára a szerelem sajátosan értelmezhető. Láthattuk csak Ausztriában a legutóbbi sorozatos nőgyilkosságokat.

Persze Karácsony Gergely sem maradt ki a nagyotmondók táborából. Szerinte „Ennek a napnak nincsen vesztese, csak a Fidesz”. A „miért is?” kérdésre az lehet talán a felelet, hogy megvan az ellenzéki közös jelölt, s most aztán reszkethet szegény Tarlós, mert jön az ellenzéki gőzhenger. Épp úgy, mint április 8-án, amikor a magas részvételt látva Karácsony dél körül már fel is szólította Áder Jánost, ha a Fidesz nem kap abszolút többséget, akkor nehogy neki adjon kormányalakítási megbízatást, mert az ellenzék nem fog koalícióra lépni a Fidesszel. Aztán jött az irgalmatlan nagy választási verseség.

Erre persze októberben is jó esélye van az ellenzéknek, hiszen a kormánypártisággal egyáltalán nem vádolható Závecz Research mérése alapján, ha csak Karácsony lesz Tarlós István egyetlen kihívója, Karácsony akkor is alulmaradhat 43-49 százalékos arányban.

Egyébként Horváth Csaba éppen ezen felmérés alapján is szembesülhetett a ténnyel, hogy ő bizony nem kell a kutyának sem, bármennyire is kapar a főpolgármesteri címért és mond a kampányában teljesíthetetlenebbnél teljesíthetetlenebb baromságokat az adórendszer megváltoztatásától kezdve az egészségügyi és oktatási intézmények fővároshoz történő visszaadatásáig. Vissza azonban ennek ellenére nem lépett, noha tudta, hogy teljesen esélytelen. Egyébként ő az az ember, aki 2010-ben is óriási vereséget szenvedett Tarlós Istvántól, s aki azóta bármilyen ügyet próbált a fővárosban sikerre vinni Tarlóssal szemben, mindig kudarc, kínos felsülés lett a vége.

Az embernek Horváth Csaba látványos alkalmatlansága a vadász és a medve esetét juttatja az eszébe. Tudják, megy a vadász az erdőben s meglátja a medve barlangját. Belelő kettőt, a medve azonban sértetlenül jön ki a barlangból. – Ejnye, vadász, megpróbáltál lelőni? Akkor nem öllek meg, ha orálisan kielégítesz. Megtörténik. Másnap már géppisztollyal, harmadnap teljes fegyverzetben, aknavetővel megy a vadász, de a medve mindannyiszor sértetlenül jön ki a barlangból, s a vadász mindannyiszor kénytelen megtenni, amit a medve kér. Majd a négylábú hozzáteszi: – Vadász, vadász, te úgy látom szexelni jársz ide…

Horváth Csabától, mint esetleges főpolgármestertől tegnap már szerencsére megszabadultak a fővárosiak. A veszély azonban nem múlt el, hiszen láttuk, Karácsony Gergelytől sem áll távol, hogy eljátsszassa a vadászt a budapestiekkel. Sőt!

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68496/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Horváth Csaba,medve,MSZP,Óriási bukás,Párbeszéd,sex,szeretem a migránsokat,Tarlós István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Attila 2019-02-16 20:03:13
ez ha egyedül indul akkor is csak második lesz !
Válaszolok
kata válasza: Grimmbusz bejegyzésére 2019-02-05 19:29:44
Nem gondolnám,hogy hülye lenne.E megtisztelő címet átadnám a ballibsiknek.
Szerintem még mindig hülyének tekintik a választókat,és azt gondolják,ha
vágyálmaikat sokáig mantrázzák,azt az emberek is elhiszik.Szelektív a hallásuk,
gondolkodni nem nagyon szoktak,és csőlátásban szenvednek.Mint a hülye-
gyerek,mondogatják amit szeretnének,hátha igaz lesz,ráadásul a választók
is benyalják.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-05 17:14:21
Azt javaslom, hogy türelmesen nézegesse (ha még tudja) mindenki ezt a horváth (örökösbukta) csacsi fényképet. Nézze ezt a nagy, semmibe révedő, semmitmondó, jellegtelen pofát, és picit gondolkodjon el.
Ha öt perc után még mindig úgy hiszi, hogy ez a tökkelütött bármilyen feladatra alkalmas, akkor majd októberben szavazzon rá !!!
Úgy hiszem, kevesen lesznek !!!
Válaszolok
Grimmbusz 2019-02-05 08:29:27
Csak kérdezem, mert én ehhez hülye vagyok.....

Április óta az az ellenzéki narratíva, hogy Orbán Viktor nem legitim miniszterelnök, mert ha összeadjuk az összes ellenzéki pártra szavazókat, meg a nem szavazókat, meg azok háziállatait, akkor azok húdetöbben vannak és OV mondjon le.
Ugyanezzel a logikával KariGerire a budapestiek 98%ának esze ágában sem volt szavazni. Ehhez képest hatalmas ellenzéki győzelemként értelmezik és OV bukása közel...
No, ezt magyarázza el valaki, lécci.... :)

Még jó, hogy a vidéktől a baloldal már nem vár semmit (Heti Válasz) meg amúgy se tudnak velük mit kezdeni (Momentum) :)
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-04 22:21:20
Horváth Csacsi már megint hazudott mint általában mindig !! A mult héten azt hazudta , hogy vasárnap is nyer, meg a nyáron is nyer és természetesen ősszel is és Ő Főpolgármester lesz !! Most már egyértelműen világossá vált, hogy az MSZMP.-ben Ő lett a második Gyurcsányival együtt a HAZUGSÁG rangsorban !! Miután most vasárnap a nem is tudom micsoda, lényegtelen versenyzésük alkalmából ismét felmosták vele a padlót ! De Csacsit nem olyan fából ----hanem csacsi fából ---- faragták, hogy a padlóról ne tápászkodna fel !! Feláll , és a legközelebbi akármilyen megméretésen ismét elindul majd győzelmi eséllyel --szerinte !!??-- és ismét padlót mosnak vele !!! Mert Csacsinak rinocérosz bőr van a fizimiskáján.... Nincsen cirkusz majom //.csacsi.// nélkül !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?