Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Az ATV Karácsony nácizását bagatellizálta

Szánalmas volt hallgatni, ahogy a szombat esti ATV Civil a pályán című műsorban mosdatták Karácsony Gergelyt, aki volt képes azt mondani a Hír Tv-ben, hogy aki zsidó képviselőket listáz, ahogy azt a jobbikos Gyöngyösi Márton akarta anno, az nem náci.

A műsor valamennyi szereplője tudta, hogy de, ez bizony színtiszta nácizmus, vállalhatatlan, mocskos beszéd, amelynek a gazdáját azonnali hatállyal ki kellene iktatni a közéletből, de ezt még véletlenül se mondta senki. Az ellenkezőjét annál inkább. Lattmann Tamás, aki ráadásul egy baloldali miniszterelnök-jelölt is volt tavaly április előtt a következőket mondta: „Kicsit hadd védjem meg Karácsony Gergőt a Hír Tv-s interjú tekintetében. Sokkal jobban kellett volna kezelni a helyzetet, de személy szerint nem az ő személyes hibájának tartom, hogy az interjú ilyen rosszul sikerült. Annak is látom, de lássuk be, hogy ez az egymásra tolt, a szélsőjobb rátolódik a balközépre egy olyan politikai helyzet áll elő, amit amúgy is baromi nehéz kezelni.” A baloldal kedvenc közvéleménymanipuláló közvéleménykutatójának, a Publicus Intézet ügyvezetőjének, Pulai Andrásnak pedig ez volt az álláspontja: „HírTv ben elszenvedett katasztrofális vereség nagyon gyorsan el fog múlni. És a történelem a sikerekre fog emlékezni, amelyeket a felek közösen értek el.” Mindketten elismerték tehát, hogy katasztrofális vereség volt, ami természetesen nem a vereség miatt tűrhetetlen, mert ilyen előfordul. A vereség a náci tartalom miatt tűrhetetlen. Ennek ellenére a műsor résztvevői nem a közéletből kifelé vezető ajtót mutattak Karácsony Gergelynek, hanem mentegetni próbálták. Nyilván a Jobbikkal való összefogással az esetleges győzelemmel megszerezhető pénz és hatalom reményében.

A műsor résztvevői nem a közéletből kifelé vezető ajtót mutattak Karácsony Gergelynek (képünkön), hanem mentegetni próbálták (Fotó: hvg.hu)

Azt gondolom, a tisztánlátás kedvéért érdemes felidézni, mi is történt a Hír Tv stúdiójában.

„Földi-Kovács Andrea: Aki zsidó képviselőket listáz, arra ráillik a náci jelző?

Karácsony Gergely: Azt gondolom, hogy ez egy durva megfogalmazása annak, ami történt.

FKA: Közös erkölcsi alapja van Gyöngyösi Mártonnal, aki zsidó képviselőket listázna?

KG: Gyöngyösi Márton nem zsidózott az elmúlt időszakban és nem listázná a zsidó származású embereket.

FKA. Bocsánat, ön azt mondta, hogy azok, akikre ezt a jelzőt használta, távoztak a pártból. Arra sem válaszolt még, hogy nácinak minősülnek-e, akik zsidó képviselőket listáznak?

KG: Ez egy nagyon rossz hagyomány. Egyébként nem gondolom, hogy ez önmagában nácizmus lenne.

FKA: Nem nácizmus ön szerint zsidó képviselőket listázni?

KG: Nem.”

Azt gondolom, erre nem elég azt mondani, hogy katasztrofális vereség. Itt nem lehet már arról beszélni, hogy Karácsony milyen sikereket fog elérni a jövőben baloldali vezetőként bármilyen választáson. Ilyen helyzetet csak úgy lehet megoldani, ahogy G. Fodor Gábor a 888-nál tette. Egyik munkatársáról, Oláh Gellértről közölt karlendítéses fotót a Zsúrpubi, ami éppen olyan, mint a náci köszöntés, amilyennel Sneider Tamás Jobbik-elnök felesége „szórakoztatta” a násznépet az esküvőjükön. Nos, G. Fodor elfogadta munkatársa lemondását, amit még az ominózus felvétel megjelenése napján benyújtott neki Oláh Gellért.

Minden más megoldás szégyen! Karácsonytól éppúgy, mint a jobbikosoktól, meg azoktól, akik a hatalomért, a pénzért mindent elkövetnek a szerecsenmosdatás terén.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68723/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-02-11 13:02:02
Öröm volt látni, hogy Slomo végre belátja mennyire tévedett! Sajnos, tudom tapasztalatból, hogy nehezen váltanak véleményt. Rónai Egon volt az etalon, és bármennyire hazudott, a Kormány hiába adott (első tanári fiz.emelés előtt) mindenki előtt a holokauszt túlélőknek emelést nem enyhültek. Csak a ballibsik voltak az ászok!
Nagyon, nagyon remélem ez hamarosan megváltozik! Kérem a Miniszterelnök urat, hogy az ELSŐ KORMÁNYINFÓN tett ígéretét, miszerint leül tárgyalni a zsidó közösséggel mielőbb tegye meg. Illetve, amikor jónak látja! Bízom éles látásában, tudásában, bölcsességében, politikusi nagyszerűségében.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-11 12:13:25
Elnézést kérek.
A több év(tized)nyi ATV nevezetű szennyadó tevékenységét tekintve van még az országban egyetlen normálisan (azaz: nem kommunista módon) gondolkodó ember, aki várhat bármi jót, és értelmes dolgot az ő "munkásságukat" ismerve ?!
Szerintem aligha akad !!!
Válaszolok
kata 2019-02-10 20:12:53
Hiába mosdatják a szerecsent,Földi-Kovács Andrea nagyon felkészült volt,és felmosta
a padlót ezzel a szerencsétlen szélkakassal.Ez a napraforgó úgy össze volt zavarodva
a végén,hogy fel sem fogta mi a kérdés lényege,és kapásból válaszolt,anélkül,hogy
gondolkodott volna.Meg persze az is ott van a pakliban,hogy nem sértheti meg új szö-
vetségesét,ezért hirtelen nem tudta melyik kezébe harapjon.És még volt képe azt
mondani ebben a szennytévében,hogy nem hagyta a műsorvezető szóhoz jutni.Aki
látta tudja,hogy ez sem igaz.Mindent elkövetnek,hogy megkaparintsák a kormányru-
dat,de ennek ahogy telik az idő,egyre kisebb az esélye.Az egész ballibsi oldal egy ge-
rinctelen hazug aljas banda,akire ahogy a székely bácsi mondta:" a disznóólomat se
bíznám rá"!Soha többé nem szabad megengedni,hogy ezek kormányra kerüljenek,
mert az a végünket jelentené.Remélem ez a gerinctelen kis féreg októberben meg-
kapja a fővárosiaktól a méltó választ,és választ valami civil foglalkozást,ha egyáltalán
alkalmazza valaki.Köszönöm Földi-Kovács Andreának ezt az interjút /egyébként is ő
a kedvencem /,mert nagyon jó volt látni,ahogy ez a balfék a padlóig lett alázva.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?