ATV – Timmermans kerítésbontásos nyálas „szolidaritása”

Voltaképpen Frans Timmermansnak, a bevándorláspárti európaiak listavezetőjének meg kell köszönni, hogy eljött a szocialisták kongresszusára, s azt is, hogy péntek este interjút adott az ATV-nek. Így legalább a magyar választópolgár a saját fülével hallhatta, saját szemével láthatta, hogy Timmermans a közel húsz perces beszélgetés alatt egyetlen szóval sem tagadta, hogy ő a bevándorláspártiak sorosista vezetője volna az európai parlamenti választásokon. Minden szavával megerősítette az Orbán Viktor által az évértékelőjében elmondottakat. Timmermans szerint ugyanis az a tét, hogy „az európaiak a kollektív szolidaritás oldalán állnak majd vagy a nacionalizmus dominál majd. Én azt mondom minden magyarnak, hogy ti európaiak vagytok. Szükségünk van önökre, nem pedig falakkal és kerítésekkel, hanem az európai közösség integráns részeként, amely a szolidaritás és a bizalom alapján áll.”

Ritkán hall az ember ilyen kétszínű, nyálas beszédet, mint amilyet Timmermans eresztett el az ATV-ben (Fotó: ATV)

Ugye, az elmúlt években pontosan megtanultuk, mit jelent az európai szocialisták nyelvén a szolidaritás, ráadásul a kollektív szolidaritás. Mindez ugye nem jelent mást, minthogy a bevándorlás pártiak úgynevezett (kerítésbontásos) szolidaritása nem viseli el azt, hogy a nemzeti szuverenitásukat megőrizni akaró bevándorlásellenes nemzetek nem akarják beengedni az országukba a migránsokat. Timmermans szemrebbenés nélkül utalt rá, hogy eszköznek kellenek az európaiak (így a magyarok is) ahhoz, hogy a jelenlegi birodalmi típusú uniós vezetés szekerét tolják.

Timmermans kétszínűsége, köpönyegforgatása nem ismert határokat a szocialisták és a máig náci elemeket hordozó Jobbik összefogása tekintetében sem. Miközben nyilvánvaló, hogy a szocialisták és a Jobbik együttműködése napnál világosabb, hiszen maga a szocialisták elnöke kezdeményezte az összefogást a zsidózó, antiszemita Jobbikkal, Timmermans ezt csak egyes ügyekben való együttműködésnek tekinti, ami szerinte nem jelent szövetséget. Ergo, áldását adja rá. Emellett azt a látszatot akarta kelteni, mintha az Orbán szövetségeseiként számon tartott, az ugyancsak a nemzeti szuverenitás talaján álló bevándorlásellenes olasz Salvini vagy a lengyel pártelnök Kaczynski jelentené a szélsőjobboldalt. Azokkal nem lenne szabad szerinte összefogni. Éppen azt teszi, amivel a baloldal próbálkozott hosszú éveken keresztül, hogy a Jobbikot a Fidesz szövetségeseként tüntette föl, amiből persze soha egy szó sem volt igaz. Mára viszont az derült ki, hogy az egész baloldal egy tálból cseresznyézik a Jobbikkal, amit Timmermans, mögötte az Európai Unió teljes vezetése is segíti. Újra melegítve a kvóták ügyét, migránsvízum bevezetését készítve elő, migránskártyákat alkalmazva, amiről persze Timmermans egy szót sem szólt az ATV interjúban. Valamiért kimaradt a téma a kérdések közül is.

Ritkán hall az ember ilyen kétszínű, nyálas beszédet, mint amilyet Timmermans eresztett el az ATV-ben. Mézesmadzag húzogatásával próbálta félrevezetni a nézőket, hogy az álaluk képviselt szolidaritás és bizalom magasabb rendű érték annál, mintha valaki meg akarja őrizni a saját nemzeti értékeit.

Ez azonban nem olyan nagy baj, a cumit a magyarok már régen nem veszik be. Csak megerősítette, hogy Orbán Viktornak az EP választás tekintetében is mindenben igaza van. „Olyan Európai Parlamentet akarunk, – hangsúlyozta évindítójában – amely tiszteletben tartja az országok és a népek saját jövőjéről szóló döntéseit, és elfogadja, hogy mi, közép-európaiak a magunk útját akarjuk járni.”

Ez a lényeg, nem pedig a timmermansos hazudozás a kerítésbontó szolidaritásról, meg az európai bizalomról. 

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/68989/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Bevándorláspártiak,Frans Timmermans,hazugság,Kaczynski,Kerítés,Matteo Salvini,Orbán Viktor,Szolidaritás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-17 12:28:19
NÉHÁNY AKTUÁLIS PONT A KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁBÓL :

8.)A kommunista készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, kivéve azokat, amelyek alapos szakmai felkészültséget igényelnek.
9.)A kommunista az adott körülmények függvényében lehet: bátor, gyáva, tettre kész, önfeláldozó, visszahúzódó, megalkuvó, illegalitásba vonuló, elfogult, elfogulatlan és köpönyegforgató.
10.)A kommunista soha nem kér bocsánatot senkitől és semmiért, jól tud konspirálni, ígérgetni, felejteni vagy feledtetni.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Mit lehetne még ehhez hozzátenni ?! Semmit !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?