Hajrá! – Az ellenzéki pártok egymást szívatják

Nem gondoltam volna, hogy Ujhelyi Pityesz vagy Molnár Csabi valaha is jókedvre képes deríteni Orbán Viktor támogatóit, de tévedtem. Eddig ugyanis ezek a nagyszerű jellembajnokok a választóikat szívatták, most viszont egymás alá tolják a jó öreg Berva-mopedet. Bejelentették ugyanis, hogy nem lesz közös lista, tehát aki kapja, marja alapon neki lehet esni egymás torkának.

Mi ez, ha nem kabaré, tessék mondani?

Persze, azért hűek napi rutinjukhoz, a választók hülyére vételéhez is.

Emlékeznek, Tóth Berci a januári demonstráción még milyen büszkén verte a mellét, meghirdetve a magyar bevándorláspárti erők egységes indulását az EP választásokon?

Emlékezhetünk kokárdalengető Ujhelyi Pityesz parlamenti ömlengésére is saját hazafiságáról, miközben egymás után szavazta meg a nemzetellenes, bevándorláspárti előterjesztéseket az Európai Parlamentben. S itt van Dobrev Klárika DK-s EP képviselőjelölt napi rutinja is, aki szintén magyarságát hangoztatja s magát dettó hazafinak nevezve az Európai Egyesült Államokért akar dolgozni. Vállaltan és arcátlanul szembe menve a magyarok akaratával.

Kit nevet ki Ujhelyi István? (képünkön) Az egyéni érdek most is fontosabbnak bizonyult a választók bizalmának megbecsülésénél, hiszen az 5 százalékot el nem érő pártok voksait saját kezűleg hajítják a kukába (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Sorosista nemzetárulóink az EP választáson nyíltan arra szerződnének, hogy Magyarország húsz éven keresztüli lepusztítása, kirablása után szuverenitásunkat is áttolják az európai elit térfelére. Árulásukhoz pedig nemes szavaink, kifejezéseink tartalom nélküli használatával, azokból üresen kongó bödönt kreálva abból az érzelmi hátországból próbálnak tőkét kovácsolni, amiből okkal csak Orbán Viktor meríthet erőt. Nem veszik észre, hogy az ő szájukból ezek a szavak olyanok, mintha bohóctréfaként hangoznának el a cirkuszban.  

Ez persze nem feltétlenül baj. Mennél nyilvánvalóbb az arcátlanságuk, mennél durvábban sértegetik a magyar választókat, várhatóan annál kevesebb szavazatot kapnak majd tőlük az EP választáson.

Azon a megmérettetésen, ahol az összefogás például valóban megkímélte volna őket a szavazatvesztéstől. Az egyéni érdek azonban most is fontosabbnak bizonyult a választók bizalmának megbecsülésénél, hiszen az 5 százalékot el nem érő pártok voksait saját kezűleg hajítják a kukába.

Erre például az LMP-nek és a Momentumnak is kifejezetten jó esélye van. A Momentum például egyik közvéleménykutató szerint se ér el napjainkban 4 százaléknál többet. S az LMP pedig a nekik kedvezőbbet mérő Nézőpontnál alulról súrolja az öt százalékot. Vágó Gábor listavezető, aki végre megborotválkozott, azzal hergeli a konkurens pártokat, hogy ő képes arra, amire eddig még senki az LMP-ben, hogy zászlaja „mögé tömegek jöjjenek”. Ujhelyi Pityesz pedig bicepszének megfeszítésével úgy próbál alávágni a DK-nak és a Jobbiknak, hogy az MSZP és Párbeszéd szövetségét nevezi a „legnagyobb Európa-párti erőnek”. A jobbikos Bana Tibor „Magyarország legerősebb demokratikus pártjaként” festi le magukat. A bejelentés „komolyságát” példázza a közreadó személye. Róla Volner János azt mondta, „Bana az elnökség kávéfőző kislánya, akinek egyetlen szerepe van a vezető testületen belül: Sneider Tamás életének komfortossá tétele.” A most tutira egy mandátumra álló DK-s Molnár Csabi pedig két mandátum megszerzésével kecsegteti a választókat.

Hát itt tartunk most. A legszörnyűbb az, hogy ezek az igazmondásból rendre megbukó pártok most magyarságukra, hazafiságukra is hivatkozva próbálják az Európai Egyesült Államok csapdájába csalni Magyarországot. Újfent megtalálva a módját aljasságuk bizonyításának.

Mentségükre legyen mondva, mindezt úgy teszik, hogy közben egymást is szívatják. Így legalább folyamatosan röhöghetünk rajtuk.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69635/pics/lead_800x600.jpg
Bana Tibor,Dobrev Klára,Európai Egyesült Államok,LMP,Molnár Csaba,Momentum,MSZP-P,Orbán Viktor,Ujhelyi István,Vágó Gábor,Volner János
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-02 17:37:40
Édes Istenem !
Hát, hogy néz már ki ez az újhülye (úlyhüje) pistike ?!
Ezen a képen, - meg a valóságban is - olyan, mint egy bedrogozott óvodás !!!
Az "esze" is nagyjából (nagylyából) annyi !!!!
Egyébiránt addig jó nekünk, amíg ez a sok sületlen vaktyúk egymást üti !!!
SZORÍTÓBÓL !!!! >>>>>>>>>>> KÖVETKEZIK AZ UTOLSÓ MENET EFFTÁRSAK !
Utána síri csend !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?