A magyarellenes boszorkány torkig van Orbánnal!

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listájának vezetője igyekezett a legszebb mosolyát elővenni, a legnegédesebb hangon megszólalni az ATV kedd esti műsorában, mint pártja le nem járatott, húzó arca, ám a nézők szemében képtelen volt félretenni a Hófehérkét pusztulásra ítélő gonosz mostohája boszorkányszerepét.

Mondhatta ő az adásban, hogy amit az ő nagyszülei képviseltek, azzal egyáltalán nem tud azonosulni. Ugyanakkor – nyilván otthonról jövet – annak az Apró-villának zárta be a kapuját, amelyet Apró Antal nagypapa számára azért utaltak ki Kádárék, mert személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársai koncepciós perét és ő jelentette be a parlamentben a kivégzésüket, amelyet a „nép jogos elégtételének … az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett. Akkor is vér tapad tehát ahhoz a – ráadásul zsidó tulajdonosaitól elkobzott – villához, amelyben Dobrev Klára a szemkilövető férjével, Gyurcsány Ferenccel vígan éli világát, ha a listavezető ezzel nem tud azonosulni. Ám mivel nem volt szíve megszabadulni a súlyos örökségre nap, mint nap emlékeztető, életük végéig szellemjárta rózsadombi palotától, számolnia kell azzal, hogy a nyilvánosság is fenntartással kezeli Dobrev Klára nagyapjától való elhatárolódását. Annak fényében különösen, hogy az ország volt miniszterelnökének oldalán él, aki a liberálbolsi eszmeiség egyik elsőszámú képviselője. S amely ideológia halált, tulajdonfosztást, családi tragédiák tömegét hozta a magyarokra.

A mosolygós, magát a választók előtt a legjobb színben feltüntetni akaró Dobrev (képünkön) lenézi a magyarokat (Fotó: fuhu.hu)

S ettől az ideológiától Dobrev Klára sem mentes. Sőt! Már az új szerepkörét felvezető, alapvetően teljesen sorosista programot bemutató reklámvideóban sem hagy kétséget afelől, hogy ő annak az Európai Egyesült Államoknak a szószólója, amit a magyarok már többször határozottan elutasítottak, legutóbb éppen az áprilisi választásokon. Ki is mondja: torkig van Orbánnal, ergo torkig van az őt támogató magyarokkal is. Na, és? – tehetjük hozzá halkan.

Dobrev Klárának tehát egy pillanatra sem jut az eszébe, hogy a magyarokért dolgozzon. Ő éppen annak a nemzetek feletti Európának a szekerét akarja tolni, amely elvenné a nemzetállamok megmaradt hatásköreit is s a magyarokat egy senki által meg nem választott európai elit uralmának szolgáltatná ki, amely aztán azt tesz vele, amit akar.

S hogy a mindig mosolygós, magát a választók előtt a legjobb színben feltüntetni akaró Dobrev mennyire lenézi a magyarokat, mennyire rosszat akar nekik, azt keddi ATV-s nyilatkozata is alátámasztja. A bevándorláspárti Brüsszel létét egyszerűen letagadja: „Nincsenek bevándorláspárti tervek. Nincsenek bevándorláspárti politikusok, nincs olyan ember az Európai Unióban és a magyar politikában sem, aki az illegális migrációt támogatja. Nincsenek ilyen civil szervezetek, nincsenek ilyen titkos társaságok.”

Dobrev nem a nagyapai bárddal a kezében hadakozik, hanem mosolyogva akarja letolni a torkunkon nemzetmérgező hazugságait. Hogy a magyarok lehetőleg észre se vegyék, ha rajta múlik, megint át lesznek verve.

