Nyakonvágás – Fogjunk össze Feróval az egészségügyért!

Többszörösen is örültem Nagy Feró egészségposztjának a Facebookon. Elsősorban azért, mert sikerült a térdműtét, jól van, s legközelebb a focipályán, a sípályán, de mindenekelőtt ma estre a Dal című vetélkedőben akar találkozni a barátaival.

Örültem a bejegyzésnek azért is, mert Feró kimondta, amit emberek ezrei élnek meg személyes életükben, csak szemérmességből hallgatnak róla. Hogy ők is ugyanolyan jó tapasztalatokat szereztek az egészségügyi intézményben töltött idejük alatt, mint a népszerű rockénekes.

Az érem másik oldala, Nagy Feró lelkesültsége: „Itt mindenki engem ápol-kezel-altat-ellát, egy szuperül felszerelt kórházban. Nekem úgy tűnt, ez a XXI. század. Itt csak gyógyulni lehet. Aki még egyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom nyakon vágom.”

Kifejezetten örültem annak, hogy Feró „nyakon vágós” kijelentése kiváltotta a dühödt reakciót a Demokratikus Koalícióból. Ezek az emberek egyszerűen képtelenek tudomásul venni, hogy a magyar egészségügyben – amelyet ők Magyarország egyik legszörnyűbb állapotban lévő intézményrendszereként jellemeznek naponta és szapulják miatta a kormányt, ahogy a csövön kifér – jó dolgok történnek, méghozzá nagy számban.

Fogadjuk meg Nagy Feró felhívását és saját pozitív tapasztalataink megosztásával „vágjuk nyakon” azokat, akik aljas politikai haszonszerzésből gyalázzák rendszeresen az egészségügyet (Fotó: Facebook)

Nagy Feró tapasztalata azért fáj nekik különösen, mert az énekes pozitív tapasztalata egyszerűen felülírja eddigi egészségügy-gyalázásuk java részét. Tudják miért? Azért, mert gyógyult, tisztességgel ellátott emberek tömegei hasonló tapasztalatokat szereztek az egészségügyben, csak ezek nem kaptak nyilvánosságot. Ezért nagyon is termékeny talajra hullik Feró véleménye. Mert Nagy Feró egyetlen, valóságban gyökerező mondata többet ér, nagyobb a hatása, mint a DK vezette ellenzék évek óta tartó hivatásszerű hazug gyalázkodásának, amit csak egyetlen dologra, Orbán megbuktatására akarnak felhasználni. De nem megy, mert valótlanság az egész.

És akkor most hadd tegyem közzé Kálosi Etelka Facebook-ismerősöm nekem küldött bejegyzését az ő pozitív január végi tapasztalatairól:

„Egy számomra érdekes, pozitív dologba futottam bele kétszer is a férjem betegsége, műtétje kapcsán az elmúlt napokban. Számomra meglepő volt. A „Kék golyó” kórházban [Országos Onkológiai Intézet – a szerk.] sem az orvosok nem vették el a borítékot, sem az ápoló személyzet nem fogadott el hálapénzt. Mindemellett ragyogó a tisztaság, elfogadható az étel, kifogástalan az orvosi ellátás.

Ezen kívül hazaengedés után a műtét miatt elhagyott vízhajtó során feltelt a tüdő vízzel és mentőket kellett hívni. Egy fiatal csapat jött ki. Két nagydarab mentőtiszt, egy kis fiatal vékony doktornő és még egy fiatal fiú. Nagyon kedvesen, szakszerűen ellátták, EKG stb., végül úgy döntöttek, hogy beviszik a Szent János I. belgyógyászatra, ahol leszedték a vizet.

Gondoltam, hogy megérdemelnek egy kollektív kávézásra való összeget és meglepetésemre ők sem fogadták el! „Szó sem lehet róla”, mondták.”

Etelka és Feró tapasztalatai talán megfelelő alapot jelentenek számunkra a jövőbeni összefogásra. Azt Javaslom, fogadjuk meg Nagy Feró felhívását és saját pozitív tapasztalataink megosztásával „vágjuk nyakon” azokat, akik aljas politikai haszonszerzésből gyalázzák rendszeresen az egészségügyet.

Írják meg nekem egészségüggyel kapcsolatos kedvező tapasztalataikat a Facebookon, amelyeket szívesen közreadok!

Állítsunk szembe az ellenzék hazugságával a magyar valóságot!

Hajrá Feró! Hajrá Olvasóim! Hajrá, magyar egészségügy!

