Szoci hazudozás: Miért épít Orbán Viktor szabad országból diktatúrát?

Érdekes párt ez az MSZP, nagyon érdekes. Akkor érzi jól magát, ha hazudik. Na, meg ha töri-zúzza a magyar helyesírás szabályait.

Legutóbb például a szocik leragasztották több Juncker-plakát feliratát például azzal a szöveggel, hogy „Miért építenek szabad országból diktatúrát?” Ezzel ugye azt akarják mondani, hogy ők, a demokrácia mindenek felett álló hívei és képviselői, akik európai integráció, tehát a még több Európa és a még több demokrácia pártján állnak. Ezzel szemben az erős nemzetállamok szövetségét igenlő Orbán Viktor egyenesen diktatúrát épít, s mivel még a migránsokat sem engedi be, így – más okokat nevesítve ugyan, de alapvetően ezért – már az Európai Néppárt is kizárással fenyegette meg. Márpedig, ha a Fidesz kiesik ebből az EU sorsát a jövőben szerinte meghatározó fősodorból, mert „szabad országból diktatúrát épít”, akkor az Magyarországnak is rossz lesz, aggódott Tóth Bertalan tegnap az ATV Egyenes Beszédében.

Erre mondja Ady Endre, hogy „Aki tudatosan hazudik, az galád... (...) Aki ismert hazugságokat elhisz, az hülye.”

Engedtessék meg Tóth Bertalan szavai kapcsán finoman azt érzékeltetni, hogy sokan vagyunk, akik nem hiszik el az ismert hazugságokat…

Tóth Bertalan (képünkön) nagyon örülne, ha a Fidesz felhagyna jelenlegi politikájával, mert az egyet jelentene az ellenzék lázálmainak a teljesítésével (Fotó: Youtube)

Nem hisszük el, hogy Tóth Bertalan víziója, ami a „szocialisták, a liberálisok, a zöldek és a néppártiak most alakuló együttműködéséről” szól, az Európai Unió sorsát demokratikusan meg tudná határozni a következőkben. Már csak azért sem, mert például a szocialisták olyan – néhány képviselővel az EPP-ben lévő – pártokat gondolhatnak néppárti szövetségeseiknek, amelyek megszavazták a bevándorlási kvóták ügyét az Európai Parlamentben, és akikkel kapcsolatban az adott országban a kormányfő politikai felelősséget nem visel. Ha netán mégis létrejönne egy ilyen szélesebb koalíció a Néppárttal, amely nyilvánvalóan a migráció támogatását szolgálná, s amely ellen Orbán Viktor aktuális tárgyalásain mindent megtesz, akkor ez úgyis egyértelmű üzenet lenne a Fidesz számára.

Természetesen Tóth Bertalan nagyon örülne neki, ha a Fidesz felhagyna jelenlegi politikájával, mert az egyet jelentene az ellenzék lázálmainak a teljesítésével.

Például a kerítés lebontásával, ami természetesen a szocialisták Haza. Szeretet. Európa címet viselő választási kampányprogramjából sem maradt ki. Jól esne neki a mélyebb integráció jegyében a bérmeghatározás jogának átadása is az Uniónak, ami újabb hatásköröktől fosztana meg bennünket, átcsúsztatva a bérügyeket a Brüsszelben nagy befolyással rendelkező multi cégek kezébe. S ha már kerítés, akkor a szocik nagyon vágynak a szolidaritás határtalanságára is, ami egyet jelent az Európai Parlamentben a szocik által is megszavazott betelepítési kvóták érvényesítésével, a migráció menedzselésével, lehetővé tételével.

Tóth Bertalan és pártja tehát mindazt követeli Orbán Viktortól, amire a miniszterelnök semmilyen formában nem kapott felhatalmazást a magyar választóktól.

Az ellenzéket azonban a legkevésbé sem érdekli a magyar választók akarata. A brüsszeli bürokraták diktatórikus szándékait mindenáron le akarják tolni a magyarok torkán. Még úgy is, hogy a több Európa emlegetésével hazug módon nyilvánvalóan azt sugalmazzák, hogy ők az igazi demokraták s ők szolgálják leghumánusabban az európai emberek érdekeit.

Javaslom, forduljunk ismét Adyhoz, aki már több, mint száz éve megmondta: „Aki tudatosan hazudik, az galád... (...) Aki ismert hazugságokat elhisz, az hülye.” Már csak azért is, mert mint fentebb jeleztem, hülyék azért nem vagyunk!

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/69958/pics/lead_800x600.jpg
Ady Endre,ATV,Európai Néppárt,fidesz,hazugság,hülye,MSZP,Orbán Viktor,Plakátkampány,Tóth Bertalan
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-09 17:30:56
Csak rá kell nézni ennek a tőrőlmetszett komcsi tóth bercinek a teljesen kifejezéstelen, semmitmondó pofaberendezésére, mert az mindenki számára világosan megmutatja a pali szellemi színvonalát !!!!
(Igen, jól látják: csupa kisbetűvel a neve, mert ezek nem érdemelnek mást !!!)
Egyébként az a szent meggyőződésem: ha a kommunisták - szakítva a száz éves hagyományaikkal - egyszer, véletlenül igazat mondanának, a Föld forgása azonnal leállna, sőt ismétlődés esetén biztos, hogy elkezdene visszafelé forogni !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?