Orbán Viktor nemzetmentő tervei hamarosan valósággá válhatnak?

A szabadság semmi mással nem összekeverhető márciusi illata csapott meg ma reggel, amikor elolvastam a Magyar Nemzet Új szövetséget! című vezércikkét. A jelek szerint Manfred Weber teljesíthetetlen ultimátuma nyomán az idő most jött el a döntés megszületéséhez. Azt kéri az újság, hogy a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból s Orbán Viktorral az élen kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, illetve a Lengyelországban kormányzó Jog és Igazságosság párttal. Azokkal, akik az európai nemzetek polgárainak szabad akaratát képviselik a szocialistákkal és a liberálisokkal a háttérben összebútorozott szemforgató Európai Néppárttal szemben. Ennek a párt Európai Bizottság-i csúcsjelöltjén kívül maga a Néppárt elnöke, Joseph Daul is tanúbizonyságát adta vörös vonalas megszólalásával. Eközben Weber – az ultimátumánál is tovább menve – Lengyelország esetében olyan választási együttműködés létrejöttét támogatta és üdvözölte, mintha a Fidesz Gyurcsány Ferenccel lépett volna kooperációra.

Őszintén remélem, hogy a Fidesz Néppártból való kilépéséről és az új társakkal való értékalapú szövetségkötéséről szóló döntés mihamarabb megszületik. Így március 15-ét már a remélhetőleg újból ránk köszöntő szabadság szellemében ünnepelhetnénk meg.

A magyarok már nemcsak az Európai Parlamentre szeretnének kifutó kollekcióként gondolni, mint tette Orbán Viktor a Sargentini-jelentés vitája után, de őszintén reménykednek benne, hogy az Unió többi intézményének, jelenlegi struktúrájának is meg vannak számlálva a napjai

Minden józan magyar ember érzi ugyanis azt a méltatlan helyzetet, hogy Orbán Viktornak, az itt élő milliók igaz akaratával a háta mögött kellene megalázó módon magyarázkodnia a Soros-féle „nyitott társadalom” képviseletében felsorakozó Európai Néppárt korifeusainak böllérkést fenő „ítélőszéke” előtt, hogy bocsánatkérésével megtagadja választóit. Azok előtt kéne alakoskodnia, akik alig várják, hogy lebonthassák a nemzetek közötti határokat a kevert társadalmak létrehozására, amely úgy táncol (szavaz), ahogy ők fütyülnek. A háttérben már létrejött néppárti, szocialista és liberális nagykoalíció éppen ezt akarja elérni, miközben a szemünkbe hazudja, hogy ő a kereszténység legfőbb őre, a demokrácia letéteményese.

Pedig ez nem más, mint színtiszta marxizmus. A kommunizmus atyja születésének 200. évfordulóján rendeztt ünnepségen maga Jean-Claude Juncker is részt vett, megcsúfolva ezzel a kommunizmus áldozatainak emlékét. Hiszen Marx „útmutatása” teljes mértékben egybecseng az Európai Unió mai akaratával, az Európai Egyesült Államok létrehozatalával. Hiszen Marx mások mellett meghirdette a nemzetek, a hagyományos családmodell, illetve a vallás eltörlését is. A migránsok mindenáron való betelepítési szándéka láthatóan nem más, mint a liberalizmus köpönyegébe öltöztetett színtiszta marxizmus, amiből Kelet-Közép Európa népeinek már egyszer nagyon is elegük volt. Semmi köze Helmut Kohl Néppártjához, amelybe a Fidesz a kancellár felkérésére belépett.

És ez a diktátumozó Manfred Weber és a vörös vonalas Joseph Daul akarja a marxizmus jegyében bocsánatkérésre kényszeríteni a több millió magyar akaratát képviselő Orbán Viktort és a Fideszt. Elképesztő.

Ezért van különlegesen felszabadító hatása a remélhetőleg közelgő politikai döntés Magyar Nemzet-beli tárgyalásának.

A magyarok ugyanis már nemcsak az Európai Parlamentre szeretnének kifutó kollekcióként gondolni, mint tette Orbán Viktor a Sargentini-jelentés vitája után, de őszintén reménykednek benne, hogy az Unió többi intézményének, jelenlegi struktúrájának is meg vannak számlálva a napjai.  

„Csigavér, higgadtság” – intett türelemre mai nyilatkozatában Orbán Viktor a Fidesz Néppártból való esetleges kilépésének megszellőztetése okán, nem cáfolva az új szövetség létrehozásának lehetőségét. Lehet tehát, hogy nincs messze az idő, amikor Orbán Viktor nemzetmentő tervei valósággá válhatnak. 

Ehhez persze elengedhetetlen elmenni és helyesen szavazni a májusi EP-választásokon.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69919/pics/lead_800x600.jpg
Csigavér, higgadtság,Európai Néppárt,Európai Parlament,Magyar Nemzet,Orbán Viktor,Sargentini-jelentés,Új szövetséget!
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-03-07 19:31:04
Az európai "elit" úgy viselkedik,mint a sarokba szorított patkány,vicsorog,harap,ugrik
neki mindenkinek.Fejvesztetten kapkodnak,mert érzik a vesztüket,irracionális feltéte-
leket szabnak,lehazugozzák a kormányt,miközben ők hazudják le a csillagot az ég-
ről.Nem ezen a módon kellene kampányolniuk,mert még a hülye is látja,hogy bosszú-
hadjáratról van szóTeljesen elrugaszkodtak a realitás talajáról,és ez nem tesz jót nekik.
Most sem hallgatják meg saját választóikat,gazdájuk akaratának megfelelően mennek
neki a magyaroknak,ahelyett,hogy saját hazájukban vallanának szint polgáraik előtt.
Nem egy idegen ország belügyeivel kellene foglalkozni,hanem otthon elmondani,mi-
képpen óhajtják megoldani választóik problémáit.Ezért is fogják elveszteni a válasz-
tást,mert most sem az övéikkel törődnek,hanem Orbánt ostorozzák,akivel egyre töb-
ben értenek egyet.Szerintem igaza van Orbánnak.Meg kell várni a választást,megnéz-
ni hogy alakul az új összetétel,és azután határozni.Ha így marad,akkor nyilvánvaló,
hogy nem is maradhat a Fidesz az EPP-ben.De valamilyen átrendeződés mindenkép-
pen lesz,hisz egyre többen látják,ez így nem mehet tovább.Minden magyarnak kinyí-
lik a bicska a zsebében látva ezt a permanens támadást,igaztalan vádaskodást de ha
eddig kibírtuk,ez a két hónap megy már guggolva is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?