Plakát – Orbán keményen Juncker tyúkszemére lépett

Jean-Claude Junckernek mostantól már nemcsak az isiászával kell megküzdeni, hanem a tyúkszemfájdalmával is. A magyar kormány ugyanis nagyon rálépett a Soros-csókos Európai Bizottság elnök érzékeny lábára azzal, hogy óriásplakátokon hirdeti, mi mindenre készül Brüsszel a bevándorlás elősegítése érdekében azon tagországok rovására is, akik egyáltalán nem akarnak migránsokat beengedni. S ezen a plakáton Soros György fényképe mellett az EB-elnök képmása is mosolyog a járókelőkre.

Egyes hírek szerint Juncker csuklott egy nagyot, amikor meghallotta a történteket, Frans Timmermans első alelnök pedig egy sajtótájékoztatón az állítások mindössze egyetlen pontját igyekezett cáfolni, mondván ők azon dolgoztak, hogy megerősítsék az európai határokat, azt is nagyon kevés sikerrel. Ez a cáfolat azonban nem igaz. A tegnap brüsszelből hazatért Ujhelyi István EP képviselő az ATV-ben pedig azt is kimondta, amit még Juncker szóvivője és Timmermans sem mert. Azt állította a kormányról, hogy „Mint a vízfolyás, úgy hazudnak.”

Egyes hírek szerint Juncker (képünkön) csuklott egy nagyot, amikor meghallotta a történteket

Pedig a kormány csupán három dolgot említett a plakáton – a kötelező betelepítési kvótát, a határvédelmi jogok gyengítését és a migránsvízumokat – de mint Dömötör Csaba államtitkár cikk alján látható mai tájékoztatásából kiderül, van ennél több is. Kovács Zoltán államtitkár pedig azt hangsúlyozta, hogy „Brüsszel maga terjesztette elő azokat a terveket, amelyekről a magyar kormány most tájékoztatja az embereket, ezt hiába tagadják.”

A hazudozókat tehát ezúttal sem a kormány oldalán kell keresni. El tudják képzelni azt a félkegyelműt, aki egy ország védelmében súlyos megállapításokat akar kiplakátolni azok áskálódásáról, akik neki rosszat akarnak, nagyon rosszat, s nem néz utána állításai valóságtartalmának? Ez ugye képtelenség! Arról nem szólva, hogy az Európai Parlamentben folyamatosan tagadták korábban is ezen aljaskodások létezését, miközben magyar részről éppen azok szavazták meg a magyarellenes előterjesztéseket, akik most saját hazájukat hazugozzák. 

Ujhelyi aljassága, elvetemültsége azonban ezúttal is mindenen túlment. Az ATV-ben volt képe feltenni azt a kérdést, hogy „mi értelme van, hogy közpénzből magunkra haragítjuk egész Európát?”

Nyilván azért aljaskodik így, hogy az a bizonyos állítás – „hazudnak, mint a vízfolyás” – ne lepleződjön le. „Önnek joga van tudni…” fogalmaz a plakát.  Ujhelyi viszont a plakáttal ellentétben azt sugallja, hogy –„Önnek nincs joga tudni, mire készül Brüsszel”. Ujhelyi, ahogy eddig mindig, sötétségben akarja tartani a magyarokat. Mindent elkövet azért, hogy a magyarok szopják be azt a cumit, amit az ellenzék, Sorossal, Junckerrel, Timmermanssal karöltve akar a szájába tolni szolidaritásról, az uniós bizalomról, amely szerintük magasabb rendű érték annál, mintha valaki meg akarja őrizni saját nemzeti értékeit. Ami természetesen nem jelent mást, mint az európai embereket mind inkább kirekeszteni az európai döntéshozatalból, hogy helyettük a bevándorláspárti sorosista elitnek legyen csak hatásköre a kontinens ügyeinek eldöntéséhez. Ez jelenti számukra a több Európát és a több demokráciát. Ez az ő közös vérlázító hazugságuk.

Ha bevesszük a cumit, ha a bevándorláspártiak megtartják jelenlegi többségüket vagy tovább erősödnek, akkor a Timmermans vezette baloldal mindent el fog követni, hogy kihúzza a szőnyeget az Orbán-kormány, azaz a magyarok többségének lába alól.

Szerencsére a közvéleménykutatások szerint nem állnak jól. Sőt! E szörnyű víziónak éppen az ellenkezője valószínűsíthető.

Még szerencse, hogy a tapasztalatok szerint a valóság rendszerint rálép a hazugság tyúkszemére. Ideje lenne már ebben az esetben is.  

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69190/pics/lead_800x600.jpg
Dömötör Csaba,Frans Timmermans,hazugság,Jean-Claude Juncker,Kovács Zoltán,Orbán Viktor,Plakátkampány,Tyúkszem,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-22 15:07:19
Óh, be sajnálom, be sajnálom !!! >>>>> (bocsika, kunhalmiul: salynálom!!!)
Csak kérdezem, hogy ez a vén tróger - két "hótmaxos" állapota között - egyáltalán felfogta mára már, hogy mi történik körülötte ?!
Egyébiránt, ha rajtam állna élete végéig csuklana ez a töklámpa, a Soros-csókos haverjával együtt !!!
Kicsit más, de idevágó hír.
Ma olvastam a "pravdában", hogy Romániában eljárás alá vonták a másik szemétládát, ezt a timmermans nevű gyökeret, mert meghamisított egy, az ő országukról szóló, fontos jelentést !!!!
NAMÁRMOSTAKKOR !!!! >>>> (Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem !!!)
Miért is nem vonta még eljárás alá kis hazánk legfelsőbb vezetése azt a másik "gyökkettőt", azt a sz@rgentini nevezetű, kócos luvnyát ?!
Hiszen ő is meghamisította a hazánkról szóló, ominózus jelentését, vagy nem ?!
Lehet, hogy mégis van mit tanulni nekünk is a románoktól ?!
Válaszolok
kata 2019-02-21 17:45:09
Nem értem miért kapta fel a vizet a vén alkesz,hiszen hányszor lett bemutatva,hogy
fogadja a másik tekergőt,de még a pofáját is csókolgatja?Hányszor bizonyosodott be,
hogy hárítanak,aztán megszavazzák amit letagadtak.Egyre nemtelenebb eszközöket
használtak,és használnak,ahogy közeledik a május,és érzik,hogy szorul a hurok.Hiába
hazugozzák a magyar kormányt,erre egyre többen már csak legyintenek,hiszen láthat-
ta mindenki egész Európában élő közvetítésben,mit műveltek velünk a meghallgatá-
sokon és a sz@r asszony jelentése körüli szavazáson.Ami pedig újhüjét illeti,ha ettől
fogva soha ki nem nyitja a száját, a hazaáruló titulust jó bőven kiérdemelte.Nagyon
úgy néz ki,hogy nem fog bekerülni Brüsszelbe,de ismerve róla nagyon sok ember
véleményét,jobban teszi,ha az égen csinál magának házat!!! És amint lélegzethez jut
a kormány,azonnal törvényt szigorítani a hazaárulás témakörében,és ezt a mocskos
bandát szigorúan elővenni és megbüntetni.Elvenni az állampolgárságot tőlük,úgyis
útálják a magyarokat,menjenek Isten hírével oda,ahová az ilyen aljas gazembereket
befogadják.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?