Blogolj!

Orbán ellenes gyűlöletbeszéd – Haszonállatok a magyar fiatalok?

Bizarr módon akar a magyarok bizalmába férkőzni Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője. Ritkán szoktak ugyanis úgy voksokat gyűjteni a pártnak, hogy haszonállatnak nevezik a szavazókat. Márpedig Gyöngyösivel ez történt kedden a parlamentben. „A magyar fiatal egy szaporítani való haszonállat, amit, ha kitömnek hitellel, akkor produkálja a szükséges gyermekszámokat”. Mindezt Orbán Viktor családvédelmi akcióterve kapcsán mondta Gyöngyösi.

Állítását nyilván nem a Fideszhez fűződő túlcsorduló rokonszenve kifejezésére szánta, holott magától értetődő, hogy a miniszterelnök az új lehetőségeket nemcsak nemzeti, konzervatív gondolkodású fiatalok számára fogja hozzáférhetővé tenni, hanem mindenkinek. Bár a részletes szabályokat még csak ezután alkotja meg a parlament, ám az biztosan nem lesz köztük, hogy július elsejétől, a kedvezmények várható igénybevételének kezdetétől csak politikai hovatartozási nyilatkozat vagy egyszerű párttagkönyv felmutatásával lehet azokat kérelmezni. Ha pedig ez így van, akkor valóban párját ritkítóan őrült kampányfogás valakinek a saját szavazóit lehaszonállatozni.

Gyöngyösi Márton (nyugatifeny.hu)

Azt nem tudni, hogy a párt szimpatizánsainak leépítését kiválóan szolgáló truvájt Gyöngyösi maga találta-e ki, vagy ezzel kapcsolatos felelősségét is másra fogja hamarosan hárítani, ahogy a 2012-es zsidóképviselő-listázó kijelentést Vona Gáborra, mint ezt frissében elújságolta a nyilvánosságnak. A magyarok szerint eddig is a Jobbik volt a legrasszistább, legantiszemitább párt, s fogyatkozó táborukon gyanítom ez a haszonállatozás sem segít.

Haszonállatoknak, mint tudjuk, a háziállatok egy csoportját nevezzük, amelyek húst, tejet, tojást adnak az embernek. Közéjük tartozik például a ló, a tehén, a baromfi, a sertés. Gyatra Gyöngyösi szerint azonban a magyar fiatal is közéjük sorolható, aki nem tejet, tojást, húst ad az élet körforgásához, hanem gyereket. Az ember szinte látja lelki szemei előtt a Gyöngyösi-féle szörnyű víziót, hogy a baromfi- és sertésfarmok után következő telepen élő magyar haszonállatok éppen gyerekeket adnak a társadalomnak.

Ez a fajta gondolkodás szörnyűségesen primitív, sötét lélekre vall, amelynek a mélyén lobogó lángot az Orbán Viktor elleni olthatatlan gyűlölet táplálhatja. Annak ellenére így lehet ez, hogy Gyöngyösi tudja, a kormány családvédelmi akcióterve az egész társadalom számára szívet melengető kezdeményezés. Valakik számára a közvetlen érintettség okán, másoknak meg azért, mert látják, hogy általa barátaik, ismerőseik vagy az ő gyerekeik fognak könnyebben boldogulni. Arról nem szólva, hogy az intézkedésektől várhatóan tovább növekvő gyermekvállalási kedv hozzásegíthet bennünket az ország demográfiai helyzetének javításához.

Gyöngyösinek ez különösen rosszul eshet, hiszen így nemcsak a magyar gyermekszületések száma emelhető, hanem a szándék teljes erőből szembe megy az ellenzék migránspárti magatartásával.

Tény, ami tény, az idő múlik, így Gyöngyösi már nem tartozik a klasszikus „haszonállatok” csoportjában. Haszon amúgy sem sok fűződik a nevéhez, kár viszont annál több. De ne csüggedjen képviselő úr! Ha jól viseli magát, akkor a vadon lakói (állatai) – primitív, sötét lelke ellenére – talán befogadják. Elvégre ők is a piacról élnek.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69159/pics/lead_800x600.jpg
állat,fidesz,Gyöngyösi Márton,haszonállat,Orbán Viktor,Parlament
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-21 17:04:14
Ez a gyöngyösi - igen, csupa kisbetűvel, mert az ilyen hülyék nem érdemelnek mást - nevezetű vadbarom valószínűleg soha nem hallott arról, hogy normáliséknál (különös tekintettel például az állatvilágra) mindig is kiemelkedő figyelem kísérte (kíséri) az utódok segítését, gondozását, pátyolgatását.
Amennyiben ennek az - állatnak sem nevezhető - idióta fehérjehalmaznak az miniszterelnök úr által meghirdetett, elsősorban a fiatalokat támogató programjáról csak a cikkben idézett mondatok jutottak eszébe, akkor joggal mondható, hogy a JOBBIK (vagy a BALLIK, a fene sem tudja már !!!!) képviselőinek, és tagjainak - élükön ezzel nyikhajjal - végképp elment már a maradék esze is !!!!
Eddig sem bővelkedtek az "ész" terén, de mára már a maradéknak is örökre vége !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?