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68680/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Facebook,Gyurcsány Ferenc,hazugság,Kálosi Etelka,Nagy Feró,Nyakonvágás,Orbán Viktor,Országos Onkológiai Intézet
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-02-11 12:23:24
1970-től tanultam természetgyógyászatot, és mindent, ami alternatív a témával. Az életemből tíz-egynéhány évet saját akaratomból a rehabilitáció [ETI-képzéssel] (eg.visszaállítása) csodálatos hivatásának szenteltem. 2006. utáni években olyan kevés volt a fizetés, hogy nem lehetett csodálkozni az Eg.ügy nagy arányú lezüllésén.
Az Önkormányzatok hozzá nem értése, (visszaélések), fej nélkül, eladósodva, ágyak megszüntetése, kórházak tömeges bezárása. Ha jutott kevéske pénz szétosztásra, a vezetők marakodtak rajta. Még a WC-papír pénzt, ( és még sok mindent - kötelező spórolás címen ) is elsíbolták. Általános pénzéhség volt a súlyos diagnózis! Így mindenki szűken porciózta a munkaidejét, és erejét! Az orvosok kihasználták ezt a fejetlenséget, és ügyeskedtek ahogy csak bírták pofával, zsebbel! Úgy havi minimum 600.000- rel. /amiről tudok/ De, volt aki idegeneket, TBK - nélkülieket látott vendégül 1-2-heti teljes ellátással. A hiány, a veszteség pedig egyre csak nőtt! Sok helyen elérte az éves egy milliárd forintot. A gazdaság nem működött, elvették a közalk. kiegészítést. Elküldték a takarítókat. Magán cégnek kiárusították a fertőtlenítést! (de, hogy!) {hosszú} És elöntötte a kórházakat a szenny, a húsevő baktériumok (levegőben terjedő) billiárdjai! Estig sorolhatnám mit művelt ez a nyomorult gaze. nem gaz-gyufi@gó! Annyi kárt, a világon nem okoztak embereknek! A FIDESZ, fizetett, rendezett, igaz;- először vidéken, de ott sok volt a bezárás. Ezeket kinyitni, felszerelni, stb. stb. Emberek! Nyissátok ki a szemeteket, hegyezzétek füleiteket, mielőtt utálkoztok! Nem kell szeretni a kormányt, de be kell látni; - EZ A LEGJOBB KÍNÁLAT JELEN PILLANATBAN!!!!! Legalább;- ne akarjatok a "TÖBBSÉGNEK" ROSSZAT, NYOMORT, MIGRÁNSOKAT, ÉS AMI MAJD EZZEL JÁRNA! Éljetek, és hagyjatok minket élni!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-10 12:40:52
Csatlakozom a Nagy Feró nyilatkozatához. Azt senki sem állíthatja, hogy 100%-ban minden területen, minden rendben van, de a liberráltak által hosszú évtizedeken keresztül tönkretett társadalmi alrendszerek rendbehozatala nem egy-két perces feladat. A kormány, - igenis - mindent megtesz, hogy helyrehozza a komcsik által "elbaltázott" dolgokat.
Csak mellékesen mondom, hogy az elmúlt pár év során az én életemet háromszor mentette meg a gyors, szakszerű kórházi ellátás, kezelés, amibe beletartozik az orvosok, az ápolók, a kiszolgáló személyzet lelkiismeretes, pontos, felelősségteljes munkája !!!
A mocskos-szájú, aljas, "hivatásos félretájékoztatók" meg szakadjanak meg, mint a véres hurka !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-10 11:59:42
Az én életemet pár hete a Honvéd kórházban mentették meg...Többek között enyveskezű /..kabai cukorgyár, Leader program száz milliók..stb../ bunkó Bangóné Bangó Bangó szül. Agyas Klotildka Matildka az utóbbi időkben erre az intézményre is okádja a szájából a szart !! Én meg azt üzentem ezért a perui indián vérvörös komcsi - bolsi - libcsi fehérjehalmaznak, hogy ha találkozom vele a mocskos pofájából KITÉPEM A NYALÓKA NYELVÉT !! A rohadék szemét , aljadék marxisták, leninisták, rákosi-isták, csermanek janó isták, dögkutba velük !!!
Válaszolok
kata 2019-02-09 21:23:25
Szidják a kórházakat,amit szintén ők építettek le! A kormány önti az egészségügybe a pénzt,ne mondja senki,hogy az sehol nem látszik meg! De ezzel is éket akarnak verni
az emberek közé,hogy állandóan sulykolják az ellenkezőjét. Egyetlen pozitív intézkedést nem hajlandóak elismerni,megszavazni meg pláne.Csak az emberek saját bőrükön tapasztalják az intézkedések hatását,ezért nem kíváncsiak erre az agyament bagázsra.
Igaza van Ferónak,ha jelképesen is,de jól nyakon kell vágni ezeket a hazug rongyokat!
Egyébként is nagyon unalmas már az állandó károgásukat hallgatni,hogy mi hibádzik,
amikor nagyjából minden rendben van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?