Bűzlő pöttyök – Orbán hitelessége ezúttal is megalázta az ATV-t

Különös szerzet a haladó újságíró. Tudja, hogy le fog bukni, tisztában van vele, hogy percekkel a (dez)információja megjelenése után kiderül, hogy gyártmánya megint fake news, célja ergo a félrevezetés és mégis csinálja. Mintha számára az lenne a buksisimogató szakmai elismerés, ha felhívják a figyelmét, hogy már megint hazudtál, hogy már megint belecsinálták az újságíró szakma ventilátorába, s akit éppen elért a porlasztott exkrementum, az mind csupa fekália lett.

Természetesen az ATV egyik hétfő esti műsora kapcsán jutott eszembe a fenti gondolatsor, amelyben A nap híre című műsor egyik témájának megágyazó 168 óra, illetve 24.hu szem látomást szíves örömest részt vett a dezinformálásban.

Természetesen Orbán Viktorról van szó, aki az Európai Unió és az Arab Liga első alkalommal megrendezett csúcstalálkozóján aláírt egy, az eddigi politikájának megfelelő nyilatkozatot, amely a menekültek védelméről és támogatásáról is szólt. A Simon András vezette műsor a következőképpen idézett a nyilatkozatból: „Erőfeszítéseket teszünk a menekültek védelmére és támogatására, a nemzetközi emberi jogi törvényeknek megfelelően. Elítéljük a gyűlöletre, a rasszizmusra és az intoleranciára való uszítás minden formáját, és megerősítjük az illegális bevándorlás elleni harcot.” Simon ennek ismeretében úgy tett, mintha Orbán Viktor migránssimogató nyilatkozatot írt volna alá, szándékosan összekeverve az illegális bevándorlást és a menekülteket, akiket a nemzetközi egyezmények alapján eddig is és ezután is befogad hazánk. Elég a 300 venezuelai magyar hazatérésének elősegítésére utalni.

Simon András (képünkön) kipréselte vendégeiből, hogy áztassák Orbánt (Fotó: ATV)

A műsor egyik vendége, a kormánypártisággal véletlenül sem vádolható Rangos Katalin reflexből rá is vágta a valóságot, ami szerinte is ugyanaz, mint amit Orbán eddig is képviselt. „Amit mond, az összefügg azzal, amit eddig is képviselt vagy mondott.” Ettől függetlenül Simon azért kipréselte a vendégeiből, hogy áztassák Orbánt. Például azzal, hogy mást mond és mást cselekszik. Értsd: miközben eltökélten bevándorlásellenes politikát folytat, addig egy ilyen nagy jelenőségű, először megrendezésre került fórumon eljátssza a jófiút s aláír egy olyan nyilatkozatot, amely a bevándorláspárti uniós vezetőknek is tetszik. Miközben természetesen nem erről van szó. Orbán egy lépést sem tette hátra ismert álláspontjától, hiába akarja ráfogni ezt az asztaltársaság mind a négy tagja. Dömsödi Gábor bukott polgármester például így: „A miniszterelnök számtalanszor bebizonyította már, hogy mond valamit és csinál valami egészen mást.” A konkrétum persze elmaradt. Holoda Attila energetikus pedig miközben pocskondiázta a kerítést, hogy azzal nem oldotta meg Orbán a problémát, csak elterelte a szomszédba (pedig a magyaroknak megoldotta), úgy próbált még egy nagyot rúgni a miniszterelnökbe, hogy felháborítónak nevezte, miszerint a kormányfő „a terrorszervezetekkel és embercsempészekkel egy sorban emlegeti a médiát, a civilszervezeteket, meg a legitimáció nélküli erőszervezeteket.” Merthogy szerinte az nyilván nem baj, ha eme senki által meg nem választott szervezetek az illegális bevándorlást támogatják, amit Orbán joggal elítél. Végül Rangos is beadja a derekát, jelezve, „nekünk kifordul a gálánk”, azaz hányingerünk van, hogy Orbán – egyre terebélyesedő európai támogatóival egyetemben – azt a politikát képviseli, amely bírálja az Európai Unió hivatalos, bevándorláspárti álláspontját. Szóval a Simon András vezette tájékoztató műsor ezúttal is betöltötte hivatását, félrevezetett. Nyilván minden résztvevő kap egy piros pontot. Igaz, eközben az ATV meg egy újabb bűzlő pöttyöket a valóságtól és a ventilátortól.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69450/pics/lead_800x600.jpg
ATV,bűzlő pöttyök,Dömsödi Gábor,Európai Unió és az Arab Liga csúcs,Holoda Attila,Orbán hitelessége ezúttal is megalázta az ATV-t,Rangos Katalain,SImon András,ventilátor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-28 09:45:51
Most jutott eszembe:
A cikkben szereplő fejtegetéssel (komcsiul: felytegetéssel) ellentétben az ATV képernyőn megjelenő (meglyelenő) foltok nem bűzlő pöttyök, hanem a szennyadóból, és "jeles" (lyeles) munkatársaiból áradó - szó szerinti - sz@rtenger !!!!!
Válaszolok
Laci 2019-02-27 16:49:36
Úgy látszik,hogy ez a fajta liberális betegség gyógyíthatatlan! Hazudjunk igazat,azzal nem lehet lebukni,pedig csak ennyi volna a recept!
Válaszolok
kata 2019-02-27 14:13:34
Orbán mindig azt csinálta amit mondott,és azt mondta amit csinál.És ez akkor is így
van,ha ez a begyepesedett komcsi banda az ellenkezőjét mantrázza.Elfelejtik,hogy már
nem csak pár általuk uralt médium van,nagyon sok helyről tudunk tájékozódni.Sze-
rencsére vége van annak a világnak,hogy hozzánk az a hír jutott el,amit a ballibsik
helybenhagytak.Hiába elemezgetnek,attól a valóság valóság marad,hogy félre-
beszélnek,magukat teszik nevetségessé.Csak nem tudnak leszokni az állandó kons-
pirálásról,a hazudozásról,még szerencse,hogy ki tudjuk őket iktatni,ha nem vagyunk
rájuk kíváncsiak.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-27 09:37:50
Csupán a miheztartás, és a fogalmak tisztázása végett üzenem ennek a négy, éppen most szóban forgó hatökörnek:
1.) Kivándorló az, aki a hivatalos iratait felmutatva, a hivatalos utat végigjárva kíván elmenni egy másik országba, és ott később letelepedni. Ilyenek voltak például az aljas, mocskos kommunisták (éppen, mint ti) elöl Venezuelába, és más országokba kimenekülő magyarok !!!!
2.) Bevándorló az, aki a hiteles iratait felmutatva, a hivatalos utat végigjárva kíván bejutni egy adott országba. Ilyenek például az aljas, mocskos venezuelai kommunisták (éppen, mint ti) elől most Magyarországra bekéredzkedő, egykori magyar kivándorló családok, és azok leszármazottjai !!!!
3.) Illegális migráns az, aki minden papírját eldobálva, ellenőrizetlenül, sötét, kiszámíthatatlan útakon, többek között a magyar hazaáruló EP képviselők támogatásával, a EU által kibocsátott, névtelen bankkártyával a zsebükben akarnak betolakodni bárhová, bármelyik országba.
4.) A gazdasági illegális migráns ugyanaz, mint az előbbi, csak ő eleve úgy tolakszik be egy adott országba, hogy jómaga, és családja, - az ilyen-olyan módszerrel megszerzett segélyekből - éljen, miközben soha, egyetlen pillanatra sem vetődött fel a csökött agyában: dolgozni kéne !!!!!!
5.) A hatökrök meg olyanok, mint ti négyen, meg az összes többi liberrált hülye !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?