Timmermans – Orbán győzelméhez a biztonságunkra kell szavaznunk

El tudják képzelni, hogy Frans Timmermans-nak, az Európai Bizottság alelnökének, az Európai Szocialisták Pártja csúcsjelöltjének miért nem nőtt meg az orra beszéde elhangzása után, mint Pinokkiónak? El tudják azt képzelni, hogy miközben arról mesél szenvedélyesen és nagy hangon, hogy nem fognak együttműködni a szélsőjobbal, hogy többséget szerezzenek az európai parlamentben, aközben egy szava sincs ahhoz, hogy a magyar szocialisták teljes összefogásra készülnek mind az európai parlamenti, mind az önkormányzati választásra a szélsőjobbal. Azzal a párttal, amely még ma is antiszemita, rasszista jegyeket hordoz magán, amely nem válik meg olyan tagjaitól, vezetőitől, akik nevéhez leginkább köthetők a náci, rasszista megnyilatkozások. Sőt, az ilyen tartalmú kijelentéseket bagatellizálva, letagadva azok náci, antiszemita tartalmát, mosdatják a szerecsent. És ezt Frans Timmermans szó nélkül eltűri.  

Itt valami egészen súlyos aljasság bűzölög a háttérben, amire józan ember képtelen magyarázatot találni. Miért teheti meg valaki, hogy ilyen látványosan kétfelé beszéljen, miközben a másik oldalon az ilyen dolgoknak súlyos és azonnali következményei vannak?

Miért lehetséges a Jobbik szavazóinak a baloldali ellenzék melletti csatasorba állítása is ahhoz, hogy reményeik szerint legyőzzék Orbán Viktort? Erről miért nem mesél Frans Timmermans? (Forrás: Facebook)

Míg a jobboldali szélsőségességeitől a mai napig meg nem szabadult párt elsőszámú embere nyugodt lelkiismerettel marad a helyén, miközben veréssel fenyeget cigányokat, felesége a náci karlendítéshez megszólalásig hasonló mozdulattal viccelődik, a párt frakcióvezetője a zsidó származású képviselők listázásáról beszél, amit a baloldal főpolgármesteri csúcsjelöltje aztán védelmébe vesz, aközben a másik oldal sokkal kisebb sarzsival rendelkező képviselőinek egy-egy ostoba karmozdulat vagy kijelentés elhangzása után azonnal megköszönik a munkáját. A jobboldalon bocsánatkéréssel semmit nem lehet elintézni, míg a baloldalon mindent?

Miért nem szólal meg e disznóság láttán a baloldali értelmiség máskor oly kritikus és a drasztikus megfogalmazásoktól sem visszariadó része? Miért hallgat? Miben reménykedik?

Miért lehetséges a Jobbik szavazóinak a baloldali ellenzék melletti csatasorba állítása is ahhoz, hogy reményeik szerint legyőzzék Orbán Viktort? Erről miért nem mesél Frans Timmermans?

Csak nem azért, mert fél a választási kudarctól? Csak nem azért, mert az aljas módon rendszerbe állított szélsőjobboldali szavazatokra is szüksége van az amúgy a várható választási eredmények szempontjáéból nagyon rosszul álló európai baloldalnak? Csak nem azért, mert miközben hevesen tiltakozik nácikkal való összebútorozás ellen, aközben igazat ad annak, aki az ördög öreganyjával is össze akar fogni azért, hogy Orbán Viktort le lehessen győzni, s a migránspárti, sorosista baloldal megtarthassa vezető szerepét az Európai Parlamentben?

Félő, hogy itt is a pénz az úr! A globalista háttérhatalomnak annyira fontos a biztonságunkat veszélyeztető migránsok európai szétterítéséhez fűződő gazdasági érdeke, hogy még ezt az ordas nagy aljasságot is elnézik a magyar baloldalnak, megpróbálva a Fideszre dobálni azt a sarat, amiben ők gázolnak nyakig.

