Űragyúak támadása – Orbán rendszerét akarják megroppantani

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt megint kitett magáért. S miután ők is Gyurcsányhű szövetségesek, nyugodtan mondhatjuk: nem kicsit, nagyon. Korábbi bombasztikus ötleteikkel – űrállomás Felcsúton, fedett buszmegálló ugyancsak Orbán gyermekéveinek helyszínén – sikerült elérni, hogy a választáson átcsúsztak az egy százalékon. Ez annyit jelent, hogy a szavazók közel 99 százaléka magasról tesz arra, amit ez a Farkasházi-szintű humorista pártvezér Kovács Gergely tréfálkozás címén produkál. A sokak által rajongásig szeretett négylábúak nevének használata is csak azért nézhető el nekik, mert a valóságban a kétfarkú kutyák nem léteznek. Kis túlzással éppen olyanok, mint Kovácsék.

Most a Farkasházi-iskola űragyú viccbrigádja mások nevettetése helyett, önmaguk kiröhögtetésébe fogott. Nyilván megirigyelték/ostobasági szolidaritást vállaltak Kunhalmi és Bangóné helyesíró bajnokokkal, akiknek plakátjukon ugye a ’fojtani’ szót sikerült ’ly’-nal leírni. Az űragyúak pedig a bevándorlás elősegítésére készülő Brüsszelről szóló plakátot javították ki kunhalmisan. Az „Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!” szöveget kitörölték, s helyébe beírták csupa nagybetűvel, hogy „GONDOLKODNİ”. Persze, mint látjuk, nem helyesen, mivel a szó végi nagy ’İ’ betűre egy kövér ékezetkarikát rajzoltak, ami ugyanúgy helyesírási hiba, mint a ’j’ és az ’ly’ összekeverése. Oda ugyanis nem kell ékezetet tenni.

Kovács Gergely (képünkön). Az űragyúak az eredeti szöveg kitörlésével azt üzenik, hogy nekünk nincs jogunk tudni, mire készül Brüsszel. Olyannyira nincs, hogy számukra már az állítás is felháborító, hogy készül egyáltalán valamire Fotó: (fuhu.hu)

Ez persze „csak” az igénytelenség csúfolódása a választókkal. Ha nagyon odafigyelnek, ennyire futja. Az igazi vicc/botrány maga a tartalom. Hiszen az űragyúak az eredeti szöveg kitörlésével azt üzenik, hogy nekünk nincs jogunk tudni, mire készül Brüsszel. Olyannyira nincs, hogy számukra már az állítás is felháborító, hogy készül egyáltalán valamire.

Ezek után vajon min kéne gondolkodnia a magyaroknak? Azon, hogy eddigi szilárd meggyőződésükkel szemben mégis támogassák a migrációt? Hogy dobják oda biztonságukat, a magyar jövőbe vetett hitüket azért, hogy unokáink már számukra alárendelt, kevert világban éljenek, hogy a bevándorlók ugráljanak a fejükön s kivegyék a kezükből az ország irányításának kormányrúdját?

Ezért kell gondolkodni? Ezért kell Brüsszel aljasságát elfogadni? Erre szeretné a Kutyapárt rábeszélni a magyarokat, bagatellizálva azt a valóságos veszélyt, amely egy, a biztonságunkra rossz eredménnyel záruló EP-választással a nemzet jövőjét veszélyeztetheti? Szemforgató módon nem akarnak tudomást venni arról, hogy itt valójában élet és halál áll szemben egymásal.

Arra a számukra kedvező hatalmi konstellációra várnak, hogy a bevándorlók teljes hatalomátvételéig ők juthatnak hatalomra a beeresztettek szavazatival. Ezért papolnak álságosan szolidaritásról és toleranciáról, miközben tisztában vannak vele, hogy „a tolerancia az erkölcsi meggyőződés gyengeségét” jelenti, ahogy azt John Kekes magyar származású filozófus írta.

A kétfarkúak, az ellenzékkel karöltve éppen ezen a ponton akarnak bűntudatot ébreszteni a magyarokban, ahol esetleges erkölcsi gyengeségüket kihasználva meg tudják roppantani Orbán Viktor rendszerét.

Ebből azonban nem esznek. A tapasztalatok bizonyítják, a magyarok anélkül is tudnak gondolkodni, hogy az űragyúak erre felszólítanák őket. Az ő legnagyobb tévedésük, hogy a migrációt elutasító magyarok – a népesség 70-80 százaléka, pártállásra való tekintet nélkül – erkölcsi meggyőződése éppoly gyenge, mint az övék, ha morálról esetükben beszélni lehet egyáltalán.

Ezért van esély 2022 után is Orbán Viktor több cikluson keresztül való kormányzására, a magyar nemzet fennmaradására.

Az emlegetett plakát (Forrás: Facebook)

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69323/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,Erköcs,GONDOLKODNİ,Kovács Gergely,Kunhalmi Ágnes,Magyar Kétfarkú Kutya Párt,Orbán Viktor,rendszerroppantás,űragyúak
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-02-26 22:17:20
H@gyagyú, Űragyú senkiházi ripacskáim! 2010. óta mást sem teszünk, mint GONDOLKODUNK! Azért vagytok beletaposva az aszfaltba! A továbbiakban is gondoskodunk az "alfelületen" való MARADÁSOTOKRÓL.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-25 09:58:41
Tisztelem a cikk szerzőjét, és kedvelem az írásait is, de most engedtessék meg nekem egy apró megjegyzés (kunhalmiul: meglyegyzés):
Ezt a két idiótát, a farkasházi teddyt, meg a kovács gergelyt (szigorúan csak kisbetűvel !!!) humoristának titulálni barokkos túlzásnak érzem.
Ezek legfeljebb olcsó, tehetségtelen pojácák, silány percemberkék.
Válaszolok
kata 2019-02-24 21:13:24
Kedves kétfarkú kutyák!
Nélkületek is rájöttünk már évek óta,hogy gondolkodni kell.Ezért nem boldogul velünk
a ballibsi oldal.Ezért nyert áprilisban is a kormány 2/3-os többséggel.Mert gondolko-
dunk.Mérlegre tesszük mit tett a ballibsi kormány regnálásuk alatt,és milyen az éle-
tünk a mostani kormány intézkedéseinek következtében.Gondolkodunk,és levonjuk a következtetést:soha nem szabad megengedni,hogy a ballibsi oldal kormányra kerül-
jön! Házi hazaárulóink is jó szolgálatot tettek ennek a következtetésnek a levonásá-
ban.Úgyhogy kár a fáradságért,ne strapáljátok magatokat,nélkületek is tudjuk,kire
kell a szavazatainkat leadni,hogy házi hazaárulóink,és a brüsszeli soros bérencek ne
tudják tönkretenni életünket és országunkat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?