EP-kampány – Az ellenzék csak eteti a magyarokat

A közelgő európai parlamenti választás erősödő kampánya voltaképpen hálás feladatot szab a közélet iránt érdeklődők számára. Nincs más dolguk, mint odaállni a zsák mellé s azt nézegetni, hogyan bújik ki belőle a szög.

Miként mutatják be az egymással versengő ellenzéki pártok, hogy ők látszólag rendkívüli mértékben pártolják az emberek érdekekeit, ezért akarják gőzerővel az erősebb Európát, az Európai Egyesült Államokat. Gondolják, az emberek továbbra is olyan hülyék, mint voltak, s most is mosolyogva beveszik ezt a süket dumát. Nem számolnak azzal, hogy a magyarok ma már nemcsak Ujhelyi István vagy Molnár Csaba üzeneteiből tájékozódhatnak a világ állásáról. Vagy ha igen, az pont azt bizonyítja, hogy kommunista kutyából sohasem lesz demokratikus szalonna. Azaz a balliberális képviselők egyéni hatalmi érdekei sokkal fontosabbak annál, mint amit a magyarok szeretnének valóságként látni tőlük.

Dobrev Klára (képünkön) DK-ja Európai Egyesült Államokat akar. Így például számos, ma nemzeti hatáskörben lévő területre Brüsszel tenyerelne rá (Fotó: nyugat.hu)

Az európai parlamenti választás kampányában minden eddiginél markánsabban figyelhető meg ez a folyamat. Vagyis az, hogy a jól csengő uniós szlogenek valójában a magyarok és az európai emberek beetetésére szolgálnak. A migráció felerősítésének mindenáron való elősegítése révén, amely a nemzetközi tapasztalatok szerint a baloldal szavazóbázisát erősíti, nem jót akarnak tenni a magyarokkal, hanem rosszat, a brüsszeli bürokraták nemzetek fölötti pozícióit akarják megerősíteni.

Mióta például Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője, azóta nincs nap, hogy ne fuvolázná a magyarok fülébe, hogy ők mennyire támogatják Európa megerősödését, az Európai Egyesült Államok kiépítését. Mert akkor milyen jó lesz a magyaroknak, sugalmazza, elhúzva az orruk előtt az európai minimálbérről, az európai családi pótlékról és nyugdíjról szóló mézesmadzagot, amelyet majd az adóelkerülésre leginkább hajlamos és képes multik megadóztatásából akarnak finanszírozni. Azokat a juttatásokat, amelyeket nekik kormányon eszük ágában nem volt bevezetni, sőt! A 13. havi nyugdíj elvétele mellett emlékezhetünk arra is, hogy az MSZP-SZDSZ kormány idején nemhogy megadóztatták volna a multikat, hanem nyolc százalékos garantált nyerséget biztosítottak a potomáron privatizált/elherdált (multi) áramszolgáltatóknak, ha véletlenül az üzleti tevékenységükből nem származott volna elegendő hasznuk.

Az Európai Egyesült Államok valójában ugyanezt jelenti, csak nemzeti helyett európai szinten. Az Európai Egyesült Államokban például számos, ma nemzeti hatáskörben lévő területre Brüsszel tenyerelne rá. Ilyen például pont az energiaárak megállapításának kérdése is, ami egyet jelentene a magyar kormány rezsicsökkentő politikájának azonnali megfúrásával, az energiaárak egekbe emelésével. Amit anno Lendvai Ildikó lassan mondva, hogy mindenki értse tagadott le, belehazudva a szemünkbe az áremelés ellenkezőjét. Most Dobrev Klárika teszi cizelláltabban ugyanezt. Az Európai Egyesült Államok továbbá az adók meghatározását is magához szippantaná, miközben tudjuk, hogy a nemzeti hatáskörben lévő adórendszer gazdasági erősödésünket, ezen belül a demográfiai fejlődésünket elősegítő családpolitikai intézkedéseink alapját is biztosítja. S már ott is vagyunk a legdrámaibb következményekkel járó migrációnál, amelynek menedzselését ugyanúgy a DK által leghangosabban támogatott Európai Egyesült Államok végezné saját hatáskörben, csorbítva ezzel is a nemzeti szuverenitásunkat.

Mindez az az aljas képmutatás a teljes ellenzék alulmúlhatatlan erkölcsi színvonalára jellemző. Pedig ők is nagyon jól tudják, hogy a zsákból kibújó szög rendre megmutatja a valóságot. A kizárólag személyes boldogulásukért küzdő pofátlan képviselőjelölteknek azonban ez semmit se számít.

Reméljük, a május 26-iki eredményhirdetésnél ők nem fognak számítani.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69663/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Dobrev Klára,ellenzék,erkölcs,etetés,Európai Egyesült Államok,Molnár Csaba,szög a zsákból,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-03-02 20:00:40
Nem tudom mit gondol ez a vérbeli komcsi maradék,azon a pár lepukkant virtigli elv-
társon kívül ki fog még nekik hinni? Minden mondatukkal ellenünk beszélnek,minden tettükkel ellenünk cselekszenek.Nagyon sokan tisztában vagyunk vele,mit jelentene,
ha klára és elvtársai víziói valóra válnának.Nekünk végünk lenne.Klára rájött,hogy a
gazember férjura akkora közutálatnak örvend,hogy vele már nem lehet mit kezdeni.
Azt hitte,hogy ő mint ennek a gazembernek a felesége jobb esélyekkel indul?Bár sajnos lehet,hogy mint listavezető megkapja a mandátumot,mert még mindig van
annyi hibbant,aki szavazatával segíti ezt a szörnyeteget.Bár ne legyen igazam.
Válaszolok
éva 2019-03-02 17:34:23
Nagyon remélem, hogy az emberek látják azt a szörnyűséges jövőképet, ami akkor válna visszafordíthatatlan valóssággá, ha Egyesült EU-lennénk.
Zabolátlan "idegenek", őskori felfogással, lelki analfabéták, primitívek, demagóg barmok, és szaporák.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-03-02 17:26:55
Csak két rövid idézet a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című olvasmányból:
3.) A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.

4.) A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
Az apró-klán klárával, és a tömegbelövető furkó ferkóval kapcsolatban kell még bármit is mondani ?!
Na, ugye !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?