Karácsony Gergelynek nincs bocsánat!

Karácsony Gergely most éppen bocsánatot kért!

Tudják azért, mert a Hír Tv-ben azt mondta Gyöngyösi Márton korábbi zsidó képviselőket listázni óhajtó megnyilatkozására, hogy az nem nácizmus. Most meg azt mondja, hogy de, nácizmus, és súlyos hibát követett el, egyetért az őt ezért bíráló Mazsihisszel és ezért esedezik bocsánatért. Kifejtette az antiszemita Jobbikal kapcsolatos elítélő álláspontját Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke éppúgy, mint Philippe Lamberts, az Európai Zöld Párt társelnöke, aki kilátásba helyezte az LMP kizárását a pártból, ha „összefekszik a Jobbikkal”. Keményen kikelt magából Csóka János Pál, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke is, aki az MSZP nemzetiségi tagozatának elnöke is mondván, ha az MSZP vezetése nem határolódik el Karácsony Gergely kijelentésétől, illetve nem teszi egyértelművé a választóknak, hogy a Jobbikkal mint náci megnyilvánulásokban érintett párttal semmilyen együttműködésre nem hajlandó, akkor felfüggeszti párttagságát és lemond a pártban betöltött tisztségéről.

Karácsony (képünkön) bocsánatkérő megnyilatkozása elhangzott ugyan, de senki ne gondolja komolyan, hogy ez valamit is ér (Fotó: Azonnali.hu)

Szóval nagy a balhé Karácsony nagyvonalú Jobbik-mosdató megnyilvánulása miatt. Olyannyira, hogy 2012-ben még maga Karácsony Gergely is balhézott saját jövőbeni, tehát mai önmagával, mert a Gyöngyösi-féle kijelentést az akkor még LMP-s Karácsony is felháborítónak nevezte. Tiltakozásul Ujhelyi István, Vadai Ágnes, Varju László sárga csillagot tűzött a mellére az Országgyűlésben, Mesterházy Attila Fasiszta vírusól beszélt, a DK pedig egyenesen a Jobbik betiltását kezdeményezte.

Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, s az igen tisztelt ellenzék rádöbbent arra, hogy olyan gyenge és selejtes politikai teljesítményt nyújtott az elmúlt kilenc évben, hogy a Jobbik szavazói nélkül még véletlenül se volna esélyük arra, hogy választásokon győzzék le a Fideszt. Csakhogy a Jobbikkal antiszemita, rasszista múltja és jelene miatt nem foghat össze normális ember, ezért kezdődött el már a két tábor közeledése. Ez a folyamat annyira jól sikerült, hogy a baloldal legjellemtelenebb politikusa címet többszörösen kiérdemlő Karácsony Gergely már azt is meg merte engedni magának, amit ember még soha, hogy zsidók listázását nem tekintette nácizmusnak. S bár a bocsánatkérő megnyilatkozás elhangzott ugyan, de senki ne gondolja komolyan, hogy ez valamit is ér. Puzsér Róbert LMP támogatta főpolgármester-jelölt máris kiállt Karácsony védelmében mondván, Karácsony humánumát elvitatni nevetséges és veszélyes. Tette mindezt ugyanazért, amiért Gyurcsány Ferenc is, a jobbikosok jelentős – Gyurcsány szerint milliós – szavazótábora miatt. Puzsérnak a főpolgármester választáson, Gyurcsánynak 2022-ben lenne rájuk szüksége. És azt a Fideszt vádolják rasszizmussal és antiszemitizmussal, akit korábban rendszeresen a Jobbik potenciális szövetségeseként rágalmaztak, miközben a két szervezet között soha semmiféle kapcsolat nem volt, nemhogy a szövetségesi közeledés esélye egyáltalán felvetődött volna.

A baloldal mindenáron való hatalomszerzési vágya ugyanakkor annyira elvette az eszüket, hogy még egy ilyen „nagyvonalú” Gyöngyösi-féle nácimentést – kevés kivételtől eltekintve – is megengedhetőnek tartanak Karácsony számára.

Persze, minden rosszban van valami jó. Ebben például az, hogy még több baloldali szimpatizáns számára lett világos, hogy a kívül piros almának látszó Karácsony belül hihetetlenül romlott.  A köpönyegforgatás és a pártcserebere bajnoka rendre azokat csapja be, vágja át, akikre aktuálisan a liberális hatalomszerzés érdekében szüksége van.

Az ilyen embernek azonban nincs bocsánat!      

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68868/pics/lead_800x600.jpg
antiszemitizmus,bocsánatkérés,Gyöngyösi Márton,Gyurcsány Ferenc,Karácsony Gergely,LMP,nácizik,Puzsér Róbert,Rasszizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-14 12:28:53
Ez a liberrált, már minden elképzelhető pártban előfordult "karácsonyfadísz" mára már olyan ütemben forgatja a köpönyeget, hogy vélhetően egyszer csak fel (el) is száll !!!!
Csak már látnánk végre !!!!
Életem egyik legszebb napja az lesz, ha a most éppen a JOBBIK (vagy ROSSZABBIK?) valagát nyaldosó gerike - a többi töklámpával együtt - eltűnne végre a magyar politikai palettáról.
Válaszolok
éva 2019-02-13 20:44:07
Akkor, nem csak kávét fogok inni, hanem mást is! Kíváncsi leszek ha a dzsubájkosok (J=dzs, O=ou, B=b, I=áj , K=k) 5 % alatt lesznek a Ök; v. ,-P-választásnál! Hihihihihi
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?