Egyben azonban bízhatunk. Abban, hogy a pénz fontos ugyan és rengeteg van belőle az ellenzék mögötti megbízóknál, de nem minden. Az emberek akaratánál ugyanis semmi nem lehet erősebb. Hiszen – a liberális, komcsi ellenzék legnagyobb bánatára – mégiscsak demokráciában élünk és azért harcolunk, hogy ez a jövőben még inkább így legyen. Hogy olyan kényelmes Európában élhessünk, amilyen komfortot az általunk háromszor kétharmaddal megválasztott Orbán Viktor vezetésével egyre inkább megteremtünk Magyarországon. Mert a közös akarat többet ér, mint a pénz.

S ehhez nekünk csak biztonságunkra kell vigyáznunk a szavazáson. Pártállásra való tekintet nélkül.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69064/pics/lead_800x600.jpg
antiszemita,Európai Bizottság,Európai Parlament,Frans Timmermans,jobbik,náci,Orbán Viktor,Pinokkió,Rasszizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-02-19 10:59:15
Azért nem,mert jelenleg az ő szájuk íze szerint alakulnak a dolgok.Már régen
megtanultuk,hogy vannak egyenlőbbek,és amit szabad Jupiternek,nem szabad az ökörnek.Csak most fordulóban van a kocka,és úgy néz ki,hogy átkerülnek
az ökör kategóriába.Hiába akarják titkolni,más államok polgárai is látják,hall-
ják mit művelnek velünk,és a politikájukat ellenzőkkel.Azt is látják,mit művel-
nek velük,mert meg sem kérdezik saját választóikat,és a fejük fölött dönte-
nek róluk.Úgy viselkednek mint a strucc,ha nem látom,nincs probléma.Egyre
nagyobb elánnal támadnak,és ez sem tesz jót nekik.Mocskolják Orbánt és a
magyarokat,csakhogy egyre többeknek tetszik az Unióban amit Orbán csinál.
Remélem májusban az igazság kőbunkóként fog lecsapni arra a korrupt nép-
rontó fejükre.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-02-19 00:20:24
Egyetértek.
Régi igazság, hogy a szavazókat (a baloldaliak is) egy darabig meg lehet vezetni, de hosszú távon azért ez nem megy. Az "őskövületeket" most hagyjuk, azok már egyébként is egyre kevesebben vannak.
Nekem csak egy téma (ha úgy jobban tetszik, jelenség) körül forognak a gondolataim a komcsi - náci összeborulás kapcsán:
Hol vannak most az úgynevezett "jogvédő", NGO., ingyenélő, fizetett örök rettegők, a lakájmédiájuk megmondóemberei ?! Hol a francba vannak a vicsek, rónai, vágó, bolgár-féle patkányok ?!
Hol vannak a Helsinki Bizottság, az Amnesty Internacional, meg a többi sz@rházi egyesület hazugsággyárosai, akik egy hasonló, jobboldali "összenövés" esetén már a nap huszonnégy órájából huszonötben üvöltöznék teli a világsajtót ?!
Hol van az aljas, spekuláns soros, a részeges juncker, a léckerítés fogazatú verhoffstadt, a "kócos" sz@rgentini, meg a többi nyomoronc barom ?!
Most miért nem ugatnak ?!
Válaszolok
kata 2019-02-18 19:39:49
Szerintem azzal,hogy idehívták ezt a politikai selyemfiút,még rosszabb lett a megíté-
lésük.Hiszen a baloldali szavazók is látják mi folyik Brüsszelben,és itthon is.Ők is biz-
tonságban szeretnének élni,nem pedig a migránsok mellett félelemben.És azért mert
egymás között megegyeznek,mitől olyan biztosak benne,hogy a másik tábor szavazói
tartják magukat az egyezséghez?Nem kereshetnek meg minden szavazót,főleg nem
állhatnak mellettük,hogy tényleg oda húzta-e az ikszet,ahová kell.Az európai lakosság körében sem olyan népszerűek a bevándorláspártiak,mint szeretnék.Meglátásom szerint érzik,hogy nem lesz egy sétagalopp a választás,kapkodni kezdtek,és szeren-
csére sokszor nem a megfelelő döntéseket hozzák.Itt lenne már az ideje,hogy minden
európait tisztességes,nem korrumpálható emberek képviseljenek,és a vén sorost
minden bérencével együtt kiseprűzzünk még Európából is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?