Kreatív Gy. Németh hülyének nézi a magyarokat!

Most, hogy Kövér László házelnök keményen meg akarja büntetni azokat az országgyűlési képviselőket, akik december 12-én a parlamentben a túlóratörvény megalkotása kapcsán produkált erőszakos magatartásukkal lényegében a magyar alkotmányos rend normális működésének megzavarására tettek kísérletet, megkezdődött a szerecsenmosdatás. Vadai arról beszélt, hogy ő semmiféle erőszakosságot nem látott, Tordai Bence szerint pedig csak egy emberrel szemben követtek el ott és akkor erőszakot, az pedig Kunhalmi Ágnes volt. A nyilvánvaló elmebajnokság fő díjat azonban mindenképpen Gy. Németh Erzsébet, DK-s fővárosi képviselő vitte el az ATV A nap híre című műsorban. Gy. Németh ugyanis botrányosnak nevezete, hogy pénzbüntetéssel sújtják a képviselőket, akik – most figyeljenek – „a munkájukat végzik”, ráadásul azt „kreatívan teszik”.

Elképzelni se tudom, hogy az ellenzéki oldallal rokonszenvező nézők felröhögés, de legalábbis fejcsóváló helytelenítés nélkül képesek voltak-e meghallgatni ezt a valóságot nyilvánvalóan meghamisító, arról tudatosan hazudozó, nézőket félrevezető megállapítást. Őszintén szólva nem hiszem el, hogy a saját szimpatizánsi körüknek elegendő volna az a silány teljesítmény, amit egy beszélgetős műsorban asztalra tesznek.

Ha valamit „kreatív munkának” lehet hívni, az éppen az, amit Gy. Németh (képünkön) művelt, persze negatív értelemben. Az aljas, szemrebbenés nélküli hazudozás, amihez valóban különleges képességek kellenek. (Fotó: Soós Lajos)

Hiszen a kreatív ember nem más, mint nagy képzelőerővel rendelkező személy, aki képes új ötletekkel előállni egy probléma megoldása során, aki nagy teremtőképességgel rendelkezik és képes új dolgokat létrehozni.

Nos, erre Gy. Németh és társai egyáltalán nem képesek. Hiszen mi abban a kreativitás, hogy az ellenzék felállva helyéről a kormányoldali képviselők arcába bámulva igyekeznek a működést zavarni, s folyamatosan fütyülve, szirénázva, a karzatról papírlapokat a terembe szórva szítják az anarchia parazsát.

Miért mondja azt arcátlanul és pofátlanul Gy. Németh Erzsébet, hogy ez maga a    

kreatív munkavégzés? Kit néz hülyének? Nyilvánvalóan a nézőket. Azt még talán megértem, bár nagy ostobaságnak tartom, hogy az ellenzékkel nem rokonszenvező embereket annak tekinti. Minimum dühből, hogy sem az ő budai egyéni körzetében nem szavaztak neki bizalmat, sem pedig az ellenzéket nem óvták meg a kapitális választási kudarctól. Ettől azonban még ezeknek az embereknek is van szeme, s egy normális, hitelesebb kommunkiációval esetleg el lehetne közülük valakit csábítani saját szimpatizánsaik közé. Erre azonban nem ad megfelelő mennyiségű municiót az a kreativitás-mentes, bunkó gyűlöletpolitizálás, amit a Dk, Gy. Németh és társai követnek el, rendre bizonyítva, hogy teljesen alkalmatlanok arra, hogy magukat szélesebb körben népszerűesíteni legyenek képesek a magyarok között.

Ha valamit a történetben „kreatív munkának” lehet hívni, az éppen az, amit Gy. Németh művelt, persze negatív értelemben. Az aljas, szemrebbenés nélküli hazudozás, amihez valóban különleges képességek kellenek. Az ilyen emberek még véletlenül sem akarnak párbeszédet folytatni a magyarokkal, hogy közösen jussanak jobbító, az országot előre vivő gondolatokhoz.

Ők nem meggyőzni, hanem legyőzni akarják a magyarokat. Más út számukra nem lévén, erőszakosan akarják elzavarni Orbán Viktort. Nem véletlenül delirál erről legfrissebb tanulmányában Gy. Németh főnöke, Gyurcsány Tunisz, Kairó, Belgrád példáit emlegetve.

Gulyás Gergely sokakkal együtt szigorúbb büntetést is helyénvalónak tartott volna Kövér Lászlótól, de jelenleg ez a maximum, amit a törvény megenged.

Reménykedjünk benne, hogy tényleg csak átmeneti állapotról van szó.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68653/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Demokratikus Koalíció,Gulyás Gergely,Gy. Németh Erzsébet,Gyurcsány Ferenc,Kövér László,kreatív munkavégzés,Kunhalmi Ágnes,Tordai Bence,Vadai Ágnes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva válasza: éva bejegyzésére 2019-02-11 13:32:39
bocsi! IQ, és EQ! De nem csak intelligencia szükséges, hanem józanság is!
Válaszolok
éva 2019-02-11 12:44:44
Hogy alul iskolázottak, az nem kérdés! De ilyen "SÖPREDÉK" módon való viselkedést "kreatív", és munkának nevezni, alacsony IC, és EC -val rendelkező sima agyfelülettel rendelkező CSIRA mond! Fogalma nincs a szavak jelentéséről, szín-hatásairól, hangulati kisugárzásáról, a mondani valójukról még csak nem is hallott, pedig elég lottyadt, öregasszony. "Különleges képesség?" Beültettek egy chipet, és nyomtak rá egy gombot.
(vajon kap-e érte libacombot sz@ros b@csitól?)
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-09 19:27:57
Én - a jelek szerint - picit el vagyok maradva, mert mindeddig nem hallottam arról, hogy ez a buta liba már abban is hűen követi furcsány (szemkilövető) ferkót, hogy a kedvéért még az idült alkoholisták közé is képes volt befurakodni.
Józan ésszel ugyanis annyi állatságot, amennyit ez a luvnya összehordott, képtelenség elmondani.
Egyébiránt, >>>>>>>>> HAJRÁ GY.NÉMETH !!!!
Nyilatkozz minden másnap marhaságokat, mi meg nyugodtan kikérhetjük, és elfogyaszthatjuk az újabb kávénkat !!!
Válaszolok
kata 2019-02-08 20:50:06
Ez az agyatlan majom próbálja ki a fővárosi közgyűlésen ezt a kreatív munkát,és majd
meglátja,hogy Tarlósnak mi lesz rá a válasza.Mert nem tartom lehetetlennek,hogy el-
vezettetné ezt a bomlott agyút.Olyan nincs,hogy szelektív látás,most hogy zsebre megy
a dolog,mindjárt elkezdtek gyengébb húrokat pengetni.Ők maguk közvetítettek,minden-
ki látta mit műveltek.Vegyék tudomásul,hogy rájuk is vonatkozik a törvény,nem állnak
senki fölött.A magyarázkodásuk szánalmas,és elég baj,hogy a törvény jelenleg csak
ilyen retorziót enged.Én kizáratnám őket a Parlamentből,mert nem azért vannak ott
hogy törvényt sértsenek.Nem méltóak az emberek bizalmára,ezt már régen eljátszot-
ták.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?