Gyilkosság – Nyúlkál-e valaki Papp Réka Kinga bugyijában?

Vajon mi lehet „Egy politikai gyilkosság üzenete” napjainkban egy balliberális hivatásos rettegő HVG-s újságíró számára, ahogy jelzett című cikkében írta? Különösen akkor, ha az emberölést egy liberális polgármester ellen követték el, ráadásul azok után, hogy Pawel Adamowicz, Gdansk volt polgármestere – a szerző szerint – évek óta a kormánypárti média gyűlöletkampányának célkeresztjében állt? Nyilván az, hogy Magyarországon is reszketnie kell mindenkinek, mert a kormánymédia rettegésben tartja a vele ellentétes nézeteket vallókat, aminek aztán akár még olyan szörnyű vége is lehet, mint a gdanski polgármester esetében. Ami persze egy baromság.  

Papp Réka Kingát ugyanis egyáltalán nem érdekli, valójában miért ölt a gyilkos? Nem érdekli, hogy szerinte igazságtalanul börtönözte be őt a polgármester pártja. Kitart a saját demagóg mantrájánál, miszerint „több év gyalázkodás és uszítás után jóformán várható, hogy egy ennyire exponált embert valamilyen támadás ér”. Magyarán nyilván a lengyel kormány és médiumai okozták Adamowicz halálát. Akkor is így van ez, ha nincs így! Punk-tum!

Papp Réka Kinga megpróbálja a politikai gyilkosság lehetőségét összemosni az Orbán-kormány potenciális eszköztárával (Fotó: ATV)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nevezett szerző nem először indul a nyilvánosság kommunikációs elmebajnokságán. Orbán Viktor családpolitikájával kapcsolatban nem is olyan régen azt üzente a kormány tagjainak, hogy „Vegyétek ki a mocskos kezeteket a bugyinkból!” (…) „Én nem szülök gépeket és nem is fogom végignézni, ahogy robotot faragnak a méhem gyümölcséből!” Ha jól emlékszem, Böszme-díjat kapott érte, Sorostól pedig egy cuki piros pontot.

Csakhogy ezt az országot szerencsére nem Soros György és még csak nem is magyarországi helytartói, az ellenzéki politika képviselői és a civil szervezetek aktivistái irányítják, hanem azok, akik erre választáson kaptak, méghozzá nagyon erős felhatalmazást. Olyan erőset, amelynek töredékéről az ellenzék legfeljebb csak álmodozhat.

Ezért kerülnek aztán rendszeresen az asztalra az erőszakos hatalommegszerzés legkülönfélébb eszközei. Gyurcsány újból és újból hangoztatott kormánybuktatási szándéka, Márki-Zay forradalmi képzelgése, lámpavasas víziója, Konrád György nemzeti vérszívása Orbán Viktor Ceausescu sorsára juttatásáról, ami a DK-s Gréczy egyik kedvenc hivatkozása. És most jön ez a Papp Réka Kinga s megpróbálja a politikai gyilkosság lehetőségét összemosni az Orbán-kormány potenciális eszköztárával, aki szerint az ügyészség ráadásul annyira a kormányhoz kapcsolódik, hogy nem képes és nem is akarja megvédeni a polgárokat.

Kedves Szerző! Annyit azért illene tudni a történelemből, hogy a politikai nézeteltérések véreskezű elintézése éppen a baloldalnak volt kedvenc időtöltése még ’56-ban is, miközben a rendszerváltoztatás máig egyik legnagyobb büszkesége, hogy senkinek nem görbült meg a haja szála sem. S nem fog meggörbülni a továbbiakban sem senkinek, bárhogy szeretné ennek rémképét az Orbán-kormány nyakába akasztani Papp Réka Kinga. Nyugodt szívvel kijelenthetem, még a szerzőnek sem esik bántódása tömény ostobasága megjelenése után se.

Valószínűsítem továbbá, hogy az ő bugyijába még véletlenül sem akar belenyúlni senki.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68605/pics/lead_800x600.jpg
Böszme-díj,bugyiban nyúlkálás,Ceausescu,Gdansk,Gyurcsány Ferenc,HVG,Konrád György,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,Papp Réka Kinga,Pawel Adamowicz,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
zozo 2019-12-03 18:39:33
bugyi? ugyanmár…. :(
Válaszolok
kata 2019-02-08 20:40:07
Nem értem,a ballibsi oldalon levő nőknek kötelező hülyének lenni?Mert főleg az utóbbi
években ennyi csökött agyú,elfuserált némbert csak azon az oldalon lehet fellelni.Meg
vannak vadulva,úgy viselkednek,mint egy kiéhezett hiénafalka.Egyre visszataszítóbbak,
de nem értem miért nem veszik észre,hogy egyre többen már csak legyintenek ezekre
a semmirevalókra.
Válaszolok
éva 2019-02-08 20:18:36
Hogy kerül a sáros csizma az asztalra, - Réka! Nagyot akartál mondani, de csak a primitív , rövidlátású, csökött agyadat árultad el! Te turkálhatsz állandóan a büdös bugyogódban! Hiszen tudod, mindenki magából indul ki! Azt is sejtetni engeded, hogy idegen számodra nem elérhető! Nincs az a férfi, aki rád tudna nézni. Süt belőled az egoizmus! Soha ne legyen gyermeked! Átkozott lenne szegény! Senkit nem köteleznek gyermekvállalásra! Eddig nagyon meggondolandó volt! Ezen szeretnének változtatni, ami nagyon üdvös! Ha hallgattál volna..... , (de nem bölcs)!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-08 00:13:03
Szegény réka (igen, kisbetűvel) !
Ne bántsátok jó emberek, mert meghibbant az árvám !!!
Egyébiránt, válaszolva a címben feltett költői kérdésre:
Mindenki őrizze meg a nyugalmát, részemről akkor sem, ha ő fizet !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?