Migráns menyasszonyok? – Hont András nekirontott Orbán Viktornak

Hont András, a HVG magyargyűlöletéről ismert publicistája természetesen döbbenetes ostobaságnak tartja Orbán Viktor családtámogató politikáját, ezen belül annak a minap bejelentett hét pontos bővítését különösen. Legfrissebb becsípődésének a jobbikos internetes N1 Tv Saller cím műsorában adott hangot.

Ez a fellépés egyébiránt pontosan példázza, hogy a liberális ellenzék a média terén is szoros együttműködésben van a mai napig szélsőséges, náci nézeteket is képviselő Jobbikos tagokkal, mi több mosdatja is a szervezetet korábbi rasszista, antiszemita megnyilvánulásai miatt. Ezzel együtt például Karácsony Gergely bocsánatkérése a Mazsihisztől egyáltalán nem valószínűsíti azt, hogy a jövőben bármi is változna a ballibek Jobbikhoz fűződő viszonyában. Efölött még az éppen Magyarországon tartózkodó Frans Timmermans, Soros legközelebbi kapcsolattartója, a bevándorláspártiság legeltökéltebb uniós támogatója is látványosan szemet huny.

A magam részéről egyáltalán nem lennék szomorú, ha Hont Andrásnak (képünkön) sötétebb színűek lennének a leszármazottai, ha egyáltalán lesznek (Fotó: ATV)

A lényeg a lényeg, Hont András egy szélliberális hetilap rovatvezetője a Jobbik Tv-jének beszélgetős műsorában fejtette ki Orbán családpártiságával kapcsolatos minősíthetetlen álláspontját. Fogalmazhatunk úgy is, hogy nekirontott Orbán Viktornak, mert a kormányfő latba veti az ország erőforrásait annak érdekében, hogy a demográfiai problémáinkat saját népszaporulatunk növelése révén lehessen megoldani, nem pedig bevándorlók beengedésével.     

Hont András ennek éppen az ellenkezőjét állítja. Mondhatnánk, mit számít az, hiszen a kutyaugatás nem hallatszik az égig, de azért mindennek van határa. Mit is mondott Hont? „Ott, ahol a világ túlnépesedik, ott pici országok népesedési versenye döbbenetes ostobaság. (…) Okos migrációs politikával, befogadással és integrálással, nem veszélyeztetve a kultúránkat kell az elöregedés problémáját kezelni. (…) A mi leszármazottaink néhány árnyalatnyival sötétebb színűek lesznek, mint mi".

Valószínűsítem, hogy e sorok olvastán önöknek is kinyílik a bicska a zsebükben. A magam részéről egyáltalán nem lennék szomorú, ha Hont Andrásnak sötétebb színűek lennének a leszármazottai, ha egyáltalán lesznek. Ám hogy a társadalom minden lehetséges eszközzel való védelme döbbenetes ostobaság lenne, ez több a soknál. Aki ilyet mer állítani, annak nyilván semmit nem jelent a saját népe, aki nyugodt lelkiismerettel ráengedné a migránsokat Magyarországra, akik szerte Európában azt bizonyították, hogy ölni, erőszakoskodni bármikor készek, integrálódni azonban egyáltalán nem akarnak. Olyanok, mint Hont András, aki annak ellenére önti rendszeresen nemzetellenes gondolatai mérgét a magyarok kútjába, hogy Budapesten született és idestova 44 éve honfitársai között él.

Még szerencse, hogy a Sallernek csekély a nézettsége, így keveseket önt el az epe a műsor láttán. Bár talán az se lenne baj, ha mindenki látja, mert aljassága egybecseng az ellenzék politikai ambícióival. Azért akarják beengedni a migránsokat, azért bátorítja erre őket Frans Timmermans is, mert a szavazataik révén a baloldalnak több esélye lenne hatalomra kerülni, a liberális, nemzetállamellenes Európát támogatni.

Ebből azonban nem esznek, hiszen a baloldali szavazók is jó magyarok, akik a legkevésbé sem vágynak se migráns menyasszonyokra, se terrorista vőlegényekre.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69015/pics/lead_800x600.jpg
Bevándorláspártiak,család,Frans Timmermans,Hont András,HVG,jobbik,Karácsony Gergely,migráns menyasszony,N1 TV,Orbán Viktor,saller,terrorista vőlegény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva válasza: Ernő bejegyzésére 2019-02-18 20:21:48
Kedves Ernő! Elég szűk látókörű! Addig, amíg a létszámuk nem lesz elegendő, ameddig a felső vezetésben nem lesznek ott a befolyásos, elvakult imámok! Valamint, ha félniük kell olyan párt térnyerésétől, amelyik kirúgdalhatja őket!
Valóban csak párhuzamos társadalomban élnek, mert egy pillanatra sem fogadhatják el a fogadó ország törvényeit, a kultúráról nem is beszélve. (halállal lakol aki nem fogad szót! -már hallhatta a hírekből!)
Talán nem kell tovább magyaráznom, hogy miért, [MOST MÉG !!!!!!] - csak a párhuzamot alkalmazzák jelenleg!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-17 21:06:25
Szerintem, ha ez a liberrált disznó a saját anyjára vezetné rá a bikát, akkor annak eredményeképpen is "egy árnyalattal sötétebb" utódok születhetnének !!!!!
Az a mi legnagyobb problémánk, hogy ezekből a marhákból is csak a legalja jutott ebbe a kicsiny, sokat szenvedett országba !!!
Válaszolok
kata 2019-02-17 19:54:02
Hiába őrjöngenek ezek a hazaárulók,a baloldali szavazók sem akarnak itt betolakodó-
kat látni,és aki nem hülye az látja,hogy a meghirdetett támogatás a magyarok érdeke-
it szolgálja.Érzik a vesztüket,ég a ház a fejük felett,de nem látják be,hogy ezzel a hozzá-
állással nem fognak több szavazatot nyerni,sőt.Mindenki le tudja fordítani,mit jelent
a bejelentett 7 pont saját családjára nézve,és senki sem a maga és családja ellensége.
Arról nem beszélve,hogy mindenki tisztában van vele,hogy a migránsok nem akarnak
dolgozni,nyelvet tanulni,integrálódni.És ez bizonyított tény.Nem telik el úgy egy hét,
hogy valamelyik országból ne tudósítanának a rájuk szabadított horda bűncselekmé-
nyeiről.És ezek az elfajzottak ennek ellenére mantrázzák,hogy Orbán menjen,jöjjön a
horda.Egyébként ez a csirkemellű észlény nem harangozta már be,hogy elmegy az
országból?Ha így van,akkor miért maradt mégis itthon?Vagy fél,hogy egy liberális fel-
világosult országban véletlenül megigazgatja a frizuráját egy barátságos migráns?
Válaszolok
Ernő 2019-02-17 16:57:30
Egy álitás kivételével egyet értek a cikkben leirtakkal. Amivel nem értek egyet: olyan hülye nem lehet baloldal hogy migri szavazatokra vár. Belgiumban létre hozták a saját (sarija) pártjukat és nem a belga balosokra fognak szavazni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?