Miközben az Európai Unió soha nem volt olyan rossz állapotban, mint napjainkban, a bevándorláspárti és -ellenes erők soha nem látott mértékben osztják meg, aközben Dobrev az ellenkezőjéről fuvolázik, hogy „az EU egyre egységesebb, egyre erősebbé kezd válni. Merkel, Macron intézkedései lépésről lépésre visznek közelebb az Európai Egyesült Államokhoz. Nagyon hiszek abban, hogy a mostani EP választáson az emberek túlnyomó többsége a nacionalizmus ellen fog szavazni.”

Szerencsére a magyarok többsége ezt egyáltalán nem így gondolja. Sőt! Soha többé nem akarnak beleharapni a gonosz bolsi boszorkányok mérgezett almájába.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69542/pics/lead_800x600.jpg
ATV,boszorkány,Demokratikus Koalíció,Dobrev Klára,Gyurcsány Ferenc,Hófehérke,Orbán Viktor,Soros György,szemkilövető,torkig van
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-03-01 00:01:57
Hogy is lehet(ne) a brüsszeli tájfunban, 300km/órás szél ellenében fuvolázni?
Sajnos ilyen időket élünk! Egy alkoholistának, egy tolvajnak, csak hasonszőrű lehet a barátja! {a pártfogója!}
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-28 09:21:54
Csak nagyon röviden írok erre a hírre, mert ez az idióta némber nem érdemel több szót:
MI MEG VELED, MEG A SZEMÉT, SZEMKILÖVETŐ, ADÓCSALÓ, BAROM FÉRJEDDEL VAGYUNK TORKIG !!!!
Válaszolok
kata 2019-02-27 20:25:09
Ez a család szégyene az egész országnak! Ez az ördög leszármazottja ugyanúgy ereli
az országot,mint felmenői tették.Reménykedtek,hogy ferenc testvér valahogy csak
bekászálódik a hatalomba,ha nem áprilisban törvényesen,akkor randalírozással tör-
vénytelenül.Nem jött,és nem is fog összejönni!De mivel férjuram csak kínlódik,látják,
hogy neki már nem terem babér,színre lépett klára.Mintha neki jobb híre lenne,mint
a gazember férjének.No meg a fő ok,a mentelmi jog.Mivel nyomozás folyik a "törvé-
nyesen" működő Altus ellen,ami természetesen megint a kormány bosszúhadjárata.
Érdekes,minden ballibsi maga a ma született bárány,még akkor is,ha akkora a bűn-
lajstroma,mint ide Jeruzsálem.Nem tudom miből gondolja a nagyasszony,ha fletó nem kell,akkor kinek kell ő?A kemence is egy a suttal,ők is egymásra hajaznak.Azt is
tudja ez a némber,hogy nagyon sokunknak róla azonnal a nagyapja és az anyja jut
eszünkbe,és ez nem valami biztató.És az is teljesen világos,- fletó már bizonyította - ha lehetősége lenne rá,ugyanolyan eszközökhöz nyúlna minden lelkiismeret furdalás
nélkül mint felmenői.Generációk óta élősködnek rajtunk,a törvényeket kijátszva gaz-
dagodnak,és még felelősségre sem lettek vonva.Egyébként óriási jellemtelenségre
vall,hogy amint érdeke úgy kívánja,azonnal elhatárolódik a nagyapjától.Én sem dicse-
kednék vele,de neki ez jutott.Akkor hihetnénk egy szavát is,ha régóta tetteivel határo-
lódott volna el tőle,megpróbálta volna helyrehozni- már amennyire lehet - amit a
nagyapja és az anyja elkövettek.Nem is kellene programot hirdetni,mindenki tudja ka-
pásból,mit szeretne,hogy ellenünk "dolgozna"brüsszelben is,mint jelenlegi hazaáru-
ló párt-és eszmetársai.Ilyenekre éppen nincs szükség,elég kárt okoztak már eddig is,
áldatlan ténykedésükkel.Egyébként ennek a kreténnek a beceneve otthon elena.
Lehet,hogy okosabb,mint a druszája,de kapzsiságban,aljasságban,rútságban teljesen
rá hajaz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?