Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Az ellenzék rosszat akar a magyaroknak, a jót csak hazudja

Egy hét múlva kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka, amiben várhatóan szintén nem lesz sok köszönet. Az európai parlamenti választási kampány még május 26-ig javában tart, ha tetszik csak most fog igazán felpörögni, aminek az Országgyűlés plenáris ülése valószínűsíthetően az egyik kiemelt küzdőtere lesz.

Orbán Viktor még be sem fejezte vasárnap korszakos évértékelő beszédét, benne a családok kiemelt támogatásának újabb óriási jelentőségű döntéseivel, amikor Gréczy Zsolt DK-s képviselő már a miniszterelnök várbeli rezidenciája előtt pocskondiázta néhány száz fős hallgatósága előtt a kormányfőt és a köztársasági elnököt. Az olyan képtelenségeket, miszerint „győzni fogunk”, mert „mi vagyunk többen” és mert „nekünk van igazunk” azért fölösleges részletezni, mert ezek a nyilvánvaló hazugságok csak arra jók, hogy lázítsák az embereket, hergeljék a kormány ellen, hátha lesz egyszer belőle valamiféle erőszakos kormánybuktatási kísérlet.

Orbán Viktor még be sem fejezte vasárnap korszakos évértékelő beszédét, benne a családok kiemelt támogatásának újabb óriási jelentőségű döntéseivel, amikor Gréczy Zsolt DK-s képviselő már a miniszterelnök várbeli rezidenciája előtt pocskondiázta néhány száz fős hallgatósága előtt a kormányfőt és a köztársasági elnököt (Fotó. Hír Tv)

Hiszen ki tud annál többet az emberek javára tenni, mint amit Orbán Viktor a nemzet demográfiai fejlesztése, a családpolitika támogatása terén vasárnapi évértékelőjében bejelentett. Ha ugyanis Gréczyéknek volna igazuk, akkor nem kellene tízmilliós kedvezmény a fiatal anyáknak, fölösleges lenne a kibővített csok, a falusi fiataloknak testreszabott támogatási rendszer, a négygyerekes nők szja-fizetésének eltörlése, gépkocsivásárlási kedvezmény nagycsaládosoknak, külföldi nyelvtanulási lehetőség államköltségen és sorolhatnám tovább. Ezeket Gréczyéknek nyilván eszükben sem jutna megadni az embereknek, ám mivel szerinte ők vannak többen, ez így lenne helyes, erre az emberek, az ő támogatói nyilván nem is szavaznának. Esetükben a népességfogyást nem családpolitikai fejlesztésekkel, hanem migránsokkal kellene rendezni, hogy előbb utóbb épp úgy pusztulhasson Magyarország is, ahogy a Nyugat több helyen már megkezdte ezt a fajta leépülést.

Abban azért joggal lehet bízni, az ellenzék képtelen lesz a parlamentben megakadályozni, hogy ezekből a kormányfői javaslatokból végrehajtható jogszabály szülessen. Ahogy abban is, hogy a december 12-ikei minősíthetetlen és erőszakos fellépésüknek következményét, Kövér László házelnök szigorú pénzbüntetésre tett javaslatát is módjában lesz megszavaznia a Tisztelt Háznak. Sajnos valószínűnek látszik, hogy a választásokig napirenden lesznek a cirkuszok az ülésteremben, ha csak nem hoz a kormánykoalíció olyan szabályokat, amelyekkel további szigorításokat léptet életbe. Bár a tervezett pénzbüntetések a jelenlegi szabályok szerint adható maximumot jelentik, sokak szerint ez még mindig aránytalan azzal a magatartással, amely legutóbb a magyar alkotmányos rend megzavarása ellen irányult.

Emlékezhetünk, a 2006. október 23-ikai rendőrterror után hogyan reagált a fideszes ellenzék Gyurcsány parlamenti beszédére. Egyszerűen felállt és az akkori kormányfőt mély megvetéssel kísérve kiment a teremből. Eszébe sem jutott, hogy megzavarja a parlamentarizmust, hogy megszegje a demokrácia alapjainak szabályait.

A jelenlegi ellenzéknek viszont eszébe sem jut, hogy betartsa azokat. Mert ahogy Orbán Viktor mondta, ezek talpig úriemberek. De csak „Talpig, no de onnan fölfelé…”

Parázs időszak veszi tehát kezdetét a hétfői parlamenti üléssel. Talán az ellenzéktől várható újabb mocsokáradattól számos baloldali szavazónak is elmegy a kedve s észreveszi, hogy Orbán Viktor pártállásra való tekintet nélkül minden magyar embernek jót akar és jót is cselekszik.

Az ellenzék pedig rosszat, csak ennek az ellenkezőjét hazudja.      

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68760/pics/lead_800x600.jpg
2006. október 23.,Gréczy Zsolt,Gyurcsány Ferenc,Orbán Viktor,rosszat akar az ellenzék amagyaroknak
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-02-11 19:25:10
Szinte látom,ahogy a boszorkány konyhájukban mantrázzák egymásnak a mocskos hazugságaikat,szitkozódnak,hergelik magukat addig,amíg el is hiszik,hogy ők vannak
többen és nekik van igazuk.Ha nincs,akkor is.És akkor a két lidérc se..nyaló kiáll,és
elüvölti ami fletó szerencsétlen alkoholban ázott agyából megint kipattant. Csak kíváncsi
lennék miért vannak még mellette,és tényleg elhiszik amit ordítoznak?Ezek úgy viselkednek,mintha nem is ebben az országban élnének.De Isten nem ver bottal,előbb
utóbb mindenki megkapja a mit érdemel.Szeretném megérni,hogy az emberek kiverik / de szó szerint / az összes gennyes hazaárulót az országból!A Parlamenti
randalírozást pedig keményebben torolni,ha kell a teremőrökkel kihajíttatni ezeket
a bajkeverőket!Majdnem megőrülnek,hogy bekerülhessenek,hát ha ott vannak,vi-
selkedjenek emberhez méltóan.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-11 18:04:45
Ennél a mocsokláda, "furcsányutánzatnál" aljasabb, rohadtabb kommunista barmot nehezen lehetne találni az egész világon.
Ne reménykedj, te sz@rházi gréczy !
Soha nem fogtok hatalomra kerülni, mert az összes gittegylettel együtt sem értek többet egy villányi trágyánál !!!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-11 14:49:55
Én ennek a szemét, mocsok, picsanyaló, szaros szájú fehérjehalmaz Greczinek, kitépem a nyelvét, leverem a fogait és felkoncolom Márk Zagy Blöff kandeláberére